Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşivi, ekleme, güzel, isteyen, söz, yapabilir

Güzel Söz Arşivi İsteyen Ekleme Yapabilir

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

“Dün gece unutmak istedim seni, yazdım bir sigaranın üstüne ismini, sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi!”

“Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden başkasını görmeyen ben

Kim demiş Avrupa’nın insanları medeni

Çırılçıplak bedeni

Gaye olmaksa medeni

Desenize hayvanlar sizden daha medeni…

“On kişi sev dokuzuncusu olayım, bir kişi sev sonuncusu olayım

“Seni dar ağacındaki bir mahkumun hayatı sevdiği kadar seviyorum

“Sevmek çay, sevilmek şeker, bizim gibi sevenler çayı şekersiz içer

“Yaşadığın dünya, yarattığın dünyadır

“Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun

“Kadın ilk öpücükte neler kazanacağını bilemez, ama son öpücükte neler kaybettiğini bilir

“Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince de karıncalar balıkları”

“Gülü öylesine sevmelisin ki soranlara dikeni yok diyebilmelisin”

“Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hançer ya sonuna kadar saplanmalı ya kınında durmalı

Sevecekse insan ya ölümüne sevmeli, ya da hiç”

ONUN GÜZELLİĞİNİ HERKES GÖRÜYORSA O BENCE AZ GÜZELDİR

HERKES BİLİYORSA O BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİLDİR

ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GÖRÜYORSAM BU SEVGİDİR

ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR

HİÇ KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR

HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ ÜMİTTİR

HÜSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok

Seni bugünde, Dün olduğu gibi

Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sende onlardansın!

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim, yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla

Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin"

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler

Bulutlara öyle baktım Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma

HATIRLAR MISIN! SEN DOĞDUĞUNDA AĞLARKEN HERKES GÜLÜYORDU ÖYLE BİR ÖMÜR GEÇİR Kİ HERKES AĞLASIN ÖLDÜĞÜNDE SEN MUTLULUKLA GÜLÜMSE

HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER

İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM (ama sen anlamadın yazık!)

KÜÇÜK KELEBEĞİN TÜL KANATLARININ PIRILTILI TOZLARI PARMAK UÇLARIMA KARIŞTI ONLAR ORDAN NE ZAMAN UÇARLAR SEN YÜREĞİMDEN NE ZAMAN?

GÖZLERİN GÖZLERİMDE, ELLERİN ELLERİMDE, KALBİN İÇİMDE VE RUHUN BEDENİMDE OLDUĞU SÜRECE SENİ SONSUZA KADAR SEVECEĞİM

DUYUYORUM SANA DOKUNAMAMANIN EZİKLİĞİNİ VE DÜŞÜNÜYORUM AŞIK OLMANIN REZİLLİĞİNİ İNAN YANINDAYKEN ÇEKİYORUM EN ÇOK HASRETİNİ

BU AKŞAM İÇİMDE TUHAF BİR SIKINTI VAR DÜNYADA SANKİ BİR BEN KALMIŞIM SANKİ HERKES NERDE KEDER VARSA BIRAKMIŞ BEN NERDE BULDUYSAM TOPLAMIŞ ALMIŞIM ÖNÜMDE SÖĞÜT AĞACI HERZAMANKİ HALİYLE, ÇARESİZ HAVUZ SU RAHAT, İNSANLAR SUSMUŞ SESSİZ BİR YAĞMUR GİBİ BAŞLADI BENDE KONUŞMAK İHTİYACI!

GÜZELSİN ŞİRİNSİN, ŞAHANESİN ÇEKTİĞİM ÇİLEYE TEK BAHANESİN MELEKMİ ŞEYTANMI BİLMEMKİ NESİN TUZAKTAN TUZAĞA ATSANDA OLUR BEN SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESENDE OLUR

NASIL DOLDURDUYSAN HAYATIMI VARLIĞINLA, BENDE YAZMAK İSTERİM ADIMI DEFALARCA DUDAKLARIMLA DUDAKLARINA

BİR İLK GİBİ YAŞAYACAĞIM İÇİMDE, KALAN SON SEVGİ PARÇASINI SENİNLE, SAKIN AYRILMAYALIM AŞKIM ÖLSEM BİLE ELLERİNDE

BU GÜZEL AŞKIMIZA NOKTA KOYMA, SANA KUCAK DOLUSU VİRGÜL GETİRDİM,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM

Hiç sönmeyecek olan sevgimiz yavaş yavaş başlamıştı, Solmayacak bir gül olarak hafifçe açılmıştı, Gezdik,dolaştık çocukça oyunlar oynadık, Ama birbirimizden hiçbir zaman bıkmadık, Hatırlar mısın ilk çıkışımızı,yüzünde hep o tatlı gülüşün, Keşke dakikaları geçmeseydi bitmesini istemediğim o günün

benim yalnızlığım seni getirmeli gecelerdeılık bir yaz gecesi katran karası yüzün kah yaşanmışlığa, kah yaşanacaklara bir küfür savurmalı kafa tutmalı dalga dalga vurmalı gerçekler yüzüne dönüp ardına bakmalı korkmamalısın bir kez daha, bir kez daha demelisin(Hüzün evine döndü)

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!

Bir kat daha yok sevgi katından başka,tat bulamadım alemde tadından başka,dunya da ne bir tac ne de bir tat,ebedi saltanatindan baskaOzluyorsa ozlenen ozlemek guzeldir,donecekse beklenen beklemek güzeldir, seviyorsa sevilen iste o herseye bedeldirEger kalbim seni unutacak kdr adi ise,ellerimde onu parcalayacak kdr asildirBen senin dun sevmedim,cunku dun bitti,ben seni bugünde sevmedim cünkü bugünde bitecek,ben seni yarin sevdim cunku yarinlar hic bitmeyecek

DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaNSeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaNBaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaNYoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaNVe iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaNSaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın

Aşkta yarın yoktur sevgili Zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur Yükü çok ağırdır, kendiyle buluşmuştur Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleride onunladır, yitirdikleri de Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşayan kadının çıplak yalnızlığı da Her şey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de

ALMIş ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK

yaşıyorsam gelecek gönlerin bana seni getireceğine inandığım içindir

Sensiz Kaldı Bu Gözler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de geçer bu günler

YanLızlık göründü Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gün Deyilmiş meğer gördüğün o ışık saçan sıcak şey

kolay olmayacak seni unutmak belki gece gündüz ağlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım

BENI KAYBEDERSEN BIRDAHA ASLA BULAMAZSN O AC GOZLU KALBINE RAHAT BATMASIN

Unut dediler unuttum Ama seni değil unut diyenleri

aşkım seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saatime maloluyor

gülü bir seni hergün gülü soluncaya dek seni ölünceye kadar seveceğim

sevmek kolaydırsevilmek zordurmühim olan sevmek değil sevilmeye laik olmaktır

bir gün benden ayrıldıgında ole birini sevki sana savuracagım kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur olsun

dünyada o kadar insan tanıdım senin gibi değildi çünkü onlar bintaneydi sen birtanesin yaşadığım aşkların en güzeli

TARAMAM SACIMI DAĞINIK DESİNLER, GÜZEL GİYİNMEM FAKİR DESİNLER, SEVEMEM KİMSEYİ SÖZLÜ DESİNLER, SEN TESKERE ALANA KADAR

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydiHepsi parlıyordu,hepsi gökteydilerAma ben sadece seni,güneşi seçtimBir güneş uğruna bin yıldızdan vazgeçtim

yağmurlu yurıştım dün gece ben ağladım o yağdı o gökyüzünü güneşi bulutları bense senin aşkını anlattım

BİR GÜN CEHENNEMDE KARŞILAŞABİLİRİZ SEN KALP HIRSIZI OLDUĞUN İÇİN BENSE TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIĞIM İÇİN

ÖGRENIRKEN HASRETINLE SEVISMEYI GÖZ YASLARIM AKABILIRLER ÖZGÜRCE ICMDE ÖYLE GÜZELSİNKİ ONU KİRLETMEYEYECEGİM SENİNLE

Biz sevdiğimizi,öpücük niyetine değil,ALLAH'ın bir emaneti bilip,aynı yastıkta ömür sürmek için severiz

sen seversin sevdiğin seni sevmez gider başka birine aşik olup başka birini sever başka biride onu SEVMEZ

Hepsi gidici sen kalıcı,hepsi anlık sen hayat boyu,hepsi çocukca sen gerçekce,hepsi öylesine sen ölesiyeAğlama belki bir yerlerde bir gülüşün için yaşayan wardır

seni benden çok seven bulabilirsen ben seni unutmaya razıyım

öyle birini sewki,sen onun için ölmeye hazırlanırken,o senin için çoktan ölmüş olsun

aşk bir sudur iç iç kudur fazla içme musluk suyudur

sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende aşkını söyleyemeyecek kadar gururludur

ısıgının vurdugu kumsala kırık bır dal ucu ile SENİ SEWİYORUM yazmak isterdim ama senin hırçın bir dalga olup ta gelip onu silmen den korkuyorum

hayatıma geldin tüm çorak çöller yeşerdi sanki yeryüzünde ağlayan çocuk kalmadı güldü toprak güldü gökyüzü mavi daha mavi yeşil daha yeşil şimdi seninle

bugün hiç yüz vermedim güneşeseni anlatıp hava attım çiçeklereadını yazdım göğün en yüksek tepesine bir de bağırdım duydun mu seni çok seviyorum diye

sevmek kasırgada kalmış gül misali masum dikenlerini rüzgara karşı savurmuş seningibi

aglamayi bil, gülmeyi unutma, sevmeyi bil sevilmeden yapma, beni hatirla demiyom ama unutma

HAYATTA BİR YANLIŞI BİRKERE YAP ÇÜNKÜ YAPILACAK DAHA ÇOK YANLIŞ VAR

bin yıl ömrüm olsa bin yıl seniseverim bin yıl senin olsam bin yıl daha isderim

aldığımda son nefesimdin sen benim, verdiğim de ise ecelim olmuşsun

seni sensiz yasamak inan çok gücüme gıdıyor

sevilen seveni sevseydi seven kör sevilen nankör olmazdı

sevgi seni görmekle değil seni hissetmekle başlar

Ben sensiz geçen günlerime yanarken,belki sen bensizliğe sevineçeksinAma şunu unutma ki birtanem;bir gün sen de SEVECEKSİN

ASKIMI DAGLARA YAZACAKTIMASKIMDAN BÜYÜK DAĞ BULAMADIM

okyanusları bir bardağa sığdırabilir misin? ya yıldızları? ama ben küçücük kalbime sana olansevgimi sığdırdım okyanuslardan büyük yıldızlardan çok olmasına rağmen

SEN VARYA SEN SÜTLAÇ KADAR TATLI, LAHMACUN KADAR SICAK, ÇIĞ KÖFTE GİBİ ACILI, DOLMA GİBİ ÇEKİCİ, BULGUR GİBİ ASIL, AŞURE GİBİ KARIŞIK, VE İÇLİ KÖFTE GİBİ MÜKEMMELSİN YA!

Sesini duysam da her an görmek gibi değil özlediğimi bil, her an hiç bir şey seni sevmek gibi değil

CAMLARIN BUHARINA SENİ ÇİZDİM ERİYİP AVCUMA DÜSTÜLER, DEFALARCA öPTÜM AMA YİNEDE HASRETİNİ GİDEREMEDİLER

Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer SiMDi DaHa CoK ozluyorum seni BeBiSiM

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, Bir yaprak olsaydı bütün ormanları, Bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum

APANSIZ UYANIRSAN GECENİN BİR YERİNDE UZUN UZUN DALARSA GÖZLERİN KARANLIĞA BİR SICAKLIK HİSSEDERSEN ÜŞÜYEN ELLERİNDE BİL Kİ BEN O AN SENİ DÜŞÜNÜYORUM

Bekle beni sevgilim belki gelirim bir demli cay kokusu gibi ilkbaharda yağan ılık bir yağmur gibi dolarım içine delice esen bir rüzgar gibibir sonbahar günü yürürken eline düşerse bir yaprak sakın bırakma! benim elimdir sakın unutma!(

Öyle Sözler Vardır ki Her şeyi Anlatan, Öyle Anlar Vardır ki Her zaman Anımsanan, Aldığım Nefes Değil Seni Bana Hatırlatan, Yüreğimde Sen Her zaman Yaşayan, Yaşanan, Yaşanılan

Her şey yalan dolan bir SEN hariç SENİ düşününce tüm benliğim yok oluyor işte o zaman aşkımın uğruna kurduğum cümleler bile devrik oluyor

Şunu bil ki sevgilim bir gün benim gözlerimdeki ateşe yüreğimdeki aşka tutulursan cehennemdeki ateşten bile maruz kalırsın ve sunu da bil ki bir gün gözlerimin ateşine kapılacaksın

Sözlerdir aşkı anlatan, Gözlerdir kalbi kandıran, Kalptir aşkı yaşayan, Dudaklar; romantizmi yaşatan Dudaklar sözleri söyler, Sözler ayrılık ister, Kalp bu sözlere yıkılır, Gözler gözyaşı akıtır

Hakikatın varlığından, güneşin parlaklığından şüphe edebilirsin ama benim sevgimden asla SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKIM

Ölmeyi ALLAHA, Yaşamayı SANA, Ağlamayı KADERE, Gülmeyi SANA, Sevmeyi KALBİME, Sevilmeyi SANA BORÇLUYUM

Yastığımla uykumu başbaşa bıraktı, sırf seninle yalnız kalabilmek için! Bu da yetmedi kendimi de bir kenara bıraktım şimdi burda yalnız sen varsın BİTANEM

Aşk aynı gül gibidir Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o sana tapar

Senin için ağladım,senin için ateşe atıldım ,acıları paylaştım;şunu bil ki dünya duruna canım çıkana dek buna devam edeceğimSENİ SEVİYORUM

yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir yudum serinliği biriyle paylaşmak istediğinde arkana dön ben arkandaki rüzgarlarda olacağımbitanesi gökmenime SENİ SEVİYORUM AŞKIM

Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmamrahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmamrahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM

Hayatta hiç bir şeyim az olmadı senin kadar ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar

KORKMA SEVGİDEN ÇEKME ELLERİNİ BIRAK YAŞASIN YÜREĞİN DİZGİN YAKIŞMAZ DÖRTNALA BOZKIRLARDA KISRAĞIN , HATIRLA! GÜLÜN DİKENİ OLMASA HİÇ BU KADAR SEVİLİRMİYDİ

YARDIM ETMEK Mİ İSTİYORSUN ? O ZAMAN DİNLE; YAŞAMA SEVİNCİ GETİR BANA ÇOKÇA OLSUN ÇABUK TÜKENMEYENLERİNDEN İHTİYACIM VAR BU ARA UNUTMAK ÜZEREYİM MUTLULUĞU, UNUTTUM SICAK BİR ÇAYIN TADINI, ESEN RÜZGARIN SERİNLİĞİNİ, HADİ DURMA ÖYLE HATIRALARIMI CANLANDIR, İYİ OLANLARI

Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım

Yine zalim kış sabahı gözlerimde ve yine sadece sen varsın hayallerimin en ücra köşelerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanımda olsansarılsam sana sımsıkı doyasıya özlesem seni gizlice

Birilerine ismini Söylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Düğümsün Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam ÖLÜRÜM

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek,öyle zor ki gecelerce uyumadan hep seni düşünmek ve öyle zor ki gözlerinin içine bakıpta seni seviyorum diyememekgülüşü yaralım

Sevmek sesini duymaktı,sevmek gözüne bakmaktı,sevmek elini tutmaktı,sevmek seni yaşamaktı,Asla unutmamacasına

Bana öyle bir mektup yazki sevgilim, Açar açmaz duyayım kokunu sevda essin başak saçlarında, Sesin yüzümü rüzgarla bulsun, Bana öyle bir mektup yazki sevgilim, Gelsin beni en koyu zulamda bulsun, Ve öyle bir mektup yazki varsın ölümüm olsun

Yıllar vardır nasıl geçtiğini bilmezdim, Bir gün vardır yaşamın anlamını değiştirdi, Bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, İşte o anı senle yaşadım senle sevdim

Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever

Yaşamak özlemsiz özlem Sevgisiz Sevgi Sensiz Olmaz Unutma Ki Sevmek Herzaman Beraber Olmak Deyil Sensizken Bile Seninle Olabilmektir Sen Seviliyorsun

Bir gün öleceğimi biliyorum beni gömenlere söyle ki, ellerimi açmasınlar Çünkü elerimin içinde ellerinin sıcaklığını götüreceğim

Şimdi uzak bir kenttesin ya yağmur yağıyorsa! düşüyor mu yüreğine tane tane? sen istiyorsan gelirim serilirim kıyılarına

Kapatıyorum gözlerimi karanlığa doğru bakıyorum, seni görüyorum karanlıkta, açıyorum gözlerimi birden kayboluyorsun, işte o zaman ben gidiyorum karanlığa doğru, sessiz ve sensiz

Sakın üzmesin seni karşılıksız sewgiler yüreğine sus dersin, belki sözünü dinlergiden gitsin aldırma ,yangınlarda söner sakın bakma arkana, krallar önde gider

Sevdan ne yalnız bir yükseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sönmektirölmezliği düşünmek bence boşuna emektirsevdan seni sevip bir daha geri dönmemektir

çokmudur insan sevgiliye bir ömür verse yaşarken başında bulunman mukaderse sevgilim bekliyorum mezarımda gözlerinden bir damla yaş düşerse güzelliğini sevmedim kalbini sevdim sen anlamasan da

Sen istediğin kadar sakla, Gündüze sar biriktirdiğin geceleri Ben beni sevmediğini Güneşten öğrendim! Ve sen Benim seni sevdiğimi Biri seni sevince anlayacaksın!

Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!

Bütün resimler sana benziyor hayret bütün aynalarda sen varsın simdi sigaramsın dudaklarımda biraz sonra bir kağıt ve aksam içtiğim içki olacaksın

SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLAYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SÜRECE

Aşkımızı Ben mi Yazdım Senin Gönül Defterine Şimdi Soruyorsun Bunlar Doğrumu Diye Bana Sorma Bana Sorma Bundan Sonra

Bir gün sıyrılacağız olup bitenlerin arasındanAnılar kalacak Anılar eritecek içimiziBelki de kavuşacağız İMKANSIZIM sonsuza kadar

Öfkeni yapraklara yaz sonbaharda dökülsün, derdini rüzgara yaz estikçe uzaklara götürsün,sevgimi kalbine yaz öldüğünde seninle gömülsün

Bir romandın okuyupta bitiremediğim, bir hayaldin yalvarıpta hükmedemediğim bir sendin merhaba deyip elveda diyemediğim tek bildiğim var oda SENİ ÖZLEDİĞİM

Büyük aşklar engeller karşısında yok olup gitmeyen, bir o kadar büyüyerek bir çığ halini aşan aşklardır Benim aşkımda bunlardan biri, yüreğim ve sen bir bütünsün bunu unutma

Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın Karanlığa bak yüzümü göreceksin Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN

Ne haz var senden ayrı, Ne bir tat senden öte Bir yüzünü görmek bile, değer binbir zahmete Vereceğin her acı gönülden kabulümdür! Sendeki cehennemi değişmem bin cennete

Bi bakışın manası hiç bir sözde yok! Bi bakış bazen zehir bazen şifa verir Bi bakış bi bakışı aslından emin eder Unutma bitanem sevenler daima gözleriyle yemin eder

İki kıyı gibiyiz Bizi ayıran deniz aslında tek bağımız Senin üstünden geçen bulut, benim yağmurum İki kıyıyız hep, biraz uzak ama sonsuza dek birarada

Dünyada hiç kimse için ağlamaya değmez, değende ağlatmaz zaten, eğer bir gün ağlarsan başını dik tut ki göz yaşların ağladığın insan kadar alçalmasın

Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel

Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki gece uyumadan hep seni düşünmek, öyle zor ki gözlerine bakıpta seni seviyorum diyememek

Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem, yine seni severdim şu dünyaya gelirsem, eğer gözlerinde başka bir hayal görürsem, ben o zaman sevgilim ben o zaman ÖLÜRÜM

Seni saçaklarda titreyen bir serçenin kanat çırpası kadar masum ve bir annenin duası kadar içten seviyorum BİTANEM Seni çok ama çok SEVİYORUM

Güneş alev alev yanıp parlasa bile unutmayacağım seni kül olana kadar Beni kırıp incitsen bile dost bileceğim seni sonuna kadar

GüLmek Için Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GüLüŞüNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GüLüŞüN Için Yaşıyan Vardır

Sana Yüklediğim Anlamları Senmişsin Gibi Düşünme ALDANIRSIN Sen O Anlamlarla Sadece Bende Varsın BEN SEVİYORSAN SEN BAHANESİN ! ! !

