Anlamını Bilerek Öleceğim |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Anlamını Bilerek ÖleceğimYokluğunda bitirdiğim sigaraların tadı gitsin diye ![]() giderken bıraktığın terk edişini sindirerek içtim ![]() ![]() Soğuktu donuktu ![]() ![]() Olmadı sensizliğe sigaralar dayanamadı![]() Bırakacaktım ama vaz geçtim; yine içtim ! Besteledim iSmini sabahlara kadar seni söyledim ![]() ![]() - Sen yine mi konuşmak iStemedin ? Böyle başladı ![]() Bozuk yeminlere hasarlattım moralimi şimdilerde ![]() ![]() Heyecan dediğimiz şey senin yanında gerçekleşti ![]() ![]() Anlamını sende öğrendim herşeyin ![]() sen gittin unuttum hepSini ![]() ![]() Sevmek hissetmek gülmek ![]() ![]() Sen gittiğinde de yeni şeyler kaldı ezberimde ! Ağlamak özlemek ve kahrolmak gibi ![]() ![]() Sen çaba göstermedikçe ben bir kelime daha öğreneceğim; Bir kere anlamını bilmeden denemiştim ![]() beCerememiştim ![]() ![]() Bu kez vazgeçmeden ve anlamını bilerek Öleceğim ! Sana anlatacağım tonla şey vardı ![]() aklımda tutamadım; kağıtlara yazdım ![]() ![]() Yazdımm yazdım ve yazdımmm ![]() ![]() Seni bulamamıştım oySa ![]() hiç beklemezdim boşluğuna ağlamayı ! ve ben ağladım göz yaşıma sığındı kağıtlarım ![]() ![]() Anlatacağım şeyler uğruna sırılsıklamdı ![]() ![]() yagmur ![]() ![]() |
|
|
|