![]() |
Artık Düşmanımsın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık DüşmanımsınEğer git dersen kuşlarla, bil ki asla dönmez güz kuşları ![]() ![]() Vaktim daraldı ![]() ![]() Hücrelerim birbirine geçti isyanda ![]() ![]() Nedir bu ? Bak gene eskiye döndüm, sevindin biliyorum ![]() ![]() Zarar ziyan boyumu aştı bak, gülümse şimdi ![]() ![]() Hayat biriktirdiğim tecrübeler değil ki ![]() ![]() ’’Gelsin artık’’deyip saate baktığım aşklarda değil ![]() ![]() Hayat ne sevgili Karman çorman tükenişlere imza atıyorum ![]() ![]() Önüm arkam sağım solum sobe!! Bak tekrar söylüyorum: Ha bire üzerime oynayan kaderin ,bana biri açıklama borcu var!! Cahit'ler, Orhan'lar, Atilla'lar anlatamamış benim ne haddime ki ![]() ![]() Oysa önce ağırdan bir keman sesi girmişti içime, sonra sen ![]() ![]() Ne sandallara yükleyip uzaklara gönderdiğim aşklarımı bekleyecektim ay ışığında, ne de yağmur altında körkütük sarhoş olacaktım ![]() ![]() Ekmek alacaktım ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek yiyecektim, süt kokacaktım ![]() ![]() Bak kar yağıyor İzmir'e ![]() ![]() ''Yollar benim umudumdur, yolları kapatmayın ![]() ![]() Yağmayın yollarıma, durun kar taneleri'' diyememek ne acı bilir misin sen? Umutsuzluk ne demektir bilir misin sevgili ![]() ![]() Var git yolun açık olsun ![]() ![]() Güller serilsin, git! Gülümse inat olsun bana ![]() ![]() Al koynuna sarı şekerini, -ki hoş başka kimsen de yok ya- o su dalgalı saçlarda uyu işte, ufkun genişlesin!! Kim bilir belki bana verdiğin son acıdır bu acı ![]() ![]() Belki son şiirdir bu sana yazdığım ![]() ![]() Hayalleri yakmak için geldiğin o yasak geceden beri düşmanımsın!! Ben seni mi sevmişim! |
![]() |
![]() |
|