Birine Verilecek Değer,uğruna Feda Edilebileceklerle ÖlçüLebiliyorsa Aç Gözlerini Etrafına BakgördüĞüN HerşEyi Feda Edebilirimama Sakın Aynaya Bakma

Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum, senden önce yoktum seninle var olmuşum, sende bütün ümitler sende bütün hayaller, beni sende arama ben zaten sen ölmüşüm

GÖZLERİNE BAKTIĞIM AN DÜNYANIN YARISI YOK OLUYOR SENİNLE GEÇEN HER AN, SENSİZ GEÇENLERİ ZORLAŞTIRIYOR HER ŞEYİMSİN

Seni tanıdığımda hayatım anlam kazandıSen varsan her şey tamam, sen yoksan her şey yalan

Aşkımsın, Güzelimsin Yüreğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin

istemem sevmeni artık unutulsun bu fasılKüllenir gün gelecek,yoksa bu ateş benideÇok zamandan berridir özlediğim buydu asılgöremezsin ben uzaklarda iken gölgemideelveda aşkım

Bir gül olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vücüdunun derinliklerine girip, Bir daha oradan çıkmamak için Seni Seviyorum

Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında

VEFASIZ sendin beni diller dökerek mutlu eden, lakin ne çabuk böle vefasız olu verdin yokmuş bilirm ben gibi hep aşka gülen sevdim diye güller gibi heyhat soluverdim

BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR GÖRMESENDE SONUNUN BİR YERLERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLA SEVGİMİ GÖRMESEMDE SONUNU BİLİYORUM SONSUZA DEK SÜRECEK

Bir şarkı bestelesem içinde sevgimi anlatsam Her doğan günde daha çok umut ve sev dolu olan bir şir yazsam Ve tüm bunlar gerçek olsa, ne dersin benimle olmaya

Ne seni benden daha fazla seven, nede benim sana daha fazla verebileceğim sevgim var Anla işte seni ne kadar sevdiğimi mavişim

Bir gün zaman ellerinden kayar tutamazsın hasretle yanar yüreğin unutamazsın öylesine bendesin ve öylesine sende olurum ki istesen de beni unutamazsın

Hayatta üc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye

kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse ömrüne ömür katacağım yemin olsun toprakta bile meleklere seni anlatacağım

YİTİK SEVDALI BEN BİR YİTİK SEVDALYIM AŞKIN ESRARLI KOYUNDA BİLMEM AŞKI,BOĞULURUM DALSAM DALGALI SUYUNDA

Ne seni unutturacak zaman geçecek, Nede geçen zaman seni unutmaya yetecek Yanında değilim diye seni unuttum sanma, Ayrılık alışmayı öğretir, unutmayı ASLA!

gözümden süzülen yaş denizi ıslatıyorsevda kilim,hasret derdi dokuyor,çatlayası deli yürek sen diye atıyorof kara gözlüm aşkın seni bekliyor

senden başka bir tane yok bu dünyada,gülümsemeyi asla unutma,gözlerinin içi gülsün gülerken,bakışların pırıl pırıl olsun ve her zaman nemli kalsın göz pınarların sevdiceğim!

İçimdeki kıvılcım yakarsa bir gün beni mezar taşına kazırlarsa ismimi ruhum teselli edemezse seni bu sözü okuyupta hatırla beni!

Akşamın son bulan ufuklarında güneş damla damla erirken hayatta kalan tüm duygularımla sana sesleniyorum: Seni seviyorum

BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir

Her su bir yol bulur kendine her dağ bir toprak,her gökyüzü bir bulut ama sen benim gibi bir dost bulamazsın Seğmenden saray gözlüsüne

aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

Seninle tattım ben her mutluluğu,bırakıp gidersen bil ki yaşamam,canımdan ömrümden ne istersen al,GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM

Eğer bir gün gök yüzünün kara mavi çizgisinde bir kırlangıç sürüsü görürsen bilgi kanatlarındaki buruk gülümsemelerle, ıslak tebessümler benden sana kalanlardır Şahinim oyy şahinim; çekemezsen gülün nazını ne dikenine dokun ne gülü incit

Sen, yalçın bir tepede, hırçın rüzgarlara karşı korunaksız bir papatyasın, ben ise seni kaybetmemek için köklerine sarılmış, toprağınım

Hayata bir Mendil olarak bakarsan, O senden hep Gözyaşı ister! Sırf Hayata Gıcıklık olsun diye Hep gülümse!

HADİ UYANDIR BENİ SÖYLE GÖRDÜĞÜM ZAMANSIZ BİR DÜŞ MÜ HADİ GİT, UZAKLAŞ, YOKLUĞUNA İNANDIR BENİ GERÇEKTEN, YORULDUM HER BULDUĞUM YERDE SENİ KAYBETMEKTEN

HADİ GEL TUT ELLERİMİ! BENİMLE YAN! BENİMLE MEYDAN OKU HER ÇARESİZLİĞE BENİMLE UYU BENİMLE UYAN BİRLİKTE VARALIM ONUNCU AYLARA BEN BİR EYLÜL SEN BİR HAZİRAN

DENİZİ İÇERKEN MAVİLER TAKILDI BOĞAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GİBİ ÇIRPINIYORUM

BU DERİN UÇURUMUN ÖNÜNDE HANGİ YAZGI TUTUKLADI BENİ

HANİ O GÜN BENİ ANLAYAN SEN GİTMİŞTİN YA SENİ BAŞKALARINDA ARADIM AMA YOKTU BENİ SENİN KADAR ANLAYAN, YİNEDE ÜZÜLME ÇÜNKÜ BEN SENİ SENSİZDE SEVEBİLİYORUM

NE YEMİNLER BOZDUM GECELER BÜYÜRKEN SENSİZ NE YEMİNLER BOZDUM YILLAR GEÇERKEN SİTEMSİZ NE YEMİNLER BOZDUM TARİFİ BİLE İMKANSIZ, SENİN İÇİN EY GÜLÜM!

UNUTURUM DESEM DE İNANMA SAKIN ÖMRÜMCE KALBİMDEN SİLİNMEZ ADIN

BİR SIZI İÇİMDE SENDEN DE YAKIN KALBİMİN SESİNİ DİNLER BULURUM SENİ

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ YA DURMALI YA KUDURMALI

YA GİRMELİ HANÇER SONUNA KADAR YA DA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI

YARI GÖNÜL VERMEMELİ SEVGİLİ SONUNDA SEVMEYECEKSE,, HELE YARI DUDAK HİÇ DOYASIYA ÖPMEYECEKSE!

ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

• bende Mecnundan fuzun aşıklık istiadı vardır,aşıkı mecnun menem mecnunun ancak adı vardır

• Yaşamak Gecenin Tüm Karanlığına Rağmen Buğulu Bir Cama Güneşi Çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR

• Ara Sıra İsyana Yönelik Olsanda Hatırlaki Evreni Yargılamak İmkansızdır Onun İçin Kavgalarını Sürdürürken Bile Kendi Kendinle Daima Barış İçinde OL!

• Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi

• Sokakta bir kiz gördüm takildi gözlerim gözlerine, Asigim zannetti beni kendine, Halbuki ne bilsin, Benziyordu GÖZLERI GÖZLERINE

• ruzgara hakim olamiyorsan yelkenlerini ona gore ayarlave unutma ki hayat karsilatigin gucluklerle degil gemiyi limana getirip getiremediginle ilgilenir

• Bir silahım olsaydı, bir silahımYoksulluğu şakağından,Kaybetmeyi kalbinden,Ve sensizliği alnın tam ortasından vururdum

• Bana unut dediler seni unuttum;Ama seni değil, bana seni unut diyenleri

• Her şey paylaşıldıkça küçülür, paylaşıldıkça küçülmeyen tek şey SEVGİDİR

• NE ZAMANKİ,DENİZLER GÖL,GÖLLER DENİZ OLURSA,KAYALARDA NÜLİFER, AĞAÇLARDA GÜL BİTERSE,GÜNEŞ KARARIR,AY ÇİMENLER ÜSTÜNE DÜŞERSE,İŞTE OZAMAN:::::SeNi UnUtUr BaŞkAsInI sEvErİm

• Gülmek için mutluluğu beklersen tebessüm bile edemeden ölürsün

• gözlerimi kapattığımda seni göremediğim gün seni sevmekten vazgeçmişim demektir

• Gözlerin gökte olsaydı, yıldızlarda senin yüzünde utandırırdı yıldızları yanaklarının parlaklığı Tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi

• Dudaklarin gibi sicaktikahveyi biraktim Dumaninda hayalin vardisigarayi biraktim Ruyalarimda sen vardin , uyumayi unuttum bir seni unutamadim

• Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu az, kiminin çok

Kiminde ellerin ıslanır yalnızca kiminde ruhun yıkanır boydan boya

• ask bir duygu olarak goz, gonul ve kulak menfezleriyle insanin ic alemlerine akar; vuslata dekde bir baraj gibi siser, bir cig gibi buyur, ve bir alev gibi onun her yanini sarar Ask vuslatla noktalaninca her sey durgunlasmaya yuz tutar; ates, soner baraj bosalir, cigda dagilir gider

• elele iki zayıf dal gibi,sıcakta titreşmektiracıyı ve sevinci,soğukta üleşmektir

• Eğer kişi;hem akıllı hemde çalışkan ise takdir et,akıllı değil,çalışkan ise dikkat et,akıllı olup tembel ise ikaz et,hem akılsız hem de tembel ise İMHA ET

• Bir tanem, iki değil üç tanem biri sen biri ben biri belli olacak benimle evlenirsen!

• Seni seviyorum derken hiç yalan söylemedim, yalan söylerken hiç seni seviyorum demedim!

• Bin yıl ömrüm olsaydı bin yıl seni severdim,bin yıl sevseydim bin yıl daha isterdim!

• Biz isyankar sokaklarda büyüdükanlamayız bazıları gibi ballı ekmek yemektenbiz 15 yaşında dünyaya 18 yasında kasıp kavurmakta olan aşklara isyan ediyoruzbilmeyiz kaygan pistte dans etmeyi satmayız 10 kuruş için sevdiklerimizi

• Herzaman doğruyu söyleNe dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın

• ALLAHIN SANA VERECEGİ EN BÜYÜK CEZA MUTLULUK OLSUN AGLAMAK İSTE FAKAT GÖZYAŞLARIN İÇİNE AKSIN

• aşkımın suya düşüceğini bilseydim balık olurdum

• BİR ÖMÜRKİ ELLERİMİZDEN MASUMCA KAYIP GİDİYOR SEVDİKLERİMİZE BİLE YETMEDEN

• Anladim isi, Sanat Allah'i aramakmis;Marifet bu, gerisi yalniz çelik-çomakmis

• başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır:geçip giden zaman

• HAYAT BU INSAN HER ZAMAN GULMEZ SEVDA BU YUZYIL GECSEDE ÖLMEZ

• o kalbinde taşıdığın şeyin sevgi olduğundan emin olmalı insanlarhaydi aç kalbini

• eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev daha sonrada istersen beni ama beni ;beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin çünkü ben seni öyle sevdim

• "diyorlar ki çıkmazmış bu rüyasen kim,ben kimmişim güya"

• herzaman mutluluğun doruğundayken gülünmez,bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurumun kenarındayken bile gülümseyeceksin

• yüksek tepelerde hem kartala hem de yılana rastlanırama birisi oraya uçarak diğeri ise sürünerek gelmiştir

• yokluğunda büyüttüm bu sevdayı,bunu varlığına bağışlıyorum

• Bir gün gelip soracaksın beni mi daha çok seviyorsun yoksa Tanrı'yı mı diyeBen hiç düşünmeden Tanrıyı diyeceğim ve sen küsüp gideceksinAma nereden bileceksin içimdeki Tanrının sen olduğunu

• ya hiç gelmeseydingelişinle zuhur etmeseydin içimde ya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni de

• Hayat yaşandığı kadardır Ötesi ya hatıralarda bir iz, ya da hayallerde bir umuttur Hüsranı ise bir tek yerde kabul edebilirim: O da yaşamaya olanak varken yaşayamamış olmaktır

• Sevipte sevdiğine seni seviyorum diyememek ne kadar acıysa sevilipte sevildiğini bilmemek de o kadar acıdır

Ey insan! Edep nedir diye arar, sorarsan eger; Bil ki edep, ancak her edepsizin edepsizligine sabir ve tahammül gosterebilmektir

Var olan her seyin yok olandan gelmesi imkansizdir

Size ne yapacaginizi söyleyebilirler, ama ne düshüneceginizi asla!

• bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!

• Kalbim seni unutucak kadar adi ise;Duygularım onu parçalayacak kadar ASİLDİR

• senden başka hiçbirşeyi olmayan ben benden başka çok şeyi olan sana acıyorum

• Seni sevmek acilarin en büyügü olsa gerek,seni düsünürken gözyasi dökmek yasanabilecek en büyük sevinc demek

• Bir serceydim sürüden ayrilmis,gökyüzünde kaybolmus,oysa bir kartalmis avlanmaya cikmis gelmis bula bula beni bulmus

• Ağlamak istiyorsanız asla yapmayınÇünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için yaşayanbirileri mutlaka vardır • Bir insana gereğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin yada kendini

• yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorumniyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum • Dünyada iki kör var;biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi göremeyen ben

• DUYGULARINIZI BELLI ETMEKTEN ASLA OZUR DILEMEYIN BURADA GERCEKLER SIZDEN OZUR DILESIN

*HATIRLARMISIN!SEN DOGDUGUNDA SEN AGLARKEN HERKEZ GULUYORDU OYLE BIR OMUR GECIRKI HERKEZ AGLASIN OLDUGUNDE SEN MUTLULUKLA GULUMSE

*SEVEREK YASAMAK HAYATTAKI EN BUYUK MEYDAN OKUMADIR! KIERKEGANARD

• Ben Yalnizligimi Anladigim Zaman Caresiz Kaldim

• Seni benim kadar seven varsa, sana benim kadar hasret kalsın

• insanın insana verebileceği en ölümsüz hediyedir sevgi

• unutmaki her seven adsız kahramandır insan sevebildiği kadar ve sevebildiği müddetçe insandır

• Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm!

• sana olan askım,sagır bir ressamın krıstal bır yuzeye dusen gülün sesini cizdigi zaman bitecek

• insanları yaşlandıran yıllar değil ulaşamadığı arzularıdır bende sana ulaşamayarak bir yaş daha yaşlandım

• Seninle bir pergelin iki ayrı kolları gibiyiz ne kadar dönersen dön yine aynı yerde karşılaşacağız

• Dünyanın dörtbir yanında dostlarım var dostlar ki birkerecik selamımı almamışlar birkerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dörtbir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

• Eğer sevdiğin seni terk etmişse onu kendi haline bırak dönerse senindir,Dönmezse zatan hiçbirzaman senin olmamıştır

• Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azrailin gelmesini baklemezdim

Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir

Hayatın en güzel şeyini sana vermek isterdim Ama seni sana verememki

Daima gülümse; çünki dudaklarınla yapabileceğin ikinci en iyi şeydir

• Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimiz'de

• Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim

• GÖZLERİNİN DALDIĞI NOKTADA BEN VARIM, ÇÜNKÜ O AN BEN SENİ DÜŞÜNÜYORUM

• Ben sende imkansızlıkları sevdim fakat asla umutsuzlukları değil

• ASK BIR KUM TANESI ISE SANA KUMSALLARI VEREYIM

• Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı

• Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi

• Sen benimdin,rüyanın görkemiyle doldumBen uykuda sultandım,Uyanınca hiç oldum

• Hiç kimse beni kendinden nefret etmemi sağlayacak kadar alçaltamaz

• Sen uçurumun kenarında bir çicek olsaydın hayatım pahasınada olsa seni sulardım

• birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa bilki o seni benden daha çok seviyor

• Gülmek senin için bir tutku olsun,bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun

• RUHUN DILI BEDENDIR, KALBIN DILI ISE SEVGIDIR

• Sahte göz yaşların tuzlu sudan farkı yoktur

• Bugün üstüne bastigin çimenler, yarin topraginin üzerinde bitecek

Öyle güzeldin ki! Ama bir gün anladım yüzündeki güzelliğin ruhundan geldiğini Öyle güzeldin ki! Anladım seni güzel gören benim gözlerimdi Sevgimin güzelliğiydi seni güzelleştiren

Eğilip gözlerime baktı: seni seyredebilirmiyim dedi usulcacık Sandım eylemlerin, insanların gözlerimde ve yüzümde oynaşmasını Seyredecek "evet" dedim belli belirsiz Yumdu gözlerini şaşırdım Sonra anladım ki kalbinde seyrediyordu beni Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm

Yağmur vuruyorsa pencerene anla ki o zaman ben ağlıyorum Yağmur pencerene vururken ,benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim

Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacaksa hançer kınını da durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin

Sen dünyaya sürgün bir meleksin Ve ben seni o kadar çok seveceğimki Bir daha cennetine dönemeyeceksin!

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde, Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var

Sevgi bir yıldızdır yanıp sönen , Masmavi bir düştür gökyüzünde hiç ölmeyen , Sevenlerin mumudur sevgi , Eriyip de hiç bitmeyen

Eğer birgün sevmek istersen önce kendini sev, Daha sonrada istersen beni, Ama beni; beni sever gibi değil kendini sever gibi sevmelisin, Çünkü ben seni öyle sevdim

Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye, kalbimi sevdim, seni sevdi diye, ümit etmeyi sevdim, Belki seversin diye

Birgün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa , Bilki o seni benden daha çok seviyor

Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin

Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır

Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu soğuk bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin bütün güzellikler senin olsun

Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak

Yatağını gül yapraklarıyla, Hayallerini papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını da ben aldım ki En tatlı rüyalar seninle olsun

Rüyaların en güzelini görürken, Tanrının seni korumak için gönderdiği Meleklerin kanatları öyle büyük olsun ki En masum anında bile kimse sana zarar veremesin

Öyle insanlar tanıdım, her biri gökte bir yıldız gibi parlıyordu Oysa ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için binlerce yıldızdan vazgeçtim

Hayallerin okyanuslar kadar büyükse Ve sen içinde bir kum tanesi gibiysen Umudun sesini dinle İçindeki kıpırtının okyanuslardan büyük olduğunu göreceksin

Sevgiler vardır uğrunda ölmeye değer, Aşklar vardır ölünceye kadar yaşamaya değer, Ama öyle insanlar vardır ki Tanrıdan tapmaya değer

Nehirler denizlere karışır dalgalanır fırtına olur durulur, Kalbimdeki kasırga hiç dinmez benliğim senle erir bütünleşir Ateş yanar küllenir ama sönmeyen bir ateş var senin ateşin !

