![]() |
Bir Bahar Hatırasına |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Bahar HatırasınaBahar sabahı, Akdeniz sessiz, sakin dururken Yüreğimde çırpınmalar, avuçlarımda bir el ![]() Geçiyor karşı dağlardan kire bulanmış duman, Seyrederken ufukları, deniz gözlü bir güzel ![]() Denizleri utandıran derinleşen gözlerin, Ruhuma açtığı yara, denizden daha derin ![]() Ayazda üşümemiştim, yanmamıştım güneşte, Hissederken sevdasını, deniz gözlü ceylanın ![]() Ateşi yakar denizi, gönlümdeki sevdanın ![]() Yanında ayazlar sıcak, ateş yakmıyor, serin, Şarkıların gölgesinde, nemlenirken gözlerin ![]() Martıların çırpındığı, o mavileşen zemin, Ruhuma alkış tutarken, duymadın mı sesini Bir köhne sandalda gezip, dolaşırken el ele, Hissederek utandı meltemler gül nefesini ![]() Bu güne kadar gördüğüm denizler kan ve irin, Vefasız dostun açtığı yaralar taze ve derin ![]() Kaç gün oldu gideli bak, o günden beri kaç gün Takvimlerin kadehinde hicranın zehri ![]() Kaybettim bir gece gittin, tadı bitti dünyanın, Beklerim gelmezsin şimdi, gözlerim yolda mehri ![]() Bir mekanın var gönlümde gayet ince ve narin, Boş kalmasın dön gel artık yüreğimdeki yerin |
![]() |
![]() |
|