Sen Zaten Yokmuşsun Ki.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Zaten Yokmuşsun Ki..Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum Bütün sözcükler yetersiz ![]() Hiçbir şey yazmak istemiyorum ![]() Engin denizlerde kulaç attığım üstüme gökkuşağını kuşandığım bu aşk yalanmış ![]() Şimdi karanlık sularda boğuluyorum Gökyüzü kurşun gibi ağır ![]() Ne yana dönsem yalan Gülüşler yalan vaatler yalan![]() İnsanlar yalan Ben seni mi sevdim![]() ![]() Senin gözlerinle mi baktım dünyaya ![]() ![]() senin ellerinle mi çiçek derledim ![]() ![]() sevinçti aşktı göğsüme bastım ![]() Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım? Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() ![]() Bir aldatmacaymış kötü bir rüya ![]() ![]() Kötülüğün bile bir yüzü vardır bir görünüşü ![]() ama en beteri buymuş ![]() bu aldatmaca![]() Bir masal olsaydın razıydım bir şiir olsaydın alır saklardım ![]() Güzel bir yüz kalırdı senden geriye hoş bir anı ![]() ![]() kimsenin dokunamıyacağı bir tarih ![]() Ama hiçbir şey kalmadı ![]() Bir yokluğu varsaymışım Bir HİÇ’e sarılmışım Çölde serap bile değilsin Serabın gizli ışığı vardır![]() Sen ışığı yutan karanlık ![]() bir kör kuyu![]() ![]() Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım Nasıl olsa biterdi bu aşk Ama unutulmaz bir hatıra gençliğin en güzel anısı olarak kalsaydı ![]() Sen hiçbir şeyin değerini bilmedin Kökün çürük yaprağın kül meyvan zehirmiş Ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım ![]() Kabahat sende değil ben insan tanımamışım Sana karşı öfke duymuyorum kırgın değilim kızgın değilim ![]() Çünkü sen zaten yokmuşsun![]() Asıl kızılacak kişi benim ![]() Küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım![]() Senin ihanetin bana koymadı ![]() Beni kahreden beni yokeden beni bin pişman eden tek şey![]() ![]() bir aşk yaratmış tek başına yaşamışım Sen zaten yokmuşsun ki ![]() ![]() senin neyine yanayım |
|
|
|