![]() |
Sensizliğimde Seni Yazmak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizliğimde Seni YazmakYazmayalı o kadar çok olmuş ki seni ![]() ![]() ![]() Yazmayı unutmuşum, mısralar küsmüş sanki ![]() ![]() ![]() Kilitlenmiş parmaklarım ![]() ![]() ![]() Bir sonra ki yazıya yasaklanmışım ![]() ![]() Bedenimi saran sana ait kurallar listesi ![]() ![]() İnadına asi inadına korkak ![]() ![]() ![]() Oysa benden sana umut olurcasına ![]() ![]() ![]() Sınırları olmayan Serbest sevda krokisi ![]() ![]() ![]() ![]() Ve inan hayatımın tek tesellisi ![]() ![]() Senden gelen ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum" kelimesi ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an da sensiz geçen bir gecenin isyanıyla yazabiliryorum ![]() ![]() ![]() Aslında yazabiliyorum demek ki ![]() ![]() ![]() Yazamadığım seni ![]() ![]() ![]() ![]() Yazmak yetmiyor ![]() ![]() ![]() Uzun zaman olmuş tenini hissetmeyeli ![]() ![]() Seni, Seninle ilgili her şeyi ![]() ![]() ![]() Yazmak yetmiyor ![]() ![]() ![]() Süslü cümleleri süs eşyası gibi ![]() ![]() ![]() Bir köşede yıpratmak içimden gelmiyor ![]() ![]() Yaşamak yazmaktan daha zor artık ![]() ![]() ![]() Yazmak yetmiyor ![]() ![]() ![]() Kendi tarihime inat ![]() ![]() Karanlık günlerime güneş doğuyor ![]() ![]() Her ışık seni bana getiriyor ![]() ![]() ![]() Fakat halen yazmak yetmiyor ![]() ![]() ![]() Yine de vazgeçemiycem tek şey ![]() ![]() Seni yazmak |
![]() |
![]() |
|