Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düştüğün, sonbahar, yüreğime

Yüreğime Düştüğün O Sonbahar

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğime Düştüğün O Sonbahar

Yüreğime düştüğün o sonbahar ikindisinden beri aklım hep hayalinle ayazlarda "Üşüyor ellerim "dediğinde yanında yoksam bilki ellerim kayıp ayazlarımda

Kırık bir veda döküldü gözlerimden ayak uçlarıma Başımı döndüren yüreğini yüreğime niyet tutarken göz yaşlarımı ardından kaybettim Hükümsüzdür sadece yüreğineKırık bir veda

Belki dostane belki de ölümüne sevdalı bir masalın kahramanıyım Toprağıma kaybettiğim yaşlarımın ömründeyim Musallamı sorarsalar bilinsin adımı unuttum

Mazi gözlerimden bulut misali yağarken; sisli bir sabahın ilk mahmurluğuna çalıyor yarınım Gecenin koynundan düşen bir meçhulüm Bana bir ad var mı?

Alyazmalım, gönülsazım, yanık türküm

Yüreğime düştüğün o sonbahar ikindisinden beri aklım hep hayalinle ayazlarda "Üşüyor ellerim "dediğinde yanında yoksam bilki ellerim kayıp ayazlarımda

İlkbahardan kalma en sevdiğin papatyalar var sol yanımda Sesin hala kulaklarımda; "Gelecek baharda sözüm olsun sana papatyalardan taç yapacağım"

Alyazmalım, gönülsazım, yanık türkümGelmiyor baharBaharlar uzak Baharımsın ama yoksunPapatyalarım soluk

Biliyor musun sana susmalarımın adını koyamadım Yüreğime damlayan sızıyı duydum ama adını koyamadım Bana bir ad var mı?

Ne çok birikmişim var gizimde Sarhoş ellerimi daldırdığım umutlarımı tek tek kaldırıyorum ömür defterimden Kırık bir vedanın ardı sıra yanık bir türkü tutturmuşum, sol yanımdan sızlayan bir yaranın izine

Yazan ben söyleyen yine benDuymazsın ki bilesin

Bir garip aşık dediler yüreğimin kör kuyularına

En kuytularda saklım adını görmediler sevdama

Mehtaplı gecenin en koyu aydınlığı dediler

Çöllerde bulunan serabın kum taneleri dediler

Kaybolan yıldızın çobanı dediler

Bilmediler yüreğine yüreğimi

Ömrüne ömrümü bildiğimi

Seni gördüya gözlerim, ah gözlerin ah, benim çeyizimGözlerin derdimin merhemi yüreğimin sihirli sözü ela gözlerin

Gönülzenginim, ömür nazarım, sevdam

Yağmur yağıyor zamanın ipine astığım sabahlarımı gecelere sallıyorum Sen yine yoksun ve ben senin yoksulunum Her güne bildiğim nefesimi ömrüne vermekteyim

Ömrüme biçilen yazıma razıyımGel desem biliyorum ama dilime vurulan kilidin ucu kırık, kelimelerim ömür boyu muhabbet Gardiyanımın gözleri kör

Bir çiçek olsam hep yanında kalsam Beklediğin çiçeğin Hani her daim söylediğin; "Ben ömrümde hiç çiçek almadım" dediğin, işte o çiçek olsam Bir gül, bir karanfil, bir menekşe

Yüreğime düşen çocuksun, içimde kıpır kıpır büyüyen Bugün acaba hangi yaramazlığı anlatacak diye beklediğim içimdeki bensin

Sevdam, aşkıma nefes bildiğim, ömür kuşum

Ellerime değen yüreğini kıskanırım gözlerinin değdiği nazarlardan Gamzene vurulduğum tebessümünden gözlerimi, ben seni benden kıskanırım

Varsın mecnun desinler yüreğimin atışınaÖmrüne yağan yarınıma bugünsüz desinler Bilmesinler seni benim ellerimde Ben seni sensiz yaşıyorum buralarda

Dostum, ömrüm, karanlık ışığım, canım

Seni seviyorum ömrüme mühürlümVarsın yanık sevdalara değmesin adımız benim masalım sensin

Kırık bir veda; masalımın sonu Bir yürek naaşı var, adım yok

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com