![]() |
Keşke Söyleye Bilsem Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Söyleye Bilsem SanaKeşke söyleye bilsem sana, Kendime bile söyleyemediğim sırlarımı, Usulca eğilip kulağına fısıldasam, Sevdiğimi ![]() ![]() ![]() Günlerce hiç olmadığına inandırdım , Aylarca didiştim durdum kendimle ![]() Sana yenilmemek için gecelere yenildim, Yokluğuna yenilmemek için yalnızlığa yenildim ![]() İnsanları koyamadım yerine, Şarkılar söyleyemedim, Dolaştığın sokaklara bulaşamadım, Adının geçtiği sözleri duyamadım ![]() Aylarca hiç olmadığına inandırdım kendimi, Geceleri bir türlü uyuyamadım ![]() Yokluğun ağır geldi bana , Çiçekleri kucaklayamadım , koklayamadım onları, Yokluğun acı verdi bana, Güneşli günlerde gülemedim ![]() Selam vermedim insanlara, Sesimi duysunlar istemedim, Konuşmadım onlarla, Elimi uzatmadım kimseye, Ağlamadım , ağlayamadım ![]() Bilsinler , gülsünler istemedim ![]() Ateşler yaktım gecelere, Kor demirlerle dağladım ellerimi, Şiirler yazmasın diye sana, Bir daha denizleri sevmedim, yakamozları da, Saçlarımıza karışan kumlara basamadım ![]() Aylarca hiç olmadığıma inandırdım kendimi, Ne kadar tanıdık insan varsa, Ne kadar bildik yer varsa bir daha görmek istemedim ![]() Yokluğun çok acı verdi bana , Belki de varlığından da çok, Bunu da bilmeni istedim ![]() |
![]() |
![]() |
|