![]() |
Yüreğime Düştüğün O Sonbahar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğime Düştüğün O SonbaharYüreğime düştüğün o sonbahar ikindisinden beri aklım hep hayalinle ayazlarda ![]() ![]() Kırık bir veda döküldü gözlerimden ayak uçlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki dostane belki de ölümüne sevdalı bir masalın kahramanıyım ![]() ![]() ![]() ![]() Mazi gözlerimden bulut misali yağarken; sisli bir sabahın ilk mahmurluğuna çalıyor yarınım ![]() ![]() Alyazmalım, gönülsazım, yanık türküm ![]() ![]() Yüreğime düştüğün o sonbahar ikindisinden beri aklım hep hayalinle ayazlarda ![]() ![]() İlkbahardan kalma en sevdiğin papatyalar var sol yanımda ![]() ![]() ![]() Alyazmalım, gönülsazım, yanık türküm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyor musun sana susmalarımın adını koyamadım ![]() ![]() Ne çok birikmişim var gizimde ![]() ![]() ![]() ![]() Yazan ben söyleyen yine ben ![]() ![]() ![]() Bir garip aşık dediler yüreğimin kör kuyularına En kuytularda saklım adını görmediler sevdama Mehtaplı gecenin en koyu aydınlığı dediler Çöllerde bulunan serabın kum taneleri dediler Kaybolan yıldızın çobanı dediler Bilmediler yüreğine yüreğimi Ömrüne ömrümü bildiğimi ![]() ![]() Seni gördüya gözlerim, ah gözlerin ah, benim çeyizim ![]() ![]() ![]() ![]() Gönülzenginim, ömür nazarım, sevdam ![]() ![]() Yağmur yağıyor zamanın ipine astığım sabahlarımı gecelere sallıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ömrüme biçilen yazıma razıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çiçek olsam hep yanında kalsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğime düşen çocuksun, içimde kıpır kıpır büyüyen ![]() ![]() ![]() Sevdam, aşkıma nefes bildiğim, ömür kuşum ![]() ![]() Ellerime değen yüreğini kıskanırım gözlerinin değdiği nazarlardan ![]() ![]() ![]() Varsın mecnun desinler yüreğimin atışına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostum, ömrüm, karanlık ışığım, canım ![]() ![]() Seni seviyorum ömrüme mühürlüm ![]() ![]() ![]() ![]() Kırık bir veda; masalımın sonu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|