Bir gün bunalır çok özlerse yüreğin beni, Bir yıldıza takılsın gözlerin Çünkü aynı özlemle aynı yıldızda seni arıyor olabilirim

Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni Taa ki beni sende bulana kadar

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır, Bir de aşk varya seni bana anlatır

Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: Geçip giden zaman

Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdın Şimdi güneşin doğmasını bekle

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak

İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun

Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan

Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere

Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense

Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa,

Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi,

Sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı,

Sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni

Şu an hayatta olmamın çok güzel bir nedeni var,

Bu nedende yüreğimdeki sensin

Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,

Biri için dünyalar kadar önemlisin

Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil,

Gözlerimi açtığımda görmek isterim

Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman ,

Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem

Kuyruklu yıldızlar vardır;

Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya

İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç

Ben gördüm o da sensin Bitanem

Seni yıldızlara benzetiyorum

Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın

Ama aranızda tek bir fark var,

Onlar bin tane sen bir tanesin

Ağlasam çizgi çizgi,

Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,

Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim,

Seni seviyorum

Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;

Saçlarını okşayan her tanede

BENİ HATIRLA !

Bu gece seni düşüneceğim; Ne kadar uzakta olursan ol,

Sevgimi avuçlarıma alıp yıldızlara üfleteceğim ,

Gecenin rengine kucağındır diyerek düşlere dalacağım

İki Şaşkın yıldız gibi parlayan gözlerine bakıp da, senin ruhunu tüm içtenliğiyle görebilenler anlar ki sen bir ömre bedelsin !

Ben seni bir nisan yağmurunda,

Ilgıt ılgıt esen rüzgarların gelincikleri okşayıp,

Bir kış günü kar altındaki buğday tanesinin,

Güneşi özlediği gibi seviyorum

Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman,

Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini,

Zaten belli olur gözlerimden hemen,

Alışık değiller öyle parlamaya!

Acı ve hüzün bir yıldız kadar uzak,

Mutluluk ise gözbebeğin kadar yakın olsun,

Umutların gerçek gerçeklerin, mutlulukların sonsuz olsun

Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım ,

Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!

Gecenin en karanlık ve en derin anında,

Kızıl bir ay karşımda karanlığa yükseliyor,

Ve bir yıldız bana göz kırpıyor

EMİNİM Kİ SENSİN ! !

Senin için ağlarken gözümden düşen yaşlar denize dökülseydi eğer,

Karaya vuran dalgalar "seni seviyorum" yazardı

İki damla gözyaşı düştü gülüme, sonra kurudu tuzu kaldı geriye,

Denizleri aşıp aşkıma yol aldı bir umutla yeşerip tekrar açacak diye

Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret,

Ve sevgiline hasret kaldığın kadar yakınsın

Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın,

Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak

Yeşile inat ağaç hala yeşermekte,

Geceye inat gün hala ağarmakta,

Ben ise sana inat seni hala sevmekteyim

İnat bu ya seni hep seveceğim

Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken,

Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken

Bu gece bir yıldız tut,

Ben bu yıldız kadar uzağında olsam bile,

Sevgim heran yanıbaşında!

Eğer bir gün o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum

Her martı bir deniz, Her rüya bir uyku,

Her dağ bir duman Her nota bir şarkı bulur ama,

Ben başka " sen " bulamam

Hep bir yıldız olmanı bekledim

Gün gelir kayıp bana ulaşırsın diye,

Sonra vazgeçtim,

Yıldız olursan ben ulaşamam diye

Hani sözler varya sözleri anlatır,

Hani sözler varya gözleri ağlatır,

Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,

Birde aşk varya seni bana anlatır

Ay yıldıza mutluluk fısıldarken,

Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken

Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum

İçindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye

Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan,

Mavi denize dalardım geriye bakmadan,

Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni,

Ta ki beni sende bulana kadar

Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman

Seni düşünür ,seni özlerim,

Sevgilerin özlemlerin derinliğinde ,

Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla,

Bir sonbahar serinliğinde

Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur,

Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer,

Sen o suya yazı yazdın,

Şimdi güneşin doğmasını bekle!

Şimdi daha iyi anlıyorum ki,

Nefes almak değilmiş yaşamak,

Ateşlerde yanmak gibi birşey,

Seni severken sensiz olmak

Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben seni düşünürken,

Hüzün yıldızları kuydum adlarını, seni hatırlatıyor diye,

Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın

Göz kırpardın uzaklardan sessizce

Bense hep seni beklerdim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle

Eğer kalmamışsa sağlam bir dal,

İçilecek temiz bir su, sarılacak bir el,

Doğrul yatağından aç pencereni

Güneş doğacaktır birazdan

Nehirler denizlere karışır dalgalanır,

Fırtına olur durulur kalbimdeki kasırga

Hiç dinmez benliğin senle eriri bütünleşir,

Ateş yanar küllenir,

Ama sönmeyen bir ateş var o da senin ateşin

Bu gece pencereni açık bırak,

Bir kuş uçurdum, biraz yorgun biraz ıslak,

Başucuna bir tutam sevgi bırakacak

Eğer bir gün biri senin için,

İsmini güneşe buzlarla yazabilirse,

Bilki o seni benden daha çok sevmiştir

Haritaya bakıyorum izin yok,

Kitaplara bakıyorum yüzün yok,

Sözlüklere bakıyorum ismin yok,

Birde dönüp kendime bakıyorum,

Senin benden başka adresin yok

Yanlızlıksa eğer seni korkutan korkma! ben yanındayım,

Yok eğer yanlız kalmaksa istediğin kork!

Çünkü seni bensiz bırakmıyacağım

Aşkın oyun olmadığına inanırsan bir gün,

Yoluna yüreğini koyanları unuutma,

Çabalamak sevmene yeterse, seni seven kalpleri kırma

Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim,

Azrailin gelmesini beklemezdim

Bugünü yaşıyorsam eğer,

Gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir

Aşk sevipte ayrı kalmaksa,

Sevgilerin sonu hep ayrılıksa,

Ömürlerin sonu hep böyle karanlıksa

Al dünya bu aşkı, sende kalsın

Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana

Bir fırça koydum kutuya,

Cennet resmi yapıp içine gir diye,

Düşler serpiştirdim içine,

Düş kurmayı unutma diye

Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden,

Hangi gönülde yandın böyle yangınla sen,

Ya benim gözlerimdi seni bambaşka gören,

Ya başkası bırakıpta geçmiş seni görmeden

Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara

Senin gözlerinde ışıldayan bir çift yıdız gönderirdim

Hayatımın hem anlamı hem neşesi oluverdin,

Seni gördüğüm günden beri,

Şarkılarda seni düşündüm,

Gecelerimin parlayan yıldızı oldun

Bulutlara yükledim özlemimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi,

Yağmurları yağdırdım gözyaşlarımla,

Küçücük melekler gönderdim,

Seni öpmeye gelmediler mi?

Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş görürsen,

Bilki o ateş senin için yanan kalbimdir

Kağıt önümde kalem elimde,

Duygular kalpte düşünceler yazıda,

Ay gökyüzünde yıldızlar daha ötede,

Tanrı yukarıda kullar aşağıda,

En zoru da canım sen orada ben burada

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi?

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

yalanlar bitmez dudaklar susmayinca sevgi olmaz gözler isil isil bakmayinca

Seni Günde bir kere düsünüyorum , o da 24 saat sürüyor

Dünyada bir cok insan varKimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor

Bu dünyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 güzel kiz da mesaj okuyor

En agir isçi benim Çünkü 24 saat seni düsünüyorum

seni sevecek kadar yasasaydim olumsuz olurdumm

Rüyalarin en güzelini görürken Allah'in seni korumasi için gönderdigi melegin kanatlari öyle büyük olsun ki;en masum aninda sana kimseler zarar veremesin

umutlarinin bittigi yerde düslerine sarıl;düslerini paylasacak birini ararsan ben burdayım

BIZ NE KADAR KIRMIZI PABUÇLU SIRIN KIZLARLA DANS ETMESINI BILMESEJTE,KARTAL'IN BILE UÇMADIGI,SAHIN'IN BILE YUVA YAPMADIGI YERDE,SEYTAN'LA DANS ETMESINI BILIRIZ

SENI TANIMADAN ÖNCE BEN DEILDIM,SENI TANIDIKTAN SONRA BENDEKI BENSIZLIGIN ASLOINDA SENSIZLIK OLDUGUNU ANLADIM

ne seni unutacak kadar zaman geçecek,nede geçen zaman seni unutturmaya yetecek,bırakip gitsemde unuturum sanma,zaman alismayi ögretir,unutmayi ASLA

DALGALAR KIYIYA ÇARPARKEN SU SÖZÜ SÖYLER;SENI SEVIYORUM

Sen;Bailes's kadar tatli,Tekila gibi çarpici,Dhmple kadar asil,Kanyak gibi sicak,Sampanya gibi özel,Malibu kadar egzotik,Kokteyl kadar karma******

Yabanci binalar önünden geciyorum sessiz, icimde bir ses var benden sessiz

Bataryasi zayif ruyalarimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi sebebiyle ulasamadik Simdi yüregimde full çeken hatlarimla seni çoook seviyorum

güzelim ben yalnizligi sigarayla sevgiyi rakiyla geçmiaide çektigim façalarla ögrenmisim

ofkeni yapraklara yaz sonbaharda dokulsun,derdini ruzgara yaz estikçe uzaklara gotursun,sevgimi kalbine yaz oldugünde senynle gomulsun

UNUTMA,UNUTULANLAR,UNUTANLARI,ASLA UNUTMAZLAR

Layık olduğun yer seni kabul etmese bile,Giydiğin gelinlik yerine kefen olsa bile, Ardından gözyaşı dökenin olmasa bile,Bekleme artık dönmem sana,Gözümde dinmeyecek yaşım olsan bile

BIR KELEBEK UCURDUM SANA DOGRUDAGLARI DENIZLERI ASTI,SENI BULDU SANA MUTLULUK SUNDUHISETTINMI SOYLE OYLESINE DERINDEN OYLESINE ICTEN?

gözlerin bu sevdanin en güzel haliydi beni kendine asik edecegin her halinden belliydi yaram derindir askin için daglari delerim

öyle bir yar severimki ilaha tapar gibi tapar anama bakar gibi bakarim ama dudaginda ruj arkasinda pust görürsem anam avradim olsun benzin döker yakarim

DOST VURULUNCA DEGİL,''unutulunca ÖLUR" VE BIZ SEVDİKLERİMİZİ KIR CİCEGİ GİBİ AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GİBİ YUREGİMİZDE TAŞIRIZ!

sen çölde tek bir çiçek olsaydin seni kurutmamak için ömür boyu aglardım prensesim!

o boncuk gozlerini izlemek ortakoyden bogazi izlemekten bin kat daha iyi

bilmesekte zengin çocuklari gibi parlak taslar üzerinde dans etmeyi elbette biliriz allahina kadar delikanli gibi sevmeyi!!

Bize Adıyamanlı Derler Biz Kırmızı Papuçlu Kızlarla Dans Etmeyi Bilmeyebiliriz Ama Şahinin Yuva Yapamadigi Yerlerde Ölümle Dans Edebiliriz<:-/

Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirirTipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi

Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kirmizi digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'

Bir gün bir rüzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fisildarsa kulagina unutma sende bana bir tutam sevgi yolla

Dünyan öyle bir kararsin ki, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun

Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, Kimbilir belki bir gün, Beyaz giyer benim olursun

Gözlerin Nehir,Kirpiklerin Köprü Olsun,Ben Tam Üzerinden Geçerken Ipler Kopsun,Düstügüm O Yer DUDAKLARIN OLSUN

Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Hayal caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem

Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üstüne gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada ölüm, ugrunda ölmeye deger gülüm

Eger beni bu sokakta,bu semtte,bu $ehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim

Güller hep ellerinde açsin,ama dikenleri batmasinsevda hep seni bulsun,ama seni yaralamasinmutluluk hep yüregine dolsun,ama beni unutturmasin

Gün bir gün, sevdalanmis geceye gecede yakomoz düsürmüs denize ogünden bugüne geceyle gündüz ayrilmaz olmus taki günes tutlup gölge düsürene dek sevdalara

Dunyada iki kor tanidim; biri beni gormeyen sen, biri de senden ba$kasini gormeyen ben

Eger colde bir cicek olsan; seni kaybetmemek ; icin gozyaslarimla sulardim Eger gozumdeki bir damlayas olsaydin; seni kaybetmemek; icin hic aglamazdim

Gece midir insani hüzünlendiren,yoksa insan midir hüzünlenmek icin geceyi bekleyen?gece midir seni bana düsündüren yoksa ben miyim seni düsünmek icin geceyi bekleyen ?

Ölsen bile benden kurtulamazsin Kefen olur bedenini sararimYagmur olur üzerine yagarimÇiçek olur mezarinda açarim Ölsen bile benden kurtulamazsin

Önce düstügümde kalkmayi ögrendim sonra aleve dokundugumda aciyi sevmeyi ögrendim sevilmeyi sonra terkedilip beklemeyi sayende unutulmayida ögrendim herseyi ögrendimde yalniz unutmayi ögrenemedim

Bir Gün Cehennemde Karsilasabiliriz Sen Kalp Hirsizi Oldugun için , Bense Tanriyi Birakip Sana Taptigim için

Ustune `seviyorum` yazdigim bir kagittan, sandal yapiyor, dereye birakiyorum ister yuzsun, ister batsin, ister bir caliya takilsin o kagit sandal, hep derenin bir yerinde olucak biliyorum

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir

Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir:geçip giden zaman

Seni benim kadar sevenler , sana benim kadar hasret kalsin

Sen elimden tutunca, deniz basardi içimi Sen elimden tutunca, yüregim yesil yosunlara takilip günlerce dip akintilarinin pesisira gitmk isterdim

Yanagina konan kar tanesi eriyip dudaklarina indiginde o bir damla serinligi biriyle paylasmak istediginde yönünü rüzgara dön yeter Çünkü ben o rüzgardayim

Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek Ben seni yarin sevdim çünkü yarinlar hiç bitmeyecek

Ask bir elma sekeridir Sekeri yersin sapi kalir

Rüyalarini gül yapraklaiiyla yatagini papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabuslari aldim ki en güzel rüyalari sen göresin

Yillar vardir nasil geçtigini bilmezdim, bir gün vardir yasamin anlamini degistirdi bana dair; hissetmedigimi, bilmedigimi yasatti, iste o ani senle yasadim senle sevdim

Kalem olsa dünyadaki bütün agaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin siirini yazamam yinede

Yaprak döken gençligimin satir aralarinda alti kirmiziyla çizilmis ve tirnak içine alinmis suskunlugumun bas harflerisin

Utanirim , söyleyemem yasadigim yalnizligi , kelimeler yetmiyor ki , bu mu sevda dedikleri

Yaninda benden yakin baska biri de olsa , her seyi inkar etmis inandirmis olsanda , ve ona duygulanmis sevdalanmis olsanda , biliyorum bu gece beni düsüneceksin

Sevgimiz yavas yavas süzülen çisil yagmur gibi ama irmaklari tasiran cinsten

Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur kir seytanin bacagini birkez beni hatirla , bir sonbahar serinliginde

Sert rüzgarlar karanlik geceleri severmis , aynen benim seni sevdigim gibi

Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni

"A"cıya "Ş"ikayetsiz "K"atlanmak=AŞK

*Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur

*Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey odur

*SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR

*SEN VARYA SEVGİLİM AVRUPA KADAR MODERN *AMERİKA KADAR GÜZEL AFRİKA KADAR SICAKSIN NE VARKİ SEVGİLİM ANTARTİKA KADAR UZAKSIN

*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin

*Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

*Güneşin doğduğu da bir gerçek batdığı da Kalbimin atdığı da bir gerçek, günün bitdiği de Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en büyük gerçek

*Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin

*Eğer geceler uzun geliyorsa, sevgilin arayıp sormuyorsa, bir gün düşlerinde kavuşacağının yeminini vermişsen gönülden, işte o zaman sen deliler gibi seviyorsun arkadaş

*Martının denizi sevdiği kadar sevebilir misin ? Toprağın suyu sevdiği kadar sevebilir misin ? Leyla`nın Mecnun`u sevdiği kadar sevebilir misin? Hadi bırak butun bunlarıda, Benim seni sevdiğim kadar sen de beni sevebilir misin ?

*Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayıbıraktım

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye

*Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti dediler

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum

*Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GüneşIm Desem Güneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gülüm Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Çünkü Bu Can Seninle Yaşıyor

*Aşkına döksem gözyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gün gelecek sevecek misin?

*Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

*Dünyada bir çok insan varKimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor

*Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!

*Gecenin sessizliğini dinle içinde beni bulacaksın Karanlığa bak yüzümü göreceksin Elini kalbine koy, gözlerini kapa ruhumu yolluyorum birazdan ÖPÜLECEKSİN

*Bu gün bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gün beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında

*Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim onu parcalayacak kadal asildir

*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum Bir dost diledim sırtımdan vuruldum Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!

*Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir

*Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?

*Sen seni seveni göremeyecek kadar körsen seni sevende seni sevdiğini söylemeyecek kadar gururludur

*GözLerin daLarSa ßiLki dü$ündüm Seni, kuLagIn CInLarSa ßiLki aNdIm Seni, GeCe UyanIrsan ßiLki ReSMiNi Öptüm, GözLeriNden Ya$ damLaRSa ßiLki SenSiz ÖLdüM

*DUNYADA UC SEYI SEVDIM SENI, KALBIMI VE UMIT ETMEYI SENI SEVDIM SENSIN DIYE, KALBIMI SEVDIM SENI SEVDI DIYE, UMIT ETMEYI SEVDIM BELKI SEVERSIN DIYE

*seni denizdeki canlılara anlattım benin canım sevgilim balıkları bile aglattın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile sevme asla seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile

Hayat benim anlamı sensin, yıldız benim dilek sensin, bulut benim yağmur sensin, güneş benim ışığım sensin, kor benim alev sensin, ben sendeki benim, sen bendeki sensin : ömür denilen meçhul bizimle tükensin

Kendim için birşey istiyorsam namerdim Allah'ım Anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn

Ne seni unutmak gibi bir çabam var, nede aşkını körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm nede seni kırmaya dayanacak bir kalbim var

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderimDinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Bana seni tarif etmemi isteseler inan anlatamam çünkü dünyanın tüm dillerini bilsem bile buna gücüm yetmez

Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün doğmuyor yalnızım çok yalnızım

Senin Sevgin Altın olsaydı ,Onu eritip içimde kan diye dolaştırırdım

Çölün,suya özlemi,benim sana olan Aşkımın yanında HİÇ KALIR

Ne sen bir başkasından böyle bir aşk göreceksin ne de bir başkası benden

Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni rüzgarsızdı hava tiryakiydim üstelik yakmadım seni ben yağmur yüklü bir bulutum kime çarpsam ağlarım

Yalnızlık gecelerın umıt bekleyenlerın hayal caresızlerın yagmur sokakların tebessum dudakların huzun ellerın sen ıse senı sevenın ol

seni sevmiyeni sende sevme kardaşşşşşşş

sevgiyi taşımak değil hasreti çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor yaşamak ölmek değil özleyip de görememek zor

Aşk,bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma, konuşursa savaş, yazarsa destan, severse devrim olur şimdi söyle bana, ben eşkiya olmayayım da ne olayım

sevgi güzellik ister,güzellik emek ister,güzelliktende öte gülüm yürekte ateş ister

bana gözlerin yeterdi, yeşiliydi cennetim, sen hep aynısın hep aynı gem tutmuyor yüreğim, kaygısız deli ayak seslerin hani gelmezsin kahretsin bilmezler ne hainsin sen kurtar yarabbim yanıyorum ateşlerde, sormazsın beni, bilirim, kırmazsın zincirlerini, sen kurtar yarabbim, yanıyorum

ay gece uyumayanlar için doğar sen de bu gece uyuma o güzel gözlerini yumma ben bu gece ay olacağım ve yalnız senin için doğacağım

Pencereden ne zaman baksam yağmurun yağışına

Yine gelir sensiz olduğum günler aklıma

Öyle çok sevdim ki, gözlerime bir baksana

Bulutlar bile dayanamaz bu kadar ağlamaya

Ağlasa bile sel olur, batar bu dünya

Senin gibi birine şimşekler çakar aşktan anlamayana…!

