![]() |
Hadi Gel!!Bekleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadi Gel!!BeklemeUçma ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun zaman oldu biliyor musun? Bu kağıtla bu kalem buluşmayalı ![]() ![]() Belki de çok şey daha var içimde buluşmak istediğinle buluşamayan Çok şey!! Yine bir durgunluk havası var bende ![]() ![]() Yine duygusallık ![]() ![]() Ve yine bir şeyler çırpınıyor yüreğimde Yüreğimin de içinde ![]() ![]() Bir kuş saklı sanki göğsümde Ha uçtu ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerim göğsüme bastırıp ![]() ![]() Avuçlarımın içine alıp onu ![]() ![]() “Uçma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalvaran gözlerle bakıyorum gözlerine ![]() ![]() Şimdi sen ve ben ![]() ![]() Her şey o kadar erken ki ![]() ![]() O kadar bebek ki hislerimiz ![]() ![]() Bir daha kaybetmek var en kötüsü Bir daha ve son defa kaybetmek ![]() ![]() Ve büyütmeden öldürmek var o bebeği ![]() ![]() Belki de zamanım yoko zamanı olmayanı beklemeye Ya gelmezse o beklenen o zaman ![]() ![]() Ya da gelmeden zaman biterse ![]() ![]() Apaydınlıkken şimdi her yanım En aydınlıkta büyütmek istiyorum o bebeği O zamanı olmayanı bekleyip de boşa geçsin istemiyorum bu aydınlık zamanım Karanlığı bulmak da var Ve bir daha aydınlığa dönecek gücü bulamamak da ![]() ![]() Hadi gel!! Neyse elimizdeki şu an içimizi aydınlatan ![]() ![]() Bittiği yere kadar yaşayalım Göreceksin!Yaşadıkça bitmeyecek ![]() ![]() Yaşadıkça daha da aydınlanacak içimiz Mutluluğun En Güzelini Yaşayacak Kadar Özgürsen; Sevginin En Ağırını Taşıyacak Kadar Güçlüysen; Hadi Gel!!Bekleme |
![]() |
![]() |
|