Göz Yaşım ~~ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Göz Yaşım ~~Ağır ağır ![]() Kırmadan ![]() İncitmeden düşüyordun kirpiklerimden ![]() Yavaşça inerken yanağımdan aşağı ![]() Tüm hıncını alır gibi yanaklarımdan öpüyordun ![]() Kim için??Ne için aktığını biliyor musun? diye soruyordum sana ![]() Hayır diyordun![]() Ve sana çok kızıyordum ey göz yaşım![]() Elimin soğuk kısmıyla siliyordum değdiğin heryeri? Ummadığım anlarda doluyordun gözlerime,sonra kirpiklerime tutunuyordun ![]() Göz kapaklarımı kapattığımda üzerine,yüreğim yanıyor![]() içli içli büzülüyordu dudaklarım? Sana karşı koyamıyordum uzun süre ![]() işte!Yine dövüyordu ıslaklığın göz kapaklarımı![]() Dayanamayıp aralıyordum![]() Ve yine damla damla süzülüyordun yanaklarımdan![]() Tüm yaşanılamayan ?keşke? leri hiçe sayarak![]() Sancıyan yüreğime aldırmadan süzülüyordun ![]() Değdiğin her yeri kavuruyordu sıcaklığın ![]() ![]() Yavaşca dudaklarımın arasından sızdığında içime ![]() Bedenimi kor bir ateş gibi yakıyordun ? Hesap soruyordum sana ![]() Hiç aldırış bile etmiyordun bana ![]() Yavaşça ![]() Aldırmadan ![]() Umursamadan akıyordun anılarımın üstüne ![]() Görenlere aldırış etmeden,beni rezil etmek istercesine ![]() Damla damla ![]() Acımasızca ![]() Birbirinize değmeden düşüyordunuz ![]() Birde utanmadan yanaklarımı okşuyordun ![]() Mutluluktan akmadınız hiç gözlerimden ![]() Mutlu olmam bu kadar mı dokundu kanına ? "O" giderken elvedayı ben mi düşürdüm dudaklarına? "O" giderken bir kez olsun DUR demedim ![]() Gittiği yerde mutlu olur belki diye ![]() Dudaklarımı kapadım sızlayan yüreğimin üzerine ![]() Sustum ![]() Sadece "O" mutlu olsun diye ![]() Göz yaşım? Acımasızca süzülen tuz tadında damlalarım ![]() Yeter ![]() Dolma artık gözlerime ![]() ![]() Dolup da taşma ![]() Taşıp da akma artık ![]() Sızlatma yüreğimi yeniden ![]() ![]() ? YETER? |
|
|
|