![]() |
Sen Yalan Söyledin Anne (+16) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sen Yalan Söyledin Anne (+16)Yazdığım bütün sözler asıyor kendini, ölüyor söze düşürdüğüm büyü… Bütün sokak -köpeklerinin- gözyaşı yüzümde ![]() İçime kim koydu bu intiharı? Elim kolum bağlandı, ben hep sessiz ağlamaların kızı kaldım… Coşkularım nereye saklandı? Aşkın çocuğu hep acı… Hep acı… Bayram kalabalığı sokakları olmalıydı ömrümün ![]() Ben gelmeden bütün mutlu yüzler dağıldı ![]() Sen yalan söyledin Anne! Hiçbir sevgili saçlarıma papatyalardan taç takmadı… Öylece bekliyorum dünyanın orta yerinde ![]() Lanetlenmiş bir şiir gibi, kim okumaya kalksa beni, en güzel yerimde yırtıp atıyor ![]() Yaşamakla ölmek arasında nefes almaktayım ![]() Bütün kuşlar kaçıyor, ne zaman okşamaya kalksam… Söyle Anne! Ben uğursuz yaşamlardan arta kalan mıyım? Dokunduğum bütün camlar kırılıyor ![]() Ne taksam gerdanıma düşüp dağılıyor ![]() Sen yalan söyledin Anne! Bana güzel olmak yakışmıyor ![]() Kime baksam şu sevdiğin gözlerimle hepsi yok oluyor… Sırılsıklam kalıyorum ![]() Sen yalan söyledin Anne! Gülünce açan çiçeklerim yokki benim ![]() Koynumdaki keskin hüzünlerle çok yakışıyorum ayrılık otobüslerine… Ne zaman gülsem ağzım yüzüm kan! Söyle; Beni doğururken şeytana mı öptürdün Anne!!! (alıntıdır)
![]() |
Cevap : Sen Yalan Söyledin Anne (+16) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Sen Yalan Söyledin Anne (+16)arkadaşım içimi paramparça ettin yemin ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sen Yalan Söyledin Anne (+16) |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Sen Yalan Söyledin Anne (+16)emeğine sağlık arkadaşım gerçekten çok güzel bi şiir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|