Beni Unutma Yalnızlık |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Unutma YalnızlıkYalnızlık zordur ![]() ![]() Yalnızlık alışmak ister ![]() ![]() Yalnızlık acıdır ama guzeldir ![]() ![]() Yalnızlık düşünmeye sessizliğe davet eder insanı ![]() ![]() Guzeldir yalnızlık ![]() ![]() Sıkıldığım zaman aradığım TEK adrestir ![]() ![]() Ne zaman dalsam arar bulurum o adresi ![]() ![]() Kırık dökük kalple karmakarışık kafa ile aglayarak çıkarım yola ![]() ![]() Direk o adrese: YALNIZLIK ![]() ![]() Buyuk bir heyecanla varırırım kapısına ![]() ![]() Gumbur gumbur calarım kapısını ![]() ![]() Sessiz bir sesle gıcırdayarak açılır kapısı ![]() ![]() Karsımdaki o :YALNIZLIK ![]() ![]() Bir huzun ile gulumser bana: Yine mi sen? Onun dili ile konuşmam gerek ![]() ![]() Huzun ile gulumseyerek: Evet yine ben ![]() ![]() Yoksa içeri buyur etmeyecek misin be yalnızlık ![]() ![]() Tekrar karanlık bir gulumseme ile buyur eder içeri beni ![]() ![]() O an dunyalar benim olur ![]() ![]() Sevinçten ne yapacağımı sasırırım ![]() ![]() İçeri girdiğim zaman: üzerimdeki acıyı, kederi, nefreti ve yalanı bir kenara atarım ![]() ![]() İşte ben o zaman rahatlarım![]() ![]() İşte ben o zaman kendimi tanırım ![]() ![]() İşte ben o zaman kendime gelirim ![]() ![]() Yalnızlığa hemen sorarım ![]() ![]() :Sessizlik nerede?![]() ![]() Daha gelmedi mi?![]() ![]() Cevabı verir hemen yalnızlık ![]() ![]() ! Birazdan gelir![]() ![]() Onun yolunu beklemeye baslarım ![]() ![]() Dakikalar sonra kapı calar ![]() ![]() Buyuk bir hızla kapıyı acmaya kosarım ![]() ![]() Kapıyı actığım zaman gördüğüm o dur ![]() ![]() :SESSİZLİK![]() ![]() Hemen yanı basımda ![]() ![]() Buyuk bir çoşkuyla hasret gidermeye baslarım![]() ![]() Sessizlikla yanyana, yalnızlıkla basbasa ![]() ![]() Artık düşünmeye baslarım ![]() ![]() O bir köseye attığım acıyı, yalanı, nefreti ve kederi ![]() ![]() Düşünürüm ![]() ![]() Bana cektirdikleri eziyeti düşünürüm![]() ![]() Düşündükçe mutlu olur neşelenmeye baslarım ![]() ![]() O an herseyi unuturum ![]() ![]() Kendi adımı bile![]() ![]() Eski yasantımı hatırlarım ![]() ![]() O eski bayatlamış hayata dalarım ![]() ![]() Tabiki fazla dalmam ![]() ![]() Dalamam![]() ![]() Zaten fazla dalarsam bogulurum ![]() ![]() Yuzmeyi bilen biri bile o bayatlamış hayata dalarsa boğulur ![]() ![]() O hayat denizi onu boğar ![]() ![]() O hayatın hiç acıması yoktur ![]() ![]() Bol bol can alır ![]() ![]() Acıma duygusu nedir bilmez![]() ![]() Acımanın aksine zevk alır ![]() ![]() Zevk aldıkçada can alır![]() ![]() Can almayı çok sever ![]() ![]() Kendimi zor atarım dışarı o bayatlamış hayat denizinden ![]() ![]() Ama zaman gelir yine dalarım o bayatlamış hayata ![]() ![]() Ve yine düşünmeye baslarım yalnızlığı ![]() ![]() Ve yine düşünmeye baslarım sessizliği ![]() ![]() İyiki varsın YALNIZLIK ![]() ![]() Düşünüyorumda sensiz bir hayatın tadı hiç olmazdı ![]() ![]() İyiki varsın ![]() ![]() Beni anlayan bir tek sensiz zaten![]() ![]() Derdimi bir tek sana dökerim ![]() ![]() İçimi birtek sana acarım ![]() ![]() Bilirim sen sır vermezsin ![]() ![]() En buyuk dostumda sensin zaten ![]() ![]() Dost bir vucutta iki candır ![]() ![]() Aynı anda dogar aynı anda ölür ![]() ![]() Dost dediğinde senin gibi olur zaten ![]() ![]() Hiç bir zaman insanlardan DOSTUM olmadı ![]() ![]() Olamadı ![]() ![]() Çünkü onlar insanfsız![]() ![]() Çünkü onlar vefasız ![]() ![]() Dostluk nedir bilmezler ![]() ![]() Sevgi nedir bilmezler ![]() ![]() Ansızın sırtından vururlar ![]() ![]() Dedim ya bir tek dostum sen varsın ![]() ![]() Bir tek dostum sensin ![]() ![]() ''Ben dostlarımı kır çiceği gibi avucumda değil, kursun yarası gibi yureğimde tasırım; bilirim ki dost vurulunca değil unutulunca ölür ''![]() ![]() Beni hiç bir zaman unutma YALNIZLIK ![]() ![]() Ben sana muhtacım ![]() ![]() Beni Unutma![]() ![]() Beni sensiz bırakma ![]() ![]() Beni UNUTURSAN bil ki BEN o zaman ÖLMÜŞÜMDÜR ![]() ![]() |
|
|
|