Sev Ama Mevsimlik OLmasın Yazın Açıp Kışın Solmasın

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!

Gözler ıslanmadıkça gönüllerde gökkuşağı oluşmaz

yüreğinde öyle bir umut taşı ki onu senden kimse almasın, kalbin öyle bir sevgiyle dolsun ki isteyen değil hak eden alsın CANIM

Bir sen varsın benim içimde artık bir ben yok benim içimde

sen içimde büyüyen heves, zamana tutsak olan umutsun sen bana hayat veren neges ve alabildiğine mutluluksun!

Arkadaş dediğin matemetiksel olmalı,sevinci çarpmalı,üzüntüyü bölmeli,geçmişi çıkartmalı, yarını toplamalı,kalbinin derinliklerindeki ihtiyaçları hesaplamalı ve herzaman bütün parçalardan daha büyük olmalı

Sakın büyüme bebek, hayat senide harcar eger büyürsen dert cekersin hasretle yasarsın gecen gün dünden daha beter Sakın büyüme bebek bu halinle daha güzelsin Ask denen sey kapını calıverir farkında olmadan senide alıverir Sakın büyüme bebek kalbin tas olsada o an gülmek istersin gülemezsin yasamadan ölmek istersin ölemezsinDost dediklerin düsman oluverir sevemezsin Sakın büyüme bebek bu halinle daha güzelsin!

Bana unut beni diyorsun

Mademki unutmak o kadar kolay

Sen onu unut ve tekrar bana dön !!!!

Kır çiçeklerini senin saçlarına takan bendim

Sen olmayınca hüznünden yıkılıp mahvolan bendim

Sen sevmeyince herşeye rest çeken ölümü bekleyen bendim

Dön geri geri dön kurtar beni çöl hayatından

biz ince bel,ela gz,sütun bacak hastası değiliz güzelim gümbür gümbür yürek diledik kavgamızda,ateşin yanına barut barutun yanına ateş olasın diye sevdik ama anlamadılar!!!

sen yürü ben gölgen olurum,sen sor ben cevap olurum,sen suç işle ben mahkum olurum,sen iste yeterki aşkım ben herşey olurumS S

her rüzgar savuracak bir toz bulur her hayel yaşanacak bir can bulur her düş gerçekleşecek bir umut bulur ama bilesinki bulunmuyan tek şey senın gibi güzel ve tatlı insandır

Bana mutluluğu göster deseler, seninle bir fotoğraf çektirir soranlara gösterirdim

Hayalim düştü denizlere dalgalar vurur bilmediğim sahillere adını küçük bir limanda bulurum kendimi bir balıkcının ağına takılmış bakışlarım tüm renkler aynı mavi deniz mavi gökyüzü toprak mavi düş tarlası BENSE sadece bir kum tanesi sana yangın sana aç sana susuz sana sevdalı GEL!!!

Yaşamak özlemsiz özlem sevgisiz sevgide sensiz olmaz unutma canım sevmek daima birlikte olmak değildirSen yokken bile seninle olabilmektir

Güzel olan yaralar vardır Sen de benim artık;ancak

izi belli olan,zaman zaman yanlış bir dokunuş ya da mevsimsiz yağmurlarla sızlayan ;ama hep güzel kalan yaramsın

Bu sabah sırf senin için aralandı gözlerimBu gün dahada büyük sana özlemimZaten günden güne artıyor, herşeye değecek kadar mükemmel sevgilim

Umuda bin kurşun sıksada ölüm unutma umuda kurşun işlemez gülüm alsada çukuruna bizi ölüm hatırlaki fidanlar çukurda büyür GÜLÜM

Şu çeşmenin haline bakSu içmeye tası yokKırma insan kalbini,yapacak ustası yok

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsunpara şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz geçen yüzyıl değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım

Ben Mavi, sen Gökyüzü

ben deniz, sen Dalgasi

Ben beden, sen can

Söyle simdi

Dalgasiz Deniz, Cansiz Beden,

Sensiz bir ben olur mu hic?

Gecenin yarısı başlıyorsa çığlığım duyulsun diye degil duyulmadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek görmeden sevmeyide bilir!!

Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsanda,ne aşkına bedduam nede sana kinim varderya'ya akar gibi bin bir dertle dolsamda seni mahşere kadar sevmeye yeminim var

Senden bir göz istiyorum, yalnız beni görecek senden bir kalp istiyorum,yalnız beni sevecek senden bir sevgi istiyorum ömür boyu sürecek

bulutların maviliğini ellerine,

yıldızların parlaklığını gözlerine,

sevgilerin en yücesini kalbine usulca bırakıyorum

kabul eder misin ?

Gel bulut ol yağda biraz ıslandır,al başımı dizlerine yaslandır,delirmişim sev de beni uslandırGülüm sen aklımı gözlerine takmışım

Seni görmesemde resmine bakıyorumseninle konuşmasam bile resminle konuşuyorumama ben resmini değil seni seviyorumsenden bile fazla

Ümidim yılların seline düştü,saçının en titrek teline düştükuru yaprak gibi eline düştümSakın bırakma beni

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

AŞK dudaklarındaki kahkaha degil gözlerindeki yaştırmaksat sevgi ugruna ölmek degil ölünecek sevgi bulmaktır

AdImI İyİ HaTıRlA! ÇüNkÜ İlErDe HaYkIrAcAkSıNNNN!

ışığa Doğru Dön ve Yürü;

Gölgen Arkandan İster Gelsin İster Gelmesin

kalk da gel desem:"gec oldu"diyeceksin gelme desem "yanında kim var_??"

Her Sevda Bin VedaBin Ceza

neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak,dokunmak istedikçe uzaklaşmak,düşündükçe unutmak,Neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni KAYBETMEK !!!

Şimdi gideceğim ama

Düşlerinle geleceğim

Geldiğimde sen olmaya devam et!

Sen değilsen

Düş seslerinden umutsuzlaşır gelişim

Uzaklarda bir yerlerde

Biliyorum, biliyorum ki

Yüreğin yüreğime değecek

Aynaya baktığımda

Hep ben yerine sen olacaksın

Adını bile bilmediğim bu duygular için

Sen de, sen de benimle ağlayacaksın

Hani insan aglamak ister, gözlerinden yas gelmez

Hani gülmek ister icinden gülemez

Hani birini bekler o hic gelmez

Iste o zaman ölmek ister,Ama ECEL gelmez

Aşk beyaz güller gibi durmalı

Bembeyaz, lekesiz, dimdik, eğilmez

Saflığı göstermeli, köprüye vardırmalı

Hiç ödün vermeden

Her gönül beldesinde

Geceyi,

Güne

Çevirmeli

Ben gec kaldim, sen erken geldin sevdaya

Zamansiz cakisti yollarimiz,

sen nice sevdalardan dönerken

ben yeni girdim o yollara,

geciktim sevmeye seni,

beni bagisla!

Ucsuz Bucaksiz Karanlik Bir Yerde Üc Kibrit Yakacagim

Biri Gözlerini Görmek İcin,

İkinciyi Güzel Yüzün İcin,

Ücüncüde Seninle Yasadigim Güzel Günleri Hatirlamak İcin

Canim

Ellerin anlatır sabahın olduğunu

Ellerin yoksa bilki gece ve karanlık

Mevsimler onlarla değişiyor görüyormusun?

Önce ellerin

Anlasana,ellerindeyim artık

Ya sözlerin aklımda, yada aklım adında Ya hayalin karşımda, yada sesin kulağımda Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum Ya özlemek çok güzel, yada özlenen çok özel

Biraz Kül, Biraz Duman, o benim işte

Søn NêfêSîm Sêndê KâLmî$ ôLêmîÿørûm

KâLbîmê qômdûm kêfênsîz ôLûLêrîmî

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim

Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi

Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu Hissettin mi?

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonra ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!

Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var

Bugün her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni düşündüm

Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyiSeni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye

Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşünÇılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsinDurgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin

Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz

İnsanlar her ne kadar sonbaharı ayrılık mevsimi kabul etmişlerse de, kaderde ayrılık varsa sonbaharı beklemez

Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olamaktan!!!

Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir

Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız

Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!

Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek

Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş

Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum

Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim

Unuturum desem de inanma sakın, ömrümce kalbimden silinmez adın Bir sızı içimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni

Beni bir dakika değil bir saniye değil bir saniyenin onda biri kadar sev Bir yıl değil on yıl değil bin yıl mesut olurum

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatırlar bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler Yani hissetmek isterler Ben de seni ruhumun derinliklerinde hissediyorum sevgilim çünkü seni çok seviyorum

Gözleriyle gözlerine göz koyanın, gözlerimle gözlerini oyarım Gözlerini gözlerden sakın, gözlerin gözlerime lazım

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi Bir insanın birtanesi olmalı, o da senin gibi

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için

Seni ve sensizliği düşündükçe, esen rüzgarların ardından yağan yağmurlar gibi sana ve sensizliğe ağlamak istiyorum

Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni

Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice günlere birlikte olmak dileğiyle

Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

SOZCUKLERIN BULUR ASIGIN ATESINI YIKAR GIDER BENI OLUM GIBI BAKISLARIN DELER ICIMDEKILERI KALDIRIP ATAR BENI CESET GIBI ARAYIP BULMAK NEYI DEGISTIRIR!

VEREMEM SANA ACIMI KIRLENIR DUNYA SEHRIN BOS SOKAKLARI ISLANIR GOZYASIYLA KOVALAR ARABALAR ARKAMDAKI AYNAYI KIRILINCA BITER ANLARIM DUSUNDEKI RUYA

OLDUR BENI YASAMAYI ISTEMIYORUM SENDEN AYRI BU CILEYI CEKEMIYORUM

ARTIK COK GEC YALVARMA DONUS YOK O YILLARA, BILKI SANA BU SON VEDA YUREKLI OLMADAN MEYDAN OKUNMADAN YASANMAZ ASK

DENIZIN DIBINDE BIR AVUC SEVGI CIKARIRKEN VURGUN YEDI DALGIC CIGER BITSEDE YUREK ATMAKTA CUNKU SEVGI DIPTE HALA ISILDAMAKTA

SEVGININ EN GUZELINI TUTKUNUN EN KUVVETILISINI VE BAGLILIGIN EN ASILINI TATTIM BUTUN DUYGULARIN ENLERINI TATTIRDIN YA BANA AYRILIGINDA EN ACISINI YASATTIN!

GITTIM! SIMDI BIR MEVSIM DEGIL, BIR HAYAT GIRDI ARAMIZA, NE SEN DONEBILIRSIN ARTIK GERIYE, NEDE BEN KAPIYI ACABILIRIM SANA

BU DUVARLAR DUYSA HICKIRIGIMI BEKLI BENI ANLARDI KALBIMDE BIR UMUT, GONLUMDE BIR ALEV BENI UNUTANA SOYLEYIN BENI UNUTANI BEN UNUTMADIM ELBET DONECEK YA DONECEK YADA BU KALP ONSUZ OLUP GIDECEK

BU YASAMDAKI HERSEY YALAN VE SEN BENIM ICIN BULUTLAR ARKASINDAKI DOKUNULMAMIS BEMBEYAZ BIR SEVGI YUMAGISIN VE SUNUDA BILIYORUM KI TUM SEVGIME RAGMEN BU YASAMDA SEVGISINE LAYIK OLAMADIGIM TEK INSANSINSENKI EN GUZEL SEVGILERE VE EN MUHTESEM DUYGULARA LAYIKSIN

BEN SENIN YASADIGIN GIZLI BIR MECERAYIM, ANLATILMAZ BIR ROMAN, KAPANMAZ BIR YARAYIM, SIGINDIGIN LIMANLAR UNUTTURMAZ BENI, BEN SENIN YUREGINDE EN BUYUK FIRTINAYIM

ARAYA KOSKOCA YILLAR GIRSEDE KALBIM SENINLE BU CAN SENINLE KOSKOCA DAGLAR GIRSEDE ARAYA BEN SENI UNUTMAM UNUTAMAM KI BEN SANA KOCAMAN BI CAN VERDIM SEN BANA SEVGI DURUSTLUK VERDIN BEN SENI NASIL UNUTURUM KI SEN BANA BIR CAN BIR SEVGI VERDIN

YINE SENSIZ BIR SABAHIN MATEMINI TUTUYORUM SEVGILI, SENSIZLIGIN ACISI GUN GECTIKCE TUKETIYOR BENU NERDESIN SEVGILI HANGI SEHIRDE HANGI KOLLARDA, ARIYOR AGLAMAKLI GOZLERIM HUZUN DOLU

AY DOGARKEN BIR SOGUDUN ARKASINDAN, GOL YUZUNDE SISLI BIR ESINTIYLE, AKSAMIN GOGSUNU HUZUN SERPEREK VE YAGMURDAN GECEYE PERDELER CEKEREK BENI DUSUN UNUTMA

BITMESIN ISTERDIM UMUTLARIMIZ, BITMESIN ISTERDIM DUYGULARIMIZ NE CIKAR SEL OLSA GOZ YASLARIMIZ HERSEY BITTI ARTIK BIL BUNDAN SONRA

SENDE BENIM KADAR GERCEKLERI GORUYORSUN BERABER OLAMAYIZ BENIM GIBI BILIOYORSUN, AYRI DUNYALARIN YAVRUCAGIM SEN KENDI DUNYANIN TOPRAGIDA BUYUYORSUN

BENI SENSIZ BIRAKTIGIN GUN GELIYOR AKLIMA, DUSUNUYORUMDA COK ACI CEKMISTIM, AMA SU ANDA DAHADA COK CEKIYORUM AMA BILIYORUM KI SEN BU ACIYA HIC BI ZAMAN DEGMEDIN BENI HIC BIR ZAMAN SEVMEDIN SEN SEVSENDE BEN SENI SEVDIM HEPDE OYLE KALACAK

ASK SENI AFFETMEYECEK, BOYNU BUKUK ANILARI OLACAK DUNDEN KALAN, VOLTALAR ATAMAYACAKSIN DILEGINCE SUYA KARISMAYACAK GOZYASLARIN, GUNESLE BULUSMAYACAK DOKUNMAYA KIYAMADIGIM YANIK TENIN

BIR KELEPCEYDI GIDISIM GUVERCINE TAKILAN BIR ZINCIR KADAR ACIMASIZ YALNIZCA BIR KERE OYNANAN BIR OYUN KURALI OZLEMEK OLAN YASAYAMAMAK YANI KISACA ZULUM

SEN UZAKLARDAYKEN BEN, YILDIZLARI SEYRETTIM TUTAM TUTAM ISIKLARINI CEKIP ICIME SEN UZAKLARDEYKEN BEN GIDISINI RESMETTIM UMUDUN BEYAZIYLA KARANLIGI TUVAL YAPIP GELISINI BEKLEDIM

SENDEN KACIYORUM AMA SENDEN SENIN ICIN MI KACIYORUM KENDIM ICIN MI BILMIYORUM YASADIGIM HAYAT KIMIN? ONUDA BILMIYORUM, ICIMDE KAC BEN VAR, ONUDA!

SILMIYOR SILGILER ARTIK RESMINI, GORMUYOR GOZLERIM SIMDI HEPSINI, GONULLER KOPARIP CALDI ISMINI! YAZMASAM NE OLUR YAZSAM NE OLUR!

SEN GITTIN GIDELI SENSIZIM DEMEYE COK KORKUYORUM, KIM BILIR BELKI DE UTANIYORUM, GONLUME BASKA YAR BULAMIYORUM

BIR ATES YANIYOR DELI GONLUMDE, KADER UTANIYOR BENIM OMRUMDE, GOZYASIM KURUYOR IKI GOZUMDE, SEN GITTIN GIDELI CANIM SEVGILIM!

GOZLERIM UZAGA HIC DALMAMISTI, GOZYASIM YERLERE DAMLAMAMISTI, UYURKEN BEDENIM AGLAMAMASTI, SEN GITTIN GIDELI CANIM SEVGILIM

KELIMELER DUGUMLENIR YUREGINDE, ELLERIN KOYNUNDA KALAKALIRSIN, AGLARSIN! BU NASIL BIR ACI, BIR GUN GELIR SENDE ANLARSIN

BEN SENI BIRAKIP GIDERKEN YABAN ELLERE, YUREGIM SENINLE DOLU KALACAK, TEK BILMENI ISTEDIGIM SEY BU GONUL SENSIZ HIC OLMAYACAK

DOKUNURKEN BEN UZAKTAYDIM, UYURKEN GECEDEYDIM,o BEKLERKEN BEN KAYIPTIM

SABAH OLDU ILK ISIKLA, ELLER BOMBOS, NE KALDI ASKIMIZDAN YAR, UNUTULMAKDAN BASKA!

HERGUN YOKLUGUNDA BIR CAN VERIYORUM, VARLIGINA DUA, YOKLUGUNA ISYAN EDIYORUM UZAKLARA DUSSEDE YOLUM OLUM OLSADA SONUM BILKI SENI CANIMDAN COK SEVECEGIM!

GITTIGIN AN SEVMISSIN HEMEN BIRINI BEN SENDEN BASKASINI SEVEMEMKI BEN SANA HIC IHANET ETMEDIM KI AMA SEN BENI SIRTIMDAN VURMAYA CESARET ETTIN

DAYANAMADIM SENSIZLIGE YASANMIYOR BU GECELERDE DAYANAMADIM SEN YOKKEN UYUYAMADIM RESMINI GORMEDEN BECEREMEDIM GULMEYI BECEREMEDIM SEVMEYI ALISAMADIM BU SENSIZLIGE, KAHROLASI HAYATA

KULAKLARIN CINLASIN BENI DINLEMEDIGIN ICIN YILLAR ONCE DEMISTIM BENSIZ YAPAMAZSIN DIYE DINLEMEDIN BENI GELDIN PESIMDEN SENIN ICIN ZAMANIMI ARTIK VEREMEM!

DONEMEM GERIYE DONEMEM SEVGINE DONEMEM KALBINE DONEMEM SANA DONEMEM O SOZLERIN YEKTI BENI DELICISINE YANDIM O GUN VE GECE O SOZLERIN SON OLDU HAYALLERIME

SUS AGLAMA GERI DONEMEM SANA BIR DAHA SUS AGLAMA NE OLURSUN BENI YAKMA SENDE ANLA BENI, SENDE ANLA SEVGIMI SENI SEVMEDIGIM SURECE SANA DONEMEM

SENSIZ BIR HAYAT CEHENNEME DONDU, HERGUN KALBIMDEKI ATES YAKTI BENI SENI SEVDIGIMI O GUNLERDE ANLADIM AMA COK GEC OLDU BENIM ICIN

SOKAK SOKAK DOLASTIM DUN GECE BUTUN SEHRI, GOZYASLARIM YAGMURA KARISTI, YOKUSLAR NEFESIMI DARALTTI VE SENSIZLIK BENDE DERMAN BIRAKMADI!

