![]() |
İstersen Dön Git Geriye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstersen Dön Git Geriyeaynalı sulara düşen aylarla doluyor zaman ![]() ![]() ![]() korkularım diz boyu batak, ellerini nasıl tutacağım senin!? bana uzattığın an ![]() ![]() ![]() birazcık ötemde dur istersen; gözbebeğimde yani! yüzüme de bakma öyle; mahzun, kırgın ![]() ![]() ![]() gözlerini kapat! ![]() ![]() ![]() sırtında dağlar mı var, yıktığın ![]() ![]() ![]() yollar mı yoksa, özleme sardığın ![]() ![]() ![]() haydi anlat! ![]() ![]() senin olsun istersen başımda estirdiğin rüzgar! hilaline takıldım kaldım, gençlk ayının ![]() ![]() ![]() oysa çoktan bitti ağustos, ben çoktan güze başladım ![]() ![]() ![]() bir de sus! ne olur! ![]() ![]() ![]() çocuklar konuşsun senin yerine, seni bana getiren şeyler konuşsun; bulut ve rüzgar, yağmur örneğin, ardıç kuşum, ayçiçeğim, sarmaşıklar ![]() ![]() ![]() seni, sana anlattığım şeyler konuşsun birde; yaprakta çiy tanesi, gece karanfili, ayışığı,hüznüm ve yalnızlığım ![]() ![]() ![]() başımı dayayıp ağladığım duvar ![]() aynalı sulara düşen aylarla doluyor zaman ![]() ![]() ![]() korkularım büyüyor gitgide gözlerine nasıl bakacağım senin!? yüzünü yüzüme çevirdiğin an ![]() ![]() ![]() istersen dön git geriye; ben buradayım nasılsa, nasılsa seviyorum gene delice! ![]() ![]() ![]() bak! çağırıyor seni, yarımı olduğun elman |
![]() |
![]() |
|