Diyorum Ya;Sen Farklısın!... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Diyorum Ya;Sen Farklısın!...Yoruldum hayattan ![]() ![]() İmkansızlıklar içinde kayboldum yokluğunda… Özledim seni! Uçurum kenarında gibi ![]() ![]() Atlasam mı diye düşünüyorum kimi zaman ![]() Uçurumdan aşağı bakıyor hayat![]() ![]() Rüya gibi Düş gibi![]() ![]() Bekle beni geliyorum Koşuyorum sana Ağlıyorum uğrunda…Hayat depar atıyor bana Yetişemiyorum hızına Koşuyorum Koşuyorum![]() Ağlıyorum uğrunda…Yoksun yanımda ![]() Gözlerimden akan yaşlar deliyor yüreğimi![]() ![]() Yağmur altında dolanıyorum kimi zaman ![]() Islanmaksızın…Hayat bana yalanını söyledi Aldattı beni![]() Vurdu derinden![]() Kırdı kalbimi![]() ![]() Yazmak söylemekten ne kadar da kolay değil mi? Ama dile getirmek gibisi de yok Hep istedim sana dile getirmeyi ama![]() İşte böyle boğulmak yoruyor beni Hayatımda hiçbir zaman yorulmadım kendimi ifade ederken ama diyorum ya; sen farklısın Sözcüklere sığdıramazsın ya bazen yaşadığın anları; her karşıma çıkışın duruşun bakışın gülüşün susuşun konuşuşun kısacası yanımdayken ya da değil yaptığını hissettiğim herşey düğümlüyor sensizliğimi dilimde![]() ![]() Diyorum ya; SEN FARKLISIN! Sen; benim yalnızlığımsın ![]() Unutamadığım ilk yanımsın![]() Kalbime hapsettiğim son yanım![]() ![]() Sensiz olmuyordu ![]() Hayır Olmuyordu! Belkide sana söylediğim en büyük yalan buydu Söylediğim tek yalan!!Diyorum ya; SEN FARKLISIN! |
|
|
|