SEVDIM SENI BIRKERE BASKASINI SEVEMEM, DELI DIYORLAR BANA DESINLER DEGISEMEM, HAYATTA EN ZOR OLAN BIR INSANI TANIMAK!

ALDATTILAR UMITLERIMI, HAYALLERIMI, OZLEMLERIMI PARCA PARCA KOPARDILAR! SONRA UNUTULDUGUMA INANDIM SEVDIGIMDEN AYIRDILAR

ALDIRMA GORURSEN YASLAR GOZUMDE, SARKIMIZ OLACAK YINE DILIMDE, MEKTUBUN CEBIMDE, RESMIN ELIMDE, YARIN BU SEHIRDEN AYRILACAGIM

NEDEN IZIN VERMEDIN BOYNUNA BIR KERECIK DAHA SARILAYIM! NEDEN IZIN VERMEDIN DUDAGINA BIR OPUCUK, SON BIR OPUCUK DAHA KONDURAYIM, INAN BANA SENI HERSEYDEN COK SEVDIM VE SEVMEYEDE DEVAM EDECEGIM

GECMIS BIR ZAMAN DILIMINDE YITIRDIM SENI, DAHA BULUR BULMAZ, KESFETMEDEN, AMA KADER BU, NE ZAMAN KARSINA CIKACAGI BELLI OLMAZ, NE ZAMAN YUREGININ TAM ORTASINDAN VURACAGI

NICIN AGLIYORSUN YAGMUR BU GECE? AGAC ISLAK, DAL ISLAK, TOPRAK ISLAK, EGER ISLATMAK ISTIYORSAN GOZLERIMI, TA EZELDEN ISLAK

SENI GETIRSIN DIYE GECELERE YALVARDIM, BU HASRET BITSIN DIYE SAATLERCE AGLADIM, GOZUMDEKI HER YASTA OZLEM VARDI, EN BASTA KUSTUM SEVGIYE ASKA, AGLADIKCA AGLADIM!

KOMUR GOZLERINDE YANDIM GECELERCE, SEN BENI BU SAHILDE TER EDINCE, HEP SENI BULDUM SARKI VE TURKULERDE, SEN BENI BU SAHILDE TERK EDINCE

GECENIN YARISINDA GOKYUZUNUN YILDIZLARA DOYDUGU AN, SENI ARADIM GOZYASLARIMDA HISSEDILEBILIR MAYHOS KOKUSUNA AKSAM ICMEDEN SARHOSUM

ARTIK HER YAGMUR YAGISINDA, SANA YAZDIGIM SIIRLERIN MUSVEDDELERINDEN KAGIT GEMILER YAPIP BIRAKIYORUM USULCA MINIK YAGMUR SELLERINE ROTASIZ VE KAPTANSIZ

SENDEN SONRA DUVARLARA SENSIZLIGIM TAKVIMINI YAPTIM, HER GUNE BIR CENTIK, YUREGIME BINLERCE CIVI CAKTIM

SANA SONBAHARDAKI KIR CICEKLERINI GETIRECEKTIM, VE YAZLARINDA KARDAN ADAMLAR YAPACAKTIM, SONRA BURNUNA HAVUCU TAKACAKTIN, BENSE GOZLERINDEN ODUNC ALDIGIM KOMURU TAKACAKTIM GOZLERINE, GITTIN OYSA!

SEHVETI IP YAPTIM, DARAGACINA ASTIM SEVDAYI, MEGER IKI DAMLA SEVGI IMIS, AYAGININ ALTINDAKI NEFSIMI AYAK YAPTIM TEKMELEDIM DERYAYI

YOKSUN ARTIK, YOKSUN YANIMDA BIR SOLMUS GULLER KALDI ODAMDA MUTLULUKLAR BIR ANDA SONDU GITTI, BIR GURUR UGRUNA KOSKOCAMAN BIR ASK BITTI O MUTLU GUNLER, SEVDIGIM NEREDE KALDI? KADER GOZYASIMA BAKMADAN ELIMDEN ALDI!

AGLATIR SARKILAR SUSTURAMAZSIN, CANLANIR ANILAR UNUTMAZSIN, ZOR GELIR AYRILIK ALISAMAZSIN! KALBIME SORMADAN GITME!

KAVUSMAK OLUMSE HASRETIN ZULUM, ELBET KAVUSURUZ BEKLE GULUM TEK SANA AITTIR KANAYAN SU GONLUM BEN YOLUMU COKTAN SECTIM YA SEN YA OLUM

DEMEK BURAYA KADAR GIDIYORSUN DEMEK! BENI BOYLE KARANLIKLARDA BIRAKARAK! UNUTMA SENI BEKLEYECEGIM NEMLI GOZLERLE DONENE KADAR!

ASK BITTIKTEN SONRA ARKADAS KALALIM DEDILER, GULE BASKA ISIM VERSEN DEGISIK KOKARMI!

FIRTINALAR MARTININ DENIZI SEVMESINI ENGELLEMEZ!

SIMDI UZAKLARDASIN BENSE YAPAYALNIZ MASAMDA KADEH, ELIMDEKI SIGARA YOKLUGUNU SOYLUYORUM KUSLARA KUSLARI AGLIYOR ISTANBULUN BEN AGLIYORUM INSANLARI AGLIYOR UZAKTA SEN AGLIYORSUN HIC DOGMAYACAK KIZIMIZ AGLIYOR

YOKSUN SIMDI HATIRALAR YAKAMA YAPISMIS HESAP SORAR AYRILIGIN HEDIYESINI SUNARIM ONLARA YAKILMIS BIR MUM HAFIF BIR MUZIK BEKLER SENI CARESIZ ODAMDA SARKILAR SENI HAYKIRIR PENCEREME KUS KONMAZ GULMEZ YUZUM BIR TURLU ICIMDEKI BOSLUGU HIC BIRSEY DOLDURMAZ ICIMI ACITIR YOKLUGUN!

DUGUMLENIYOR BOGAZIMDA AYRILIGIN VERDIGI SESSIZLIK, YUREGIMI YIRTARCASINA, BUYUYOR ICIMDEKI SENSIZLIK, ACIMASIZCA BOGARCASINA

SEVEREK AYRILALIM! NE DEMEKSE NASIL OLACAKSA AYRILMAK BITIRMEKTIR! YOK ETMEKTI HERSEYI! UNUTMAKTIR ADINI SONSUZA DEK, HIC ANMAMAK SARTIYLA!

BIR ZAMANLAR BIR GULUSUM AYDINLATIRDI KARANLIGINI SIMDI NASIL OLDU DA KARARTTIM AYDINLIGINI NASILDA BOYLE HERSEY ANSIZIN GELISTI NEDEREN CIKTI BIRLIKDE OLUP OZGUR OLMA ISTEGI!

HANI HER DUSUNCENIN HER SOHBETININ KONUSUYDUM BEN! HANI UGRUMA OLMEYI BILE DUSUNURDUN HANI OLMEK VAR DONMEK YOKTU BU YOLDAN NEDEN?

SENI DUSUNMEKMI OZLEMEK YOKSA OZLEMEKMI DUSLEMEK BAZEN OLESIYE OZLEMEK BAZENDE UNUTUPDA OLDUGUNU DUSUNMEK AMA NE SEVMEK NEDE SEVILMEK IKISIDE OLUM DEMEK!

BUTUN YOLLAR ASKIMIZA CIKARKEN, SIMDI CIKMAZ YOLA SOKTULAR BIZI, DUYURAMADIK DUNYAYA SEVGIMIZI, NASIL ANLATAMADIK ONLARA SEVGIMIZI

SEN BILIRMISIN HAYAL KURMAYI, BILIRMISIN PAPATYAM SEVIPTE ASIK OLMAYI BILIRMISIN AYRILIK SARKILARI SOYLEMEYI, YA ASK ICIN OLMEYI, BIRAK SEN SEVMEYI GOZYASI DOKMEYI BILE BILMEZSIN

SEN HERHANGI BIRINIMI YOKSA BENIMI SEVDIN! BUGUN YANIMDA, YARIN HISSEDEMEYECEGIM ARALIKDA DOGDUN MAALESEF ASKLARI KISA SUREN YAY BURCUYDUN!

SABAH OLDU ILK ISIKLA ELLER BOMBOS, NE KALDI ASKIMIZDAN YAR! UNUTULMUSLUKTAN BASKA!

ESKIDEN KIMI SARKILARIN NE KADAR ANLAMSIZ OLDUGUNU DUSUNURKEN SIMDI AYRILIGIN ARDINDAN CALINAN HER SARKI UMUTSUZLUGUMU VE CARESIZLIGIMI ANLATIYORMUS GIBI GELIYOR BANA SEVDIGIM!

BU SON HATIRA BELKI SON SATIRIM OLACAK, BUNU YAZARKEN ELLER TOPRAKLARDA SOLACAK BIR GUN MEZARIMA SARI GULLER EKECEKSIN BUDA SARI BIR GULDU NE CABUK SOLDU DIYECEKSIN

KAC HASRET SIGDIRDIN GONUL HEYBENE KAC YUREK GOTURDUN CEKIP GIDERKEN, DUYDUN MU GOKLERIN AGLAMASINI ELINI UZATIP ELVEDA DERKEN

ECEL BENI BULDUGUNDA, O BILE UZULECEK HALIME CUNKU BENDEN ALACAGI HIC BIRSEY YOK RUHUMU AKLIMI DUYGULARIMI BEDENIM HARIC HERSEYIMI BIR YABANCI ALDI CUNKU!

DUNYALARINIZ AYRILDI BELKI, HAVANIZ BIR GULUSUNUZ AYRILDI BELKI DUDAKLARINIZ BIR GOZLERINIZ AYRILDI BELKI, BAKISLARINIZ BIR YERLERI FARKLI BELKI AMA KALBINIZDE BIR

HEP KAZANAN SEN OLDUN, BILE BILE KAYBETTIM NASIL KIYARDIM SANA CANIMDAN DA OTEYDIN! SANA YALAN GELSEDE OLESIYE SEVILDIN BEBEGIM!

ELINDEYSE EGER GEL GITME DERIM, AMA KADERIMIZI DE DEGISTIREMEM KI! BU SON DIYORSUN, PEKI OYLE OLSUN BANA HEP BOYUN EGMEK DUSTU!

BIR GUN VAR AKLIMDA GECEDEN KARANLIK BIR GUN, SEVGIMDEN VERIPDE ODUN, SEYTANA UYDUGUM BIR GUN SENIDE KENDIMIDE ALDATIP KARARTTIGIM O GUN, KAPKARA BIR LEKE GIBI DURUYOR ALNIMDA HERGUN!

AGLAMAK ISTEDIGINDE HICKIRIKLARLA, BEN TERK ETTIGINDE OLDUGUM GELECEK AKLINA, SAGANAKTAN BOSANIRCASINA YAGAN YAGMURLAR GIBI AGLATACAGIM SENI!

GOZLERIN KITAP GIBI, OKUDUM HERSEYINI, BIR TEK SENMIYDIN SANKI! BENDE SEVMISTIM SENI!

UNUTTU DESEDE SU YARALI KALBIM, SENI UNUTMAK KOLAYMI SEVGILIM, BIR AN BILE CIKMAZKEN AKLIMDAN, YUREGIMDEN SILIP ATMAK KOLAYMI SEVGILIM!

SENI HALA SEVIYORKEN SU KALBIM, BASKASINI SEVEMEZ YARALI YUREGIM UNUTMAK KOLAYMI SENI SEVGILIM? CURUYECEK SUCSUZ YERE HASTA BEDENIM!

GECELEYIN BIR URPERTIYLE KAPLANIRSA VUCUDUN, ELLERIN BUZ OLUP TITREMEYE BASLARSA, GOZLERINE BIR ANDA YASLAR DOLARDA, KULAKLARIN ZAMANSIZ CINLAYIP, KALBIN SEBEPSIZCE SIZLAMAYA BASLARSA, BILKI IHANETINLE BEN YOKUM ARTIK HAYATINDA

KUSTUM KARA GOZLERINE KUSTUM, ACI SOZLERINE KUSTUM, KUSTUM GOLGESINE HISLERINE KUSTUM DAHA SENINLE KONUSMAM NE YAPARSAN YAP KONUSMAM ARTIK SANA HIC KARISMAM KUSTUM

DEMEK O BENI SEVMIYOR DEMEK O BENI ANLAMIYOR BANA ICKIMI VERIN BANA KADEHIMI VERIN BIR DAHA OLMEK ISTIYORUM

NE OLURDU SAADETLERIN EN BUYUGU ISTE ELLERIMDE AL, DIYEBILSEYDIM ANLARDIN VE HIC GITMEZDIN, DEGILMI BIR GUN OLDUGUN GIBI KAL DIYEBILSEYDIM

ZANNETMEKI HERSEY BITTI SEVDIGIM BIRGUN YESERECEK SU SARARMIS YAPRAKLAR VE BUNDAN SONRA KIM SEVERSE DUNYADA SENI VE BENI HATIRLAYACAKLAR

SEN BENIM GOKYUZUMDUN, DENIZIM, TOPRAGIMDIN, SIMDI BIR HATIRA OLAMAZSIN BELIRSIZ, UZAK BILIYORSUN BAZI SEYLER VARDIR ELIMIZDE OLMAYAN ISTE OYLE IMKANSIZ BIRSEY SENI UNUTMAK

BUYUK KAYALAR BANA DEDIKI ARAMIZA GELIYORSUN AMA SENI SARAN BIRYUREK YOKMU HIC YERYUZUNDE BASIMI SALLADIM VE OLDU DIYE YANITLADIM DILSIZ KOCA KAYALAR DIZ COKTULER ONUMDE!

AYRILDIK SONUNDA MUTLU OLDUN MU? YOKSA BENI COKTAN UNUTTUN MU, ARADIGIN SEVGIYI BASKASINDA BULDUN MU, MUTLUMUSUN HAYIRSIZ SEVGILIM!

KABAHAT SENDE DEGIL SANA GONUL VERENDE SEVGIYI REDEDENDE DEGIL, ABDAL GIBI SEVENDE SIRT CEVIRENDE DEGIL, SARILMAK ISTEYENDE TERKEDIP GIDEN DEGIL, KADIR KIYMET BILENDE KAZIGI ATANDA DEGIL, BILE BILE YIYENDE ANLADIM KI SENDE DEGIL SADECE VE SADECE BENDE!

SENI DEGIL AMA SANA VERDIKLERIMI UNUTMAYA CALISMAK COK ZOR GELIYOR INAN BANA GUZEL OLAN SENI DEGIL AMA, SANA VERDIKLERIMI HATIRLAMAK ZAMAN ZAMAN

YALAN HERSEY YALAN! SEVMEK VE SEVILMEK DE YALAN, KAYBEDILINCE ANCA ANLASILIR GUZEL VE ASIL OLAN!

BELKI FAZLA YAZIYORUM BELKI FAZLA RAHATSIZ EDIYORUM KUSURA BAKMA AMA AMACIM BU DEGIL BEN SADECE SENI UNUTMADIGIMI HATIRLATMAK ISTIYORUM

ATESTEN BIR YUREGIM, BUZDAN BIR ULKEM, TUZDAN BIR EVIM, SEKERDEN BIR SEVGILIM VARDI SONRA NE OLDU BILIYORMUSUN? SADECE YAGMUR YAGDI!

HER GECE YATAGIMDA UYKUSUZ BIR O YANA BIR BU YANA DONUP DURDUM, GORMEK ICIN HAYALIMDE DUYMAK ICIN SESINI KAC KERE UZANDI ELLERIM TELEFONA, ASKI OYUN BILISIN AKLIMA GELDI VAZGECTIM!

OLURSEM SEVGILIM SANA DOYMADAN, BIR MEZAR KAZDIR AMA AGLAMADAN TABUTUM RENGINI ISTERIM KARA, IBRET OLSUN SEVIPTE AYRILANLARA!

OLURSEM UMITLERIM HAYAL OLACAK, BANA KAVUSMANIN YOLU OLUM OLACAK SENDEN COK UZAKLARDA OLURSEM EGER, SANA OLAN TEMIZ ASKIM VASIYET KALACAK

BEN HIC BIR ZAMAN, YUREGIME FIYAT ETIKETI KOYMADIM, DUYGULARIMI VITRINDE SATILIGA CIKARMADIM, HAYALLERIMI KARANLIGA BOGMADIM, UMUTLARIMI UMUTSUZLUGA BAGLAMADIM!

BEN HALA SEVGIMIN TOHUMUNU SULARKEN BE ASKIM, BU ASKI BUYUTECEK BIR UMIT VARMI? BEN SENI HALA DELILER GIBI SEVERKEN, SENIN KALBINDE BENIM ICIN UFACIK BIR YER VARMI?

ELINDE SIGARA DUDAGINDA HICKIRIK HALINDEN BELLI DOSTUM SENIN KALBIN KIRIK! BIR VEFASIZ UGRUNA HARCANIP GIDIYORSUN! YINE GOZLERIN ISLAK NE O YOKSA AGLIYORMUSUN?

HERGUN SEVDA CEKIPDE GULUNMUYOR DEGILMI, BI GUZELDEN BASKASI SEVILMIYOR DEGILMI SENI ASLA UNUTAMAM, SENSIZ OLAMAM DIYORDUN, HANI BENSIZ OLURDUN, OLUNMUYOR DEGIL MI?

SENSIZLIGE ALISMAK ZOR GELECEK BANA, SENDEN ONCE YASAMADIGIMA GORE, SENDEN SONRA ELLERIMI ACIP GOKYUZUNE YALVARACAGIM TANRIYA AL BENIDE YANINA DIYE!

INSANLARIN YUZLERININ VE GOZLERININ RENGI HEP FARKLIDIR AMA GOZYASLARININ RENGI HEP AYNIDIR GOZYASLARIYLA YOGRULAN DUNYADA GOZYASIN OLMAMASI DILEGIYLE

UNUTTUM DIYORDUM SENI SORANLARA UNUTTUM AMA,HERGECE KURDUGUM BU HAYAL NEDEN GORMEYECEGIM DIYORDUM GUZEL GOZLERINI GORMEYECEGIM AMA, HERGECE GORDUGUM BU RUYA NEDEN

BIR DAMLA GOZYASI ISTERIM SENDEN TASI SIKARCASINA CIKMIS OLMASIN BIR DAMLA GOZYASI ISTERIM SENDEN BEN YOKKEN ARTIK, TOPRAGIMI TUZLASIN!

BEN SENIN ILKOKUL YILLARIMDA SIK SIK YERE DUSURDUGUN KURSUN KALEMIN GIBIYIM! DISTAN BAKILDIGINDA SAPASAGLAM, AMA ICI PARAMPARCA

ASK!SEN NE ACIMASIZSIN VE DUYGUSUZ! KAHBESIN! INSANLARI UGRUNDA KOLE EDERSIN SEN NE KALPSIZSIN! ASKDAN NEFRET EDIYORUM!

ASK YASAMAK DEGIL OLUM! BEN SENDE YASADIM OLMEYI! OYSA OLMEK YOKTU BU SEVGIDE!

SEN KALBIMI KIRDIN, BENDE KALEMI SENI TAAMMUDEN ASKI OLDURMEKTEN SUCLU BULARAK!

SENI SEVMEK NE GUZELDI SENI HATIRLAMAK NE GUZELDI SEN OZELDIN AMA SENI KAYBETMEK COK ACI VERICI BILIYOR MUSUN?

