|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eyleme, geçtimelimde, pankartım, yürüyorum |
Ben Eyleme Geçtim...Elimde Pankartım, Sana Yürüyorum.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ben Eyleme Geçtim...Elimde Pankartım, Sana Yürüyorum..![]() Şimdi desem ki bahar![]() /![]() Şimdi desen ki yol var![]() /![]() Beklemek bir köpek gibi yapışsa da paçalarıma![]() /![]() Sevgilim, ikimize yetecek kadar sabrım var![]() TUVALDE Kİ ÖPÜŞ ![]() ![]() ![]() ![]() Yokluğun, Bir iç savaştır yüreğimde Sevgilim ![]() /![]() geri çekildim Seni beklemeye gidiyorum Ayrılık değil ki bu Bir uzun hava Çalınacak ![]() /![]() son bulacak Hicran makamında kadehler vurulacak Özlem geceleri kapımıza dayanacak Sevgilim ![]() /![]() susturma bizi Sürç-ü lisan olmasın bu aşk Avuçlarımda çocukluğumdan kalma dualar var, gel buyur nasiplen yarim ![]() ![]() Ninemin telli dolabı gibidir yüreğim, soğutmaz içindekileri![]() ![]() İtiraf ediyorum, kayıp bir kent gibiydi sevdam![]() Sen dokundun, çekildi sular, göründü bir zamanlar sobasında odun yanan kapılar![]() ![]() Korkma, yaklaş![]() Tenimin tenine diyeceği var![]() ![]() Uğurladım eski sevdalarımı ![]() /![]() gözlerine ilk baktığım an Çarmıha gerdiğim özlemlerimi azat ettim Huzur kazandım müzayededen ikimiz için Bol köpüklü bir kahve taşıdım bakışlarımla sana Yüreğimi istedin ![]() /![]() verdim Şimdi desem ki bahar Şimdi desen ki yol var Beklemek bir köpek gibi yapışsa da paçalarıma, Sevgilim ![]() /![]() ![]() ikimize yetecek kadar sabrım var Şarkıların resmini çizebilir misin ![]() ?![]() Bana yüreğindeki ritimleri gönder![]() Nasıl?![]() ![]() Hayır, izlemedim bu filmi, sahne tanıdık ama![]() ![]() Biz mi oynuyoruz![]() ?![]() Bu yüzden bitsin istemiyorum demek ki![]() Daha önce seslendirdiğimiz aşklar nerede peki![]() ?![]() Suflörü sen miydin yüreğimdeki sesin![]() ?![]() ![]() Sevgilim, hadi gel mısır patlattım, bizi izleyelim![]() ![]() ![]() Çığlığımı tut ![]() /![]() yere düşmesin Dar gelirli zamanların açlığını doyurmamız lazım Bu hayat bildiğin gibi değil ![]() /![]() diyemem Biliyorsun ![]() /![]() bana da öğret aşkım Korkularımı bir caminin avlusuna bıraktım Acılarım ahşap bir bina ![]() /![]() bir kibrit çakılsa tutuşacak Sevgilim ![]() /![]() sesimi sesinle uyut Bu yekpare gülüşler o zaman can bulacak Denizi hiç böyle mavi görmemiştim ![]() Pardon, baktığım gözlerin mi![]() ![]() ?![]() Gülme, boğulmayacağım, dalgalarında yüzebilirim![]() Bu ekmek kavgasında durduk bir de sevdalandık![]() ![]() Tabi ki pişman değilim, olamam![]() Sevgi bir eylemse, ben eyleme geçtim![]() ![]() Elimde pankartım, sana yürüyorum![]() Düşler ![]() /![]() yalnızlığın tangosu Sen gelene kadar ![]() /![]() sahnede dansım kalsın Sevgilim ![]() /![]() geceyi düşlere boya Ama tuvalde bir öpüş kalsın ![]() ![]() |
|
|
|