Ben Yine Bende Bittim - Nazım Hikmet |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Yine Bende Bittim - Nazım HikmetBen Yine Bende Bittim Karşımdasın işte ![]() ![]() ![]() Bana bakmasan da oradasın görüyorum seni![]() Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim![]() Kalbime gömdüm sözlerimi ceset torbası oldu yüreğim![]() Tıkandığım o an ![]() Elimi nereye koyacağımı şaşırdığım o an işte ![]() Aklımdan o kadar çok şey geçti ki takip edemedim ![]() Ellerim boşlukta ben darda kaldım![]() Ellerim buz gibi ben harda kaldım![]() Bir senfoni vardı kulağımda çalınan ![]() bitti artık hepsi ![]() ![]() ![]() Köşeme çekildim hani hep kaldığım köşeme![]() Bakış açım belli oldu yine ![]() Geride kalan ardından bakar gidenlerin![]() Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim ![]() Dağlara çarptım her esişimde ![]() Yollara küfrettim her gidişinde ![]() Demiştim sana hatırlarsan: Önemli olan zamana bırakmak değil ![]() Zamanla bırakmamaktır ![]() ![]() Şimdi bana geçen o zamanınUnutulmaz sancısı kalır Gittiğim eğer bensem söyle bana kimden gittim?Sende yoktum zaten ben ben yine bende bittim![]() ![]() ![]() Nazım Hikmet |
|
|
|