TANRIM SANA SEN GIBI BIR SEVGILI VERSIN, UMARIM SENDE ONU BEN GIBI SEVERSIN, ODA SEN GIBI BASKASINI, SEB SEVDIGINI SEVDIGIN BIR BASKASINI

MADEMKI VARLIGIM ACI VERIYOR SANA YOKLUGUMLA DAHA MUTLUSUN OYLEYSE YOKLUGUMLA KAL SEVGILI KI YOKLUGUM BENIM BU ASK ICIN BURUNDUGUM SON KIMLIK OLSUN

SEN BIR SUYDUN SEN BIR ILACTIN HOSCAKAL IKI GOZUM HOSCAKAL HOSCAKAL CANIMIN ICI HOSCAKAL!!

SANA BIRAKTIGIM HER CAGRI SENI OZLEDIGIMDEN,YOLLADIGIM HER MESAJ SENI SEVDIGIMDEN,SENIN HEP SESINI DUYMAK ISTEYISIM SENSIZLIGE ALISAMADIGIMDANDIR

SEN YUEGIMIN KOSESINDE HERKEZDEN UZAK HERKEZDEN FARKLI OLARAK YASAYACAKSIN SEN BENIM EN ZOR ASKIM ENDELI SEVDAM YASAMIS OLDUGUM EN OZEL KISI OLARAK KALACAKSIN

BIR DAHA GOZLERIME BAKMA NE OLURSUN BEN BEN DEGILIM GOZLERIM DE SENIN DEGIL BOSUNA ARAMA SEVGILIM BEN YALAN OLDUM SENIN ICIN

BIR SABAH BAHCENE BAK ISLAK BIR TOPRAK UZERINDE BIR CICEK ACACAK BU CICEGIN UZERINDE BENI UNUTMA YAZACAK

DUYDUGUMA GORE GUNUN GECEN YOKGOZLERIN HEP ISLAK KURUDUGU YOKMUTLULUGUN SAAADETIN SEVINCLERIN YOKYASAMIS OLMAN NEYE YARADIRESIMLERIMI YIRT IZI KALMASINYAK MEKTUPLARIMI KULU KALMASINDILLERIN ARTIK BENI ANMASINYILLARCA ANDI DA NEYE YARADI

HIC SONMEYECEK OLAN SEVGIMIZ YAVAS YAVAS BASLAMISTI, SOLMAYACAK BIR GUL OLARAK HAFIFCE ACILMISTI, GEZDIK,DOLASTIK COCUKCA OYUNLAR OYNADIK, AMA BIRBIRIMIZDEN HICBIR ZAMAN BIKMADIK, HATIRLAR MISIN ILK CIKISIMIZI,YUZUNDE HEP O TATLI GULUSUN, KESKE DAKIKALARI GECMESEYDI BITMESINI ISTEMEDIGIM O GUNUN

AYRILIK OLUMDEN BETER DEMISLER YA HAKLILARMIS! KESKE OLUM KADAR BASIT OLABILSEYDIN ‘’EY AYRILIK’’

ELLI YIL ONCE YOKTUM ELLI YIL SONRA OLMAYACAGIM ELLI ASIR GECSEDE SENI UNUTMAYACAIM!

BIRAKTIN GITTIN BENI BURADA YUREGIMDE KORLA,ICIMDEN SEVGIN HIC BENI EKSILMEDI, EKSILMEYECEK ASLA, AYRILACAKTIK MECBUR ELDEN GELEN BIR SEY YOK, SAPLANIYORDU O ANDA,KALBIME BINLERCE OK

KIRMIZI BIR GULUN DIKENI KALBIME BATIP,KANATIRKEN BUTUN DUYGULARIMI YARIM KALMIS ONCA SIIRIN ICINDEN AVUCLARIMA AKAN AYRILIK BESTESI OLDUN

YINE SENSIZ BIR SABAHIN MATEMINI TUTUYORUM SEVGILI SENSIZLIGIN ACISI GUN GECTIKCE TUKETIYOR BENI NERDESIN SEVGILI HANGI SEHIRDE HANGI KOLLARDA ARIYOR HUZUN DOLU GOZLERIM SENI AC KURTLAR MISALI BEKLIYORUM BANA TEKRAR DONMENI BANA TEKRAR BAGLANMANI GEL ARTIK SEVGILI BEKLETME BENI

SIMDI GIDIYORUM, HAYATINDAKI SON YERIMI ALARAK BELKI BIR DAHA GORUSEMEYIZ DUNYA HALI SENDEN SON BIR ARZUM OLACAK EN SON GOZLERININ GULDUGU ANDA BANA ASKIM DEDIGIN ZAMANDA EN SON AGZINDAN BIRTANEMMM CIKTIGINDAHATIRLA BENI

CARESIZIM MECBUR BU VEDA KOKUN UZERIMDE GIDIYORUM UZAKLARA SIGINIP ANILARA BU HASRETE DAYANIRIZ ELBET UMIDIMIZ MURADINA ERECEK SABRET SABRET INCI TANEM BEKLE BENI DONECEGIM MUTLAKA SABRET AGLAMA NE OLUR VAZGECME BEKLE BENI DONECEGIM MUTLAKA SABRET VIZ GELIR DAGLAR, DENIZLER, YABAN ELLER SEVMEYE ENGEL DEGIL MESAFELER GECICI BU AYRILIK BIR RUYA FARZET SONUNDA ZAFER BIZIM OLACAK SABRET SABRET INCI TANEM BEKLE BENI DONECEGIM MUTLAKA SABRET AGLAMA NE OLUR VAZGECME BEKLE BENI DONECEGIM MUTLAKA SABRET

SANA BENI SEVMI DEDIM BENIM ICIN OLMU DEDIMDIZLERINE KAPANIPTA GEL KALBIME GIRMI DEDIMSEN ISTEDIN,SEN ISTEDIN AYRILMAYI SEN ISTEDINBENI ASKA KOLE EDIP GENCLIGIMDEN NE ISTEDIN

SANA PAPATYALAR GETIRDIM DAGLARIN EN YUCESINDEN ELLERIMDE DIKENSIZ GULLER KIRMIZININ EN GUZELINDEN SANA SIIRLER YAZDIM EN USTA KALEMLERDEN SANA HAYAT GETIRDIM YASAMLARIN TUKENDIGI YERDEN SANA ISIK GETIRDIM TAA GUNESIN GOBEGINDEN SANA CESARET GETIRDIM EN KORKAKLARDAN EN URKEKLERDEN SIMDI SEN BIR BAKIS UFACAIK BIR BAKIS VER O GUZEL GOZLERINDEN YOKSA HAYATA SON VERICEM BUGUN SAFAK SOKERKEN!

NE SEVGI, NE UMIT HICBIRSEYIM YOK, SENI SEVEN BENI, CANI OLDURDUN, YILLAR VAR KI BOYLESINE HIC AGLAMAMISTIM, SANA CANIM DIYEN CANI OLDURDUN GOZLERIM ISIKSIZ, GONLUM HUZURSUZ, ALNIMDA SOGUK TER, BEDENIMSE BUZ, GECELERIM SENSIZ, HERGUN UYKUSUZ, SANA CANIM DIYEN BENI OLDURDUN

DAGLARA DUMAN DUMAN, HASRET COKER, DAGLARA GOZYASLARIM YAGMUR OLUR, YOLLARA GONLUMDE BIN YEL ESER, UZAR GIDER DAHA SONLARA AGLAMA, AGLAMA SEN GOZBEBEGIM, AGLAMA YALNIZ SENI SEVECEGIM, UNUTMA OLSEM BILE DONECEGIM, INAN GULUM SEN AGLAMA

ARAMIZA YOLLAR,YABANCI KOLLAR,ZOR YILLAR GIRDI,UMITLERIMI,SAF SEVINCLERIMI DERKEN SENI KAYBETTIM BIR IKI SOZLE BI KAC SARKIYI,ADALETSIZ YARGIYI BIRDE BU TALIHSIZ YAZGIYI KALBIME KAYDETTIM

AYRILIGIN RESMINI CIZDIM SARI ODALARA,YUREGIMI SOGUTTUM ZEMHERI AYAZINDASONRA UZUZ UZUN RUZGARIN GULUSUNU SEYRETTIM CARESIZCE VE GECENIN EN KOYULASTIGI YERDE OLUMU KUCAKLADIM MASMAVI YUREGIMLE

OMRUMUN BANA KAZANDIRDIGI EN GUZEL SEY SENIN SEVGINDIAYNI ZAMANDA KAYBETTIRDIGIDE SENIN SEVGIN OLDUSENINLE HICBIR ZAMAN BIRLIKTE OLMADIGIM HALDE YOKLUGUNA BIR TURLU ALISAMADIM

BU YASAMDAKI HERSEY YALAN VE SEN BENIM ICIN BULUTLAR ARKASINDAKI DOKUNULMAMIS BEMBEYAZ BIR SEVGI YUMAGISIN,VE SUNUDA BILIYORUMKI TUM SEVGIME RAGMEN BU YASAMDA SEVGISINE LAYIK OLMADIGIM TEK INSAN SENSINSENKI EN GUZEL SEVGILERE VE EN MUHTESEM DUYGULARA LAYIKSIN

ARAYA KOSKOCA YILLAR GIRSEDE KALBIM SENINLE BUCAN SENINLE KOSKOCA DAGLAR GIRSEDE ARAYA BENSENI UNUTMAM UNUTAMAMKI BEN SANA KOCAMAN BIR CANVERDIM SEN BANA SEVGI DURUSLUK VERDIN BENSENI NASIL UNUTURUMKI SEN BANA BIRCAN BIR SEVGI VERDIN

KALPTEN SEVMEYI BILIRMISIN KARSILIK GORDUGUNDE KAFESINDE CIRPINAN BIR KUS! KARSILIK GOREMEDIGINDE DURMADAN KANAYAN BIR YARA! ANLAMAK ZOR DEGIL SEVGILIM "YETER YARAMI KANATMA"

SEVEN NE KADAR SEVERSE SEVILEN O KADAR NANKORDUR BIR GUN INTAHAR EDECEGIM SEBEBI SEN OLACAKSIN SEVGILIMGUNLERDEN SONRA HABERIMI BIR DOSTUMDAN DUYACAKSINBELKI UZULECEKSIN,BELKI SEVINECEKSINAMA SEN NE DERSEN DE BEN OLURKENDE SENI SEVDIGIMI SOYLIYECEGIM

KURUMUS YAPRAGIYIM DALINDAKI AGACIN, AYRILIK RUZGARLARI ESIYOR SONBAHARIN TASINDA TOPRAGINDA, ARDINDA YALNIZLIGIN, SAVURUYOR HER YANI OFKESI KARANLIGIN GIDISINDEN BU YANA GOZYASLARIM DINMEDI, KALBIMDEKI SU SIZI YUZUMU GULDURMEDI, UNUTTURMADI SENI BIRAKTIGIN BU SEVGI, TERKETTIGIN DUYGULAR UNUTTURMADI SENI!

BIR DAHA GORUSMEMEKTI SENIN SECIMIN SENI SEVERKEN KAYBETMEK NICIN ANLAMSIZ BIR OFKEYLE DOLDU ICIN SENI KIRDIM BILIYORUM BIR HIC ICIN AYRILIK NEDENINI HISSEDIYORUM ARTIK DONUSU YOK BILIYORUM HER GUN SENI DUSUNUYORUM AMA ARTIK SENSIZ YASIYORUM NEYSE CANIM SEN SON DEGILDIN AMA BIL KI SON OLABILIRDIN BOYLE OLMASINI DA SEN ISTEDIN BENI ZATEN HIC SEVMEDIN

KAC GECE YATAGIMDA UYKUSUZ, BIR O YANA BIR BU YANA DONUP DURDUM, GORMEK ICIN DUSUMDE,HAYALIMDE,DUYMAK ICIN SESINI KAC KERE ELLERIM UZANDI TELEFONA ASK OYUNU BILIRSIN SEN,AKLIMA GELDI VAZGECTIM KAHIRDAN BASKA NE VARDI SANKI VERDIGIN, ACILARDAN ZEVK ALIR HALE GETIRMISTIN YINEDE GORMEK ICIN SENI, SEYTANA UYUP,BIRDAHA BOZACAKTIM YEMINIMI VEDALASMADAN GIDISIN AKLIMA GELDI VAZGECTIM ACIP ELLERIMI YALVARDIM ALLAHA BIR DEFACIK TUTMAK ICIN ELLERINI KOKLAMAK ICIN SACLARINI ADAKLAR ADAYACAKTIM EVLIYALARA UMURSAMAZILGIN AKLIMA GELDI, VAZGECTIM

ALLAHIM BANA DEGISTIREBILECEGIM SEYLERI DEGISTIRMEK ICIN CESARET, DEGISTIREMIYECEGIM SEYLERE KATLANMAK ICIN GUC VE HER IKISINIDE AYIRT ETMEK ICIN AKIL VER

OLMADI SENSIZ OLMADI GOZLERIM SOZUNDE DURMADI AGLADI YOKLUGUNA AGLADI YUREGIM SENI UNUTMADI

GITME, SANA MUHTACIM, GOZUMDE NURSUN, BASIMDA TACIM, MUHTACIMBENI OLDUR OYLE GIT, YASAMAK ICIN SENIN SEVGINE MUHTACIM, MUHTACIM GOZLERINE MUHTACIM ELLERINEGITME!!!

SEN , BENIM ANILARLA BITIP GIDEN RUYAMA HIC BIR ZAMAN SES VERMEYEN DOGAMSIN

SEN BENIM FARKIMI FARK EDEMEDINAMA ARTIK FARKETSEN DE FARK ETMEZCUNKU BENIM FARKIMI FARK EDENLER SENDEN COK FARKLI

SANA DOYAMADAN SENI BENDEN ETTILER,GOZYASLARIMI SEL ETTIM,AKINTISINA KAPILIP BANA DONERSIN DIYE!OYSA SEN,ACIK DENIZLERE ULASIP BIR LIMANA SIGINMISSIN BILE!

HAYATININ DEFTERI OLMAK ISTEDIM SAYFA OLDUM SAYFAYA RAZIYDIM CUMLE OLDUM SON OLARAK KELIME OLDUM VE O KELIMEYI SILMEN ICIN SANA SILGIYI BEN VERDIM AFFET SEVGILIM

ELIMDE SICAKLIGIN GOZUMDE GIDISIN KALBIMDE GOZYASLARIM BEYNIMDE FIRTINALAR HALA DURUYOR!!!!!

SEVMEYENLER UTANSIN SEN GOZLERIMDE BIR ATES DAMARLARIMDA KANSIN BIRAK BU DELI GONUL IZDIRABINLA YANSIN SAHIPSIZ YUREGIMDE TUKENMEYEN IMANSIN SEVMEK EN GUZEL DUYGU SEVMEYENLER UTANSIN

GUZEL INSAN, GUZEL YASAM, GUZEL DOSTLUKLAR HEP YARIM KALIRMIS, SONSUZLUK OLMASA DA

NASIL SOGUK AYRILIGIN GUNESI GOLGELI BIR CINAR OLAN GOVDEMIN DALLARI ICTEN KIRINCA ACI BUZDAN BIR ALCIYLA TUTUYOR BENI

BOMBOS BIR CAYIRLIKTA,TEK BIR AGAC GIBI SAKINMASIZ BIR GERCEKLIKTIR VARLIGINGIDISIN OYLE BIR BOSLUK YARATIRKI GERI GELISINLE DOLDURAMAZSIN

HEP KENDI GOLGEMI ICINDE GORDUGUM KALBINDE BUGUN BASKA BIR GOLGE GORDUM ARTIK BENIMDE KALBIM BIR GOLGE GIBI KAPKARA

ODUMUZ PATLIYOR ACI CEKMEKTEN OYSA BIRAZ DA ACIDIR ASKIN MAYASI KACINAMAZSIN

KAPINI CALAR MAZI, DALGINLIKLA ACARSIN, ARAR GOZLERIN BENI O GUNLERI SORARSIN PISMANLIK SARAR SENI O GUNLERI ANLARSIN OTURUP BU ASK ICIN SENDE AGLARSINAMA NAFILE?

DUNYAYI SEVERIM ENGELI OLMASA SENI SEVERIM AYRILIK OLMASA

KAPINI CALAR MAZI, DALGINLIKLA ACARSIN, ARAR GOZLERIN BENI O GUNLERI SORARSIN PISMANLIK SARAR SENI O GUNLERI ANLARSIN OTURUP BU ASK ICIN SENDE AGLARSIN!

SIMDIK GOZLERIME AGLAMAYI OGRETTIM KI, BU YASLAR UTANGAC BOYNUNUN KOLESI OLSUN BU DA BENIM SANA AYRILIRKEN HEDIYEM OLSUN!

SOYTARILIK ETMEDEN GULDUREBILMEK SENI EKMEK CALMADAN DOYURABILMEK VE HAKSILIK ETMEDEN DOGAN GUNESE BUTUN AYDINLIKLARI SUZE BILMEK ICIN MULTECI ISTEKLERIM OLDU BILIYORSUN BU SON OLSUN!!!

SEN DE BENI UNUTANLARDANSIN, ACIYLA BIRAKIP KACANLARDANSIN, UNUTMA KI SEN DE UNUTULACAKSIN, BENIM MEZARA GIRDIGIM GUN SEN DE UNUTULACAKSIN!!!

SEN ASKI COK KISIDE ARADIN, AMA ASK BU,BENIM SANA ASKIMI VERDIGIM GIBI, KIMSE VEREMEZ, O YUZDEN ASKI HER YERDE BULAMASSIN

ILIK BIR BAHAR GUNUYDU ISLANDIK YAGMURDA SENINLE,AKIVERDIK IKIMIZDE BIRBIRIMIZIN GONLUNE,DEMIR ATMISTIK KALBIMIZIN LIMANINA AYRILAMAYIZ DERKEN NE OLDU BIZE?

BAKIYORUM KAPILMISSIN RUZGARIN DELILIGINE,SOYLE BANA BU GIDISIN NEREYE??? HAYAT BU BIRGUN SONA ERECEK BU GUNAHLARININ BEDELI VERILECEK

HATIRLARMISIN BEN SENI NE COK SEVMISTIM,SAATLERCE GOZLERINE BAKARDIM SANA DOYAMAZDIM BAKMALARA KIYAMAZDIM HASRETIN YAKSADA ISYANLARA SARILMAZDIM,SEVMISTIM SENI

SANMAKI ASKINLA DELIRDIM SIMDI NEFRETIN BAGRIMDA HANCER MISALI GEZERIMBU SATIRLARI OKURSAN COK IYI ANLARSIN BENINEFRETIMSIN ARTIK SEVDIGIM DEGIL

TENININ KOKUSUNA HASRET OLDUGUM,GOZLERINE EKMEK BANIPTA KATIK YAPTIGIM,BUNLARI HAKEDERCEK NE YAPTIM,CEZAMI NEDEN BU KADAR AGIR KESTIN OMRUM YETERMI SANIYORSUN

CEYLANLARIN VURULDUGU BIR DAGBASINDA CICEKLER ACARMI?ZALIM AVCILARIN KURSUNUNDAN CEYLANLAR KACARMI?SENIN GIBILER ASKTAN ANLARMI?BU CEYLANI VURDUN ARTIK YASARMI?

GUN GELECEK HESAP VERECEKSIN YAPTIKLARININ CEZASINI CEKECEKSIN BELKIDE BU SATIRLARI OKUDUGUNDA PISMANLIK DUYACAKSIN,O ZAMAN NE YAPACAKSIN?

SENIN O YESIL GOZLERIN ORMANLAR KADAR DERIN IRMAKLAR KADAR SERIN COCUKLAR KADAR MASUM AMA BI YILAN KADAR ZEHIRLI

SILINIR DIYORLAR EN ACI IZLER, BITERMIS KISLARIM GELIRMIS YAZLAR, BILMEZLER SU GONLUM DERINDEN SIZLER, UNUTURSUN DIYE SOYLEMEK KOLAY

SADECE SEN GITMEDIN, MUTLULUGUM AKLIM GURURUM SEREFIM KALBIM VE CANIM SENINLE BIRLIKTE GITTI, BANA BIRAKTIGIN SEYLER ISE YIKIK DOKUK BIR DUNYA DERT VE ANILAR

SU UC GUNLUK DUNYADA COK GORULDU SEVGIMIZ, MUTLULUGA GIDEN YOLU KAPATTI KADERIMIZ, MUTLU OLMAN ICIN KESME ALLAHINDAN UMIDINI, YOKSA OLURSUN BENIM GIBI!

ELIMDEN CEKIP ALDILAR SENI CEKILMEZ ACILARA SALDILAR BENI, DUSUNDUKCE SENI ICIM AGLADI DONERSIN DIYE GOZLERIM YOLLARA DALDI,HAMD OLSUN AZRAIL DOSTUM CANIMI ALDI

KAHROLSUN SENSIZ YASADIGIM BU GUNLER,HAYATIMA ISYANIMI DUYSUN DUNYA ELLER,ILK VE SON ASKIMDIN SENDE GITTIN UZAKLARA BE GULUM

UNUTMADIGIN MUDDETCE UNUTULDUGUNU SANMA CUNKU SEVEN UNUTMAMISTIR, UNUTAN SEVMEMISTIR VE BILKI BIZ VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA OLURUZ!!!

SEN HIC HASRETI TATTIN MI SEVERKEN , HIC AGLADIN MI GULERKEN , SEN HIC SEVDIN MI SEVILMIYORKEN VE HIC AYRILMAK ISTEDIN MI CANINDAN COK SEVERKEN

YILDIZLAR HATIRLATTI GOZLERINI AMA INAN HICBIR ZAMAN GOZLERIN KADAR GUZEL BAKMADILAR RUZGARLAR GETIRDI SACLARININ KOKUSUNU AMA INAN SACLARIN GIBI HIC KOKMADILAR

SANA OLAN DUYGULARIMI CUMLELERE AKTARABILSEYDIM EGER BITMEK TUKENMEK BILMEYEN BU COCUKSU SEVGIM BIR KALEM, GOZYASLARIM MUREKKEP PAMLASI, VE UGRUNA ADANMIS BU GARIP ISE, SOLGUN BIR KAGIT PARCASI OLURDU

BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE ISVECLIM

OYLE HABERSIZCE GELIYORKI OLUM RUYALAR TAMAMLANAMIYOR GIYINIP KUSANILAMIYOR GULUP AGLANAMIYOR VE SON BIR DEFA OLSUN INSAN GOZ GOZE GELEMIYOR

IKI VARLIGI DEGISTIREBILSEM YAGMURLA GULU SECERVE SANA KISIN YAGAN HER YAGMURDA MILYARLARCA GULYAZIN KOKLADIGIN HER GULDE DUDAKLARINA DAMLA DAMLA SERINLIK VERIRDIM ISVECLIM

HAYATI ARADIM YILLAR BOYU ONCE DERINLIKLERINE INDIM YANILMISIM BULAMADIM DAHA SONRA GOKTEKI YILDIZLARDA DOLASTIM GECENIN BIR VAKTI YINE ELIM BOS DONDUM EN SONUNDA BULDUM HAYATI HAYAT SEVGIYDI SEVGI SENDIN AMA BEN SENSIZDIM

NERDESIN SANKI YASADIGIMIZ GUNLER DUN GIBIYDIHAYALMI YOKSA TATLI BIR RUYAMIYDI,TEK ISTEDIGIM BIR PARCA MUTLULUKMUYDU,NEOLURSA OLSUN BENIM ICIN DUNYALARA DEGERDIHER ZAMANKI GIBI ELIMI UZATIYORUM,COK ISTESEMDE ELINI TUTAMIYORUM,BU SEFER ELIM BOS VE UMUTSUZ KALIYOR,ARIYORUM VE SENI BULAMIYORUM NERDESIN

HATIRALAR KULLER ARASINDA KAYBOLMUS BIR ATES PARCASINA BENZER,BIRGUN BU KULLERI KARISTIRACAK OLURSAN,SENI CANINDAN DAHA COK SEVEN BIRININ OLDUGUNU UNUTMA ISVECLIM

GOZUM, KULAGIM, KALBIM, AKLIM HEP SENDE, SENDEN AYRILAMAM ISTESEMDE ISTEMESEMDE HAYALIN HER AN GONLUMDE, GOZLERIMDE, SENI SEVIYORUM ISTESEN DE ISTEMESEN DE

SEN BENI BELKIDE HIC ANLAMADIN BENIM SENI ANLADIGIM GIBI SEN BENI BELKIDE HIC SEVMEDIN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI AMA BU HICBIRSEYI DEGISTIRMEDI BEN HALA SEVIYORUM SENI

HADI GIT ARTIK,NE DURUYORSUN BEEE YOKLUGUNA INANDIR BENI YORULDUM HER BULDUGUM YERDE KAYBETMEKTEN SENI

KOLAYMI AYRILMAK CANIMA CAN OLMUSSUN ASKININ ESIRIYIM HERSEYIM SEN OLMUSSUN

GOZLERINI KAPAT EN BUYUK HAYALLERINI DUSUNSONRADA HEPSININ GERCEKLESTIGINI O ZAMAN ANLARSIN SENIN ICIN NELER DUSUNDUGUMU

BU SEHIR ,BU KALABALIK ,BU KARMASA ICIM BURKULUYOR , ONCA INSAN BIR SEN OLMUYOR VE SEN ONCA INSANDAN BIRI OLMUYORSUN

YAKAMOZLU GECELER BENIM GECEMCUNKU ASIK OLDUGUMU YAKAMOZLU GECELERDE HAYKIRIYORUMTEK BASIMA LIMANDA DENIZE KARSISENDE DUY ASKIM

SANA ANSIZIN VURULDUM, KAVGADA YEDIGIM YUMRUK GIBI, HIC ACITMADIN, BITTIGINDE KAVGA, AYNADA BAKTIGIMDA KENDIME YUREGIMDE KAPANMAYACAK BIR YARA OLMUS VE SEN BITANEM UZAKTAN UZAGA SEN GULUSLER ATARKEN BEN BIR YARAMA BIR SANA BAKIP SESSIZCE SENI OZLEYEREK OLUMU BEKLIYORUM

SENSIZ GECEN BIR GUN, CEHENNEMI YASARIM SEVGINLE BUYUYEN, HAYATI ARARIM DOLASIRIM SOKAKLARDA, HEP SENI ARARIM ISMINI SORDUGUM INSANLARDA, YINE SENI ARARIM BIR GULUCUK VARDI YA ISTE ONU ARARIM BULAMADIGIMDA ISE TAKLIDINI YAPARIM AMA OLMUYOR, YINEDE SENI ARARIM BIR GUN SENI, ARADIGIM YERDE BULURSAM, ILK ONCE SENDE, KENDIMI ARARIM

OYLE ALISMISTIM KI SANA TUTKULU IDIM SENIN YANINDA OLMAYA SU GIBI HAVA GIBI MUHTACTIM SANA SENSIZLIGE ALISMAK ZOR GELECEK BANA TUM GUZELLIKLERI SENLE YASADIM SANIRIM YASAMAYA SENLE BASLADIM DEDIM YA BIR TANEMSENSIZLIGE ALISMAK ZOR GELECEK BANA SENDEN ONCEDE YASAMADIGIMA GORE SENDEN SONRA ELLERIMI ACIP GOK YUZUNE YALVARACAGIM TANRIYA AL BENI DE YANINA SENSIZLIGE ALISMAK ZOR GELECEK BANA HAYATIMDA HIC GULMEDIM KI BUNDAN SONRA NE BEKLEYECEGIM KI YALVARACAGIM TANRIYA AL BENI DE YANINA SENSIZLIGE ALISMAK ZOR GELECEK BANA

YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA!

HER HATIRLAYIS EVVELINDE UNUTMAYI SAKLAR BILIR MISIN? VE BILIR MISIN BEN SENI BIR DEM OLSUN UNUTMADIM!

YOO, AGLAMAK YOK KUCUK KIZHANI SOZ VERMISTIN AGLAMAK YOK DIYE BAK GOZLERIN DOLMAYA BASLADI SEN ALISMAMIS MIYDIN AYRILIKLARA? HADI DON SIRTINI DUNYA'YA ARKANA BAKMADAN CEK GIT! ELVEDA DEME DOSTLARINASADECE "BELKI" DE YASLI GOZLERLE "BELKI"!''

HAYATTA HIC KIMSENIN BILMEDIGI ENGIN DENIZLERDE, YUNUSLAR GIBI YUZMEKTIR SENI SEVMEK UMITLERIM VARDI TESBIH MISALI SEN GIDERKEN DAGILIVERDILER BIRDEN

MESAFELERIN AYRILIK OLDUGUNU SOYLERLER HEP, OYSA AYRILAN BEDENLERDIR YUREKLERSE HEP BERABERDIR, BIR SEYLERI PAYLASMAK ICIN BEDENIMLE OLMASADA YUREGIMLE YANINDAYIM

ISTESEM BEN BU OMRU, BU TALIHI ISTEMEM BOYLE DURUP DURUP SENDEN AYRILMAK VARSA ORADA BIR MEZAR KAZILIR BENIM ICIN AYRILIGIN NEREDE BASLARSA

OYSA, OLMAYCAK KADAR ZOR DEGILDI BAZEN GEL DEMISTIM HEP KAL ANLADIN VE GITTIN TABII KI

BIR RUYA GIBI OLDU ARTIK YASADIKLARIM NE SEVENIM KALDI, NEDE ESKI ASKLARIM GECMELI ARTIK GECELERCE AGLAMALARIM ELVEDA SEVGILIM ELVEDA ASKIM!!

GUNES AVUCLARINDA BIR SABAH UYANDIGINDA USUYORSAN, KALABALIKTA YALNIZ HISSEDIYORSAN KENDINI VE BIR ANLIK KIRILMISSA YUREGIN: BENI HATIRLA!

GOZYASLARIYLA YIKANMIS YUZ DUNYANIN EN TEMIZ YUZUDUR ISTE BENIM YUZUMDE EN TEMIZ YUZ CUNKI HERGUN YIKIYORUM

ALLAHIM BIKTIM ARTIK,ISYANIM SANA DEGIL KENDIME, NAPACAGIMI BILEMIYORUM, HER GECEN GUN VE GECE DAHA COK OLUYORUM BU ASK BENI MAHVEDIYOR KURTULMAK ISTIYORUM

BIR NASIHATIM VAR SANA KENDINI INSAN YERINE KOYMA EGER BIR GUN CIKARSAN KARSIMA SEVGIM DEGIL KURSUNUM DEGER ANLINA!

BU BENIM SEVDAM KURSUNLARA DIZILMIS, BU BENIM SEVDAM IHANET YUKLU SEVGILERDEN VURGUN YEMIS, FAKAT OLMEMIS!!!

OZUR DILERIM SENI SEVDIGIM ICIN, OZUR DILERIM GOZLERINE BAKTIGIM ICIN, OZUR DILERIM SENI HEP ARADIGIM ICIN, COK AMA COK OZUR DILERIM SENI INSAN SANDIGIM ICIN!

SIMDIK GOZLERIME AGLAMAYI OGRETTIM KI, BU YASLAR UTANGAC BOYNUNUN KOLESI OLSUN BU DA BENIM SANA AYRILIRKEN HEDIYEM OLSUN!

AYRILIK AKLIMDAN GECMIYOR INAN HEDEFIN TEK SENSIN GERISI YALAN OK YAYDAN FIRLAMIS EY BENIM BELAM DONERSEM SOZUMDEN NAMERDIM VAR OLDUR BENIOL DE OLEYIM!!!

ZAMAN GELIR INSAN GULERKEN AGLARMIS GOZ YASLARI SEL OLUP AKARMIS KAH KAHA BIR MASKEDIR BILIRMISIN INSAN SEVDIGINDEN AYRILINCA BU MASKEYI TAKARMIS

DONMESIN KALBIMDE BIR YER BULAMAZ ZANNETMESIN BASKA SEVEN BULUNMAZ, SANMASIN BU HAYAT ONSUZ YASANMAZ NE OLUR ONU HIC HATIRLATMAYIN!

OLUMUNE SEVEN BENDIM HAYATIMI VEREN BENDIM DEGERIMI SEN BILMEDIN ASKIMA IHANETIN ANSIZIN CEKIP GIDEN SENDIN SEN BANA YANLIS YAPTIN!

ASKINDAN HATIRA NE VARSA BENDE ISMINLE BERABER GOMDUM MAZIYE ARTIK HAYAT BANA ZOR OLSA BILE BUNDAN SONRA ARTIK NEFRETIMSIN SEN

SENI SEVIYORDUM BILIYORSUN ASKIN BITTI DEMEK GIDIYORSUN BANA BOYLEMI VEDA EDIYORSUN??

DEMEK HIC SEVMEMIS OZLEMISSIN BENI UNUTMUS DUSUNMEMISSIN BENI SAHTE DUYGULARLA YALAN DUYGULARLA BIRAKIP GITMISSIN BENI

BENI AVUTACAK ANILARIM VAR, SENI YASATACAK SONSUZA KADAR, YOLUN ACIK OLSUN VERDIYSEN KARAR YUREGININ GOTURDUGU YERE GIT

BELKIDE DILINDEN BU SARKI DUSMEZ,DILIN SOYLESEDE GONLUN HISSETMEZ,BILSEN BILE BENIM ICIN FARKETMEZ BIRTEK DILEGIM VAR BETER OL YETER

HAYKIRSAM DUNYAYA ASKIMI BIR SOLUKTA, SENDEMI CEKIP GITTIN BUNU BEN HAK ETMEDIM HANI "SENSIZ BIR HICIM" DEMISTINYA?

ALISKIN DEGILIM SENSIZ KALMAYA BU AYRILIGA, SESIN SOLUGUN OLMAYINCA DOGMUYOR GUNES DUNYAMA, SONSUZA KADAR BUNU SAKIN UNUTMA

GOZLERIMDE, GOZLERINI , GORMIYOSA , GOZLERIN, BILKI EYY! SEVDIGIM O GOZLER ISTE O ZAMAN ELLERIN

TUTUN SARISI SACLARINA HANCER GOZLERINE GUVENME SAKIN SEVGI YUREKTIR ATES ISTER SEVGI EMEKTIR BILEK ISTER BEDEL ISTER GULUM BU ZOR OLUM? SEN ELLERI BILMESSIN ACIMAZLAR AGLATIRLAR GOZLERINI KANATIRLAR EN IYISIMI SEN VAZGEC BU SEVDADAN BENDEN SANA YAR OLMAZ SEN BENI UNUT!

HANI GITMEYECEKTIN HEP BENI SEVECEKTIN O KELIMEYI SOYLEMEYECEKTIN ELVEDA DEMEYECEKTIN HANI OLUMLE AYRILACAKTIN HEP YANIMDA OLACAKTIN SENDE BOYLEMI YAPACAKTIN BANA SENSIZLIGI YASATACAKTIN HANI COK SEVIYORDUN ASLA AYRILMAM DIYORDUN NEDEN SIMDI GIDIYORSUN BANA VEDA EDIYORSUN HANI NERDE ESKI GUNLER ACI CEKER SEVENLER SENI SEVIYORUM DIYENLER ISTE BOYLE CEKIP GIDERLER

TENININ KOKUSUNA HASRET OLDUGUM,GOZLERINE EKMEK BANIPTA KATIK YAPTIGIM,BUNLARI HAKEDERCEK NE YAPTIM,CEZAMI NEDEN BU KADAR AGIR KESTIN OMRUM YETERMI SANIYORSUN…

SEVDIGINI SANMISTIM YANILMISIM,YALANLARINA INANMISIM,SENSIZ OLMUYOR DERKEN BASKASINDA AVUNMUSSUN,GOZUN AYDIN YENI BIRINI BULMUSSUN,ARTIK MUTLUMUSUN?

DUYGULARIN DORUGA VARINCA,GOZYASLARIN YANAKLARINDAN AKINCA,ALLAHA EL ACIPTA NEDEN ALLAHIM DEDIGINDE BENI HATIRLA

SEVMIYORUM ARTIK ESKISI GIBI,YUREGIMDE DOLASIYOR OZGURCE SEVGIM,GOZLERIMDEN DUSEN HER KURSUN TANESI VURSUN ALNININ ORTASINDAN SEN GIBI SEVGIYI OYUNCAK EDENLERI

SENDE GUN GELECEK SEVECEKSIN ONUN ICIN GOZYASI DOKECEKSIN ASTAN ANLAMAYAN ZALIM UGRUNA HAYATINI ZEHIR EDECEKSIN ISTE O ZAMAN BENI HATIRLA

HER SELALE GORDUGUNDE YAGMURU HATIRLA,HER YAGMUR YAGDIGINDA DUA ET AGLA OLURYA BELKI BANA YAPTIKLARIN AF OLA,YENI ASKLARINA YOL ACILA

GUN GELECEK HESAP VERECEKSIN YAPTIKLARININ CEZASINI CEKECEKSIN BELKIDE BU SATIRLARI OKUDUGUNDA PISMANLIK DUYACAKSIN,O ZAMAN NE YAPACAKSIN?

AYRILIRKEN GOZYASLARIMI YOLLARINA BIRAKTIM, YURUDUGUM YOLLARDAKI ISIKLARI KAPATTIM, BASTIGIN HER TOPRAGA ESIP SULADIM, BIR GUN DONERSEN YOLLUMU BUL DIYE

SILINIR DIYORLAR EN ACI IZLER, BITERMIS KISLARIM GELIRMIS YAZLAR, BILMEZLER SU GONLUM DERINDEN SIZLER, UNUTURSUN DIYE SOYLEMEK KOLAY

SADECE SEN GITMEDIN, MUTLULUGUM AKLIM GURURUM SEREFIM KALBIM VE CANIM SENINLE BIRLIKTE GITTI, BANA BIRAKTIGIN SEYLER ISE YIKIK DOKUK BIR DUNYA DERT VE ANILAR

GULU GULENE KALBINI SEVENE VER ASKIN HEDIYESINI KIYMETINI BILENE VER SEV SENI SEVENI ASK NEDIR BILENI HIC BOSUNA ARAMA BIRAKIP DA GIDENI

OLECEKTIM SEVGIMDENSEN SEVINECEKTINGIDECEKTIM BU KENTTEN,SEN GULECEKTINAMA HIC DUSNEMEDIN APTAL KIZ BENI TEKRAR SEVECEKTIN

GONULDEN SEVMISTIM BIRAKIP GITTI ICIMDEKI ASKIMI YERLE BIR ETTIBENDEKI YERINI COKTAN KAYBETTI BUNDAN SONRA ONU TANIMIYORUM

BIRAKMA BENI DIYE YALVARDIM,DONERSIN SONUNDA BANA DEDIM INANMADIN,DEDIGIM CIKTI BAK BIRICIGIM AMA NE YAZIK KI COK GEC KALDINSEVGILIM

ICIMDE BIR HIS VAR BENDEN PES DIYOR OLMAYAN DUADAN UMIT KES DIYOR MADEM KI BAHTIMIZ BOYLE ISTIYOR KADERIN EMRINE UYALIM GITSIN ARKADAS?

SENI BILMEM AMA BEN KARARLIYIM SU GARIP SEVDADAN CAYALIM GITSIN BU ASKTA SENDEN COK BEN ZARARLIYIM BIR KUMAR OYNADIK DIYELIM GITSIN

SENSIZ HAYAT YERIN DIBINE BATSIN,SENSIZ ACAN GULUM SARARSIN,SENSIZ BU DUNYAMI KIYAMET YIKSIN,SENSIZ BU BEDENI BU CAN NE YAPSIN

EN SEVDIGIN ELBISEN UZERINE SARILSIN YILAN AKREP YUVASINA MEZARIN KAZILSIN MEZARININ BASINA KAHPE DIYE YAZILSIN OKUYANIN OLMASIN BENI YAKTIGIN ICIN

BEN AGLARKEN BANA BAKIP AGLAMA BEN HUZUNLENIRKEN BANA BAKIP HUZUNLENME CUNKU BENDE SEN OLURKEN OLMICEM: BU DUNYAYA NASIL KAZIK CAKILIRMIS HERKESE GOSTERECEM

ACILARININ UMUTLARINI YOK ETTIGI YERDE,UMUTLARINI YESERTECEK BIRINE,OZLEMLE DOLU BIR SESE IHTIYAC DUYARSAN,BEN HALA BILDIGIN YERDE,BILDIGIN GIBIYIM

YALNIZLIGIMA CAREDIR SENIN SEVGIN SENI HERSEYDEN COK SEVDIM HAYALLERIMI SENINLE BESLEDIM YINEDE BENI BIRAKIP ELLERE GITTIN SEVGI DOLU KALBIMI HARABEYE CEVIRDIN

YAZ YAGMURU GIBI GECTIN,SACLARIMDAN AKIP GITTIN,HER DAMLANDA BENI MAHFETTIN,UMUTLARI YIKIP GITTIN!!!

SEN ISTEDIGIN KADAR SAKLAN,GUNDUZE SAR BIRAKTIGIN GECELERIBEN BENI SEVMEDIGINI GUNESTEN OGRENDIM,SEN SENI SEVDIGIMI BIRISINI SEVINCE ANLAYACAKSIN

SEVIPTE AYRILMAK VARSA ISIN UCUNDA ARKADAS DUNYADA SEVGI DENEN KELIMEYE INANMIYORUM

TANRI SANA OYLE BIR CEZA VERSIN KI BENIM SENI SEVDIGIM KADAR SENDE BIR BASKASINI SEV VE O BIR BASKASIDA BENIM SENI SEVDIGIM KADAR SENDEN NEFRET ETSIN

HIC BULUTLU HAVALARDA DOLUNAYI IZLEDIN MI RUZGAR ACI ACI ICINE ISLEDIGINDE RUZGARDAN DEGIL YANLIZLIKTAN YUREGIN TITREDIMI

NASIL BASLAMISTI BAK NASIL BITTI EN GUZEL DUYGULAR SILINDI GITTI NASILDA SEVMISTIM BILIRSIN SENI AYRILDIK SEVGILIM DOYMADIM SANA

NEFRET GOZLERIMDE ßA$LADI, GOZLERIM ISE ßEYNIMLE PAYLA$TI, KALßIMDE ßUTUNLE$TIARTIK ESKISI GIßI DEGIL INTIKAM ATE$IYLE YANMAKTA INANMAK ZOR, NEFRETIMDE DUYGULARA SAHIP AMA YAKLA$MA SAKINSENI VE KENDI ßA$INA CIZDIGIN GELECEGINI SEVGIMLE KAYßETTIM, NEFRETIMLE KAZANMASINI ßILIRIM!

HAYAT DEDIGIN BIR OYUN BIRGUN ELBET BITICEK ARKADA BIRAKTIGIN HATIRALAR OLECEK SANMA BANA YAPTIGIN YANINA KAR KALACAK SENINDE KARSINA BIRGUN SENI YAKAN CIKICAK O ZAMAN AGLAYACAK VE ßENI HATIRLIYICAKSIN ISTE O AN SANA BANA SON SOYLEDIGIN SOZLERI HATIRLATICAM ARDIMA BILE BAKMADAN HATIRALARDAN KAYBOLACAGIM

BU GECE AGLIYOR AY SEVIPTE KAVUSAMAYANLAR ICIN, YILDIZLAR SARKI SOYLUYOR SEVIPTE SEVILMEYENLER ICIN BU GECE BENDE AGLIYORUM OZLEYIPTE ULASAMADIGIM SEVDIGIM ICIN

HUZUN YILDIZLARI PARLIYOR BUGUN GOKYUZUNDE,BU GECE YINE ICIN, ICIN YANIYORUM,OTURMUS SENI DUSUNUP AGLIYORUM,SENI, GIDISINI, SEVISINI, HER SEYINI

KISA BIR OYKUDUR HAYAT,UGRUNA UPUZUN ACILAR CEKTIGIMIZ,KISA BIR TURKUDUR HAYAT,BIR DAHA SOYLEMEK ICIN DELIRDIGIMIZ!

AYRILIKTA AGLARMIS AYRILIGI YASASAYMIS

DURUCAM BURDA,GIDISINI SEYREDICEM,KIPIRTISIZ SAKIN GIBI GORUNUCEM,KAVGASIZ OLACAK, FIRTINASIZ OLACAK,SACMASAPAN OLACAK,ARKANDAN SESSIZ BAKICAMBEN YINE SANA AGLICAM

SU AN AGLIYORUM ZANNETMEKI SENIN ICIN AGLIYORUM MUTFAKTA SOGAN DOGRUYORUM APTAL FIRAT ALLAH SENI KAHRETSIN

SEN GIDECEKSIN BENSE YANACAGIM HATIRALARINLA BILKI UNUTMAYACAGIM ELINI TUTTUGUM GOZLERINDE KAYBOLDUGUM OANI ARAYACAGIM VE YILMAYACAGIM SONSUZA KADAR SURSEDE CARESIZ ARAYISIM HAZALIM

GUNES BATMADAN YILDIZLAR GORUNMEZ ELBET,GELECEK GUNLSER NE ALIR NE VERIR BILEMEM,BILDIGIM SARKILAR BITEN ASKLARIN CENAZE TORENLERIDIRBIR SARKI SOYLE GOM GITSIN,GOM GITSIN YALANLARI GOM GITSIN YALNIZLIGI,GOM GITSIN ACILARISONRADA OTUR YUREGIN YESERENE KADAR AGLA BIRAK BIRAK BASKA BIR YERDE BUYUSUN O BEBEK BELKI BOYLESI DAHA IYI

SEN BENIM OLMADIN HICBIR ZAMAN, BEN SENINIM AMA DAIMASENDEKI YOKLUGUM YOK EDEMEDI BENDEKI VARLIGINIYUREGIM SEVGI, YUREGIM OZLEM DOLU

SEHRIMIN BENSIZ SOKAKLARINI ADIMLARKEN,BEN SENSIZLIGIMIN SOKAKLARINDA BIR SEHIR KURUYORUM KENDIME

SEVME BENI, HATIRLAOZLEME BENI AMA UNUTMA

BASKALARINA KENDINDEN FAZLA DEGER VERMEYA ONU KAYBEDERSIN, YA DA KENDINI MAHVEDERSIN

EGER BENI BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHIRDE BULAMAZSAN,SEVGILIM BILKI BEN, GOZLERININ DALDIGI YERDEYIM

BIR COCUK GULUSUNDE, RUZGARIN EN CAPKIN OPUSUNDE, YAGMURUN HER SACINA DUSUSUNDE BENI HATIRLA

HAYAT HICBIR INSAN ICIN AGLAMAYA DEGMEZZATEN DEGEN INSAN AGLATMAZYINE DE AGLAMAK ISTIYORSAN,BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN AGLATAN KADAR ALCALMASINSANA SEVGIMI SOYLESEM SEVGIMDEN KORKARSINBEN SENIN ICIN OLMASAM BILE SEN BENIM ICIN HEP VARSIN

SENIN YOKLUGUN CEHENNEMIN OBUR ADI NE OLUR GITME USUYORUM

SEN SOZLERIME ALDIRMA,GOZLERIN ZAMANSIZ ISLANMASIN,GUNESIN NERDEN DOGDUGUNU BILIRSIN VE SENI NASIL SEVDIGIMI DE BILIRSIN EGER BITSIN DIYORSAR YINEDE SEN BILIRSIN!

RUZGAR OZUR DILESEDE DAL KIRILDI BIR KERE

HADI GITT BIRAK BENI ESKI KISIMDA YARINLARIMI ALDA GIT OMRUM BOYUNCA YASIYACAGIM UNUTULUSLARI, HUZUNLERIVE OLUMLERI BIRAK VE GIT

ASK KARSINDAKINI BULUNMAZ HINT KUMASI SANMAKLA HIYARIN TEKI OLDUGUNU ANLAMAN ARASINDAKI ZAMANDIR

BEN SENI BIR NOKTADAN GECEN DOGRULAR KADAR SEVDIM,SEN BENI IKI NOKTADAN GECEN DOGRU KADAR ANLADIN

BIR KARANLIK GELIYOR YOKLUGUNUN ARDINDAN NE ZAMAN GUNE$ BATSA BU SON GECEM DIYORUM VAZGEC YALAN DUNYANIN KOHNE SALTANATINDAN YETI$IR BUNCA KEDER BUNCA ELEM DIYORUM BU NE BITMEZ AYRILIK, BU NE BITMEZ OZLEM DIYORUM

NASILKI SENSIZLIGI BEN YARATMADIYSAM YASAYACAGIN BENSIZLIKTE BENIM ESERIM OLMAYACAK UZULME UZULURSEN YILLARIN SENDEN ALACAGI TEK SEY GENCLIGIN OLACAKTIR

GERCEK GULUSLER SANA SANA UMUTLAR, MUTLULUKLAR SANA SANA YAZ,SANA BAHAR RENGARENK CICEKLER BANA YALNIZLIK, KIS, KAR VE SAHTE GULUSLER YETER !

HAYATTA 4 YANLIS YAPTIM DOGMAK YASAMAK BUYUMEK VE UMUTLARA SARILMAK 1 TEK DOGRU YAPTIM O DA SENI SEVMEK AMA UNUTMUSUM GUZELIM 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURDU

ACIYI HISSETMIYORUM SEVMEYI BECEREMIYORUM CARESIZLIK HIC BITMEYEN BIR SENFONI SENSIZ

GUNLERDIR KAPIMI KIMSELER CALMIYOR GOGSUMDEN ICERI YOKLUGUN SIZIYOR BIR DEMLIK CAYIM VAR TUTUNUMDE GECIYOR DUVARLARA YAZDIGIM HER CUMLE AGLIYOR

SENSIZLIK HAYAT DENEN DEFTERIN ZINDAN KARASI YAPRAKLARINA

HASRET KIRMIZISIYLA MULTECI HUZUNLER YAZMAK GIB ASKIMM

SENSIZ KALDIGIM ILK GUNDEN BERI ICIMDE BIR UMUT VUSLATA DAIR AKSAMLARI IMZALADIM GOZYASLARIMLASENI ARAMIYOR SENI SORMUYORSAM BUM SENDEN VAZGECTIM DEMEK DEGILDIR BIRDAHA BOYLE SEVECEK OLSAM BIR KALEMDE SILERDIM SENI

NEZAMAN SAGIR BIR RESSAM KIRISTAL BIR ZEMIN UZERINE DUSEN GULUN CIKARDIGI SESIN RESMINI YAPARSA ISTE O ZAMAN BEN SENDEN VAZGECERIM

SENI BIRAKIYORUM BIR ELVEDA BILE DIYEMEDEN, SENI SEVIYORUM, SENI BILE GOREMEDEN

BELKI ANLAMADIGIM BI HIS,BELKI SANA KIZAMADIGIMIN BELGESI, BELKIDE SAMIMIYETI YANLIS ZAMANDA YANLIS INSANDA ARAMANIN CARESIZ ANLATILISI IDI

UMUDA KURSUN SIKSADA OLUM, UNUTMA UMUDA KURSUN ISLEMEZ

DUNYA BIR EFSANE HAYAT BIR DRAM YASAM BIR HUZUN SEVMEK BIR HATA

UNUTMAK ZOR ANLATMAKSA IMKANSIZ CUNKU SEN UNUTTUKCA HATIRLANAN VEDE ANLATTIKCA BITMEYENSIN BITANEM SENI SEVIYORUM

FIKRINDEN GECELER YATABILMIREM BU FIKRI BASIMDAN ATABILMIREM NEYLEYIMKI SENE CATA BILMIREM AYRILIK AYRILIK AYRILIK

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM

KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!!

TUTULMUSUM BIR ESMERIN YAKICI GOZLERINE NEDEN SONRA ANLADIM BUTUN BUNLAR HEP HAYALMIS TAS BASTIRDIM GOGSUME BIR SEVGILI YERINE

BELIM BUKUYOR BOYLE AYRILIK VERDIGIN ACILAR HASRET TANIDIK GORMEDIM KI BIR GUN SENDEN YAKINLIK DONMESENDE GERI FARKETMEZ ARTIK

EGER HAYATTAN BIKIP OLUME DOGRU SESIZCE YURUMEK ISTERSEN YANIMA GELKI SANA SENSIZLIGIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-26-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

ÇOk güzel Manalı Sözler ( Tam Nicklik)

SENSIZ GECELERDE YILDIZLAR DOST YALNIZLIGIMA,ALDATIYORLAR BENI ILK GUN ISIGINDA…

BU YANLIZLIK OLUMDEN BETER, ACILARIN SONU DEGILMIDIR DERTLER, OLUM GELMIS KAPIMA, CAN BU SOZLER NEYLER…!

****************************** ******************** *

YINE KUMSAL SAKIN YINE DENIZ DURGUN YINE GUNES BATIYOR VE BEN YINE YALNIZIM…!

****************************** ******************** *

SIMDI BASKASININ OLSANDA,BOYNU BUKUK YALNIZ KALSAMDA,ELIMI TUTUP SACIMI OKSAMASANDA BILIYORUM YINEDE BENIMSIN…

SENI ARADIM, TUM BIR HAYAT SIMDI BULMUSKEN, GITME NE OLUR TERK ETME BENI, BIRAKMA BENI YALNIZLIGIMLA SEN DE KAL BIZIMLE…

BIR MARANGOZ USTASIYIM ADETA,BIR AYAGI MUTLAKA KISA MASA YAPANBIR ELIMDE CEKIC BIR ELIMDE CIVI,KENDIMI BIR RESIM GIBI CAKACAGIM INSANI ARIYORUM YILLARDIR…

NEKADAR GUZELDI SENLE BERABER OLMAK SIMDI YANLIZIM ELLERIM BASIMIN ARASINDA SENI DUSUNUYORUM…

DUDAKLARIMDAN DUSURMEDIGIM BIR SIGARA GIBISINUSTELIK,OYLE BIR ILLETSIN KI BIR SARA GIBI HER DAIM UYKULARIMDA BENI NOBET NOBET YOKLARSIN…

OYLE USLANMAZ OYLE UTANMAZ NOBETLERINE ALISAMADIMHER ACIYI TASIDIM DA YUREGIMDE BIR SENSIZLIGI TASIYAMADIM…

SEN HIC GECELERI SABAHLARA KADAR AGLADINMI YANLIZLIK NEDIR BILIRMISIN SORARIM SANA…

SURU KALABALIGINDAN, BIR KARTALIN YALNIZLIGIDIR BENIMKISIYAGMUR SONRASI GOZYASI GIBI CIG TANESININ YALNIZLIGIDIR , ASK ICIN SOLAN YALNIZLIGIDIR

BIRGUN HAYATIN BUTUN GUZELLIKLERINDEN VAZGECIP,OLUME SESSIZ SEDASIZ GITMEK ISTERSEN,YANIMA GELKI SANA SENSIZ YASAMANIN,SENSIZ OLMANIN OLUM OLDUGUNU GOSTEREYIM…

Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!…

Durumum Çevrim içi…Beynim Meşgul…Ruhum Hemen Döncek…Aklım Dışarıda…Elim Telefonda…Kalbim çevrim dışı…

Seveni seveceksin, seven için öِleceksin… Sevmiyorum deme birgün sende seveceksin…

Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!

Gün gelir aklına düşersem eğer;beni değil;sevgimi hatırla!Ağlayışımı değil;gidisini hatırla!Sensiz oluşumu değil;bana elveda deyipte, ÖLDÜRDÜGÜN GÜNÜ HATIRLA…

Senden kalan yanlız koca bir yalan,yıkılmış umutlar harcanmış zaman,yanıyor yüreğim,hayinmiş zaman sevmeye hevesim kalmadı…

Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla…!!!vazgeçmez unutma…!!!

Hayatında değerli bişiyin yoksa hayatında değeri yok demektir bu dünyada ya seviceksin ya sevmiceksin ama bişi var ki asla seveni üzmiceksin…!!!

HEP KALANLARA GIDENLERI KATTIM! BIR GUN YERINE GECEMEDILER O KALANLARA GIDENLERI KATTIM YINE BIR TANE SEN EDEMEDILER ZOR GELDI AYRILIK ALISAMADIM

Senn benim adımı bile anamazsın Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın…

SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ

KİRPİ GİBİYİZ ARKADAŞ HEM SEVİLMEK İSTİYORUZ HEMDE SEVENE BATIYORUZ

eğer senden ayrılırsam benide yanında götürür müsün??

Aşk bakmaktan ibaret olsaydı öküzler trene aşık olurdu…

Bir Cevabim Bile Yok Ama Soruya Hayran Kaldim !!!

Seni kaybetmemekte kararliyim Kararlarimda israrliyim Israrlarimda inatçiyim Inatlarimdan da VAZGEÇMEM…

susma susutukça sira hep bana gelecek))

Bu yazilari okuyorsan hala yasiyosun demektir, ama ben senin yasamani istemiyorum…!

Cok yardim severimdir, her türlü yardimi kabul ederim…

Bilirmisin kaç kere seni düsünüp senin için içtim serefine degil serefsizligine içtim serefsiz!

Simarik kizda vefa aramak, Zehirde sifa aramaya benzer

Güzel kiz insani mutlu eder kötü kiz ise filozof eder

Yollar durusuma kizlar gülüsüme hasta

Bu güzellik, bu zeka, bu akil, hele su anlam dolu gözlerin büyüsü Allah bütün guzellikleri bir yerde toplamis Neyse kendimden çok bahsettim senden naber?

SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM !!!

denize bakiyom seni goruyom,gokyuzune bakiyom seni goruyom,yildizlara baktim seni gordum… Allah kahretsin cekilsene lan okuz

Aşk bir turşu suyudur İçmeyenin ağzı sulanır içenin de midesi bulanır

Bir kadinin kalbi uçsuz bucaksiz bir okyanusu içinde barindiracak kadar genistir

Bir kadin ya sever, ya da nefret eder; ortasi yoktur

Kadinlari anlamak kadin olmak kadar zordur…

Kadin bir çicektir erkekse etrafinda uçan pis bir böcek

bir erkegi mutlu edebilmek ONU için çÜzgünüma anlayip az da olsa sevmeli,bir kadini mutlu edebilmeK için ONU,çÜzgünüma sevip hiç anlamaya çalismamak gerekir…

Kadinlar duygu yüklü bir gemi gibidir denizde dalgar vurdukça etrafa nese saçarlar… Bazende dümdüz deniz üzerinde sessizce kaçarlar…

Dediklerine bakilirsa yeryüzünde aramislar aramislar, bir tek dilsiz kadin bulamamislar

Sevmesende beni Özledim sesini Git desemde yine gitmesenbebegim benim hayalet sevgilim

Sevdim Seni Bir Kere Ba$kasini Sevemem Delii Diyorlar Bana Desinler Degi$emem

Endamin yeter gozlerin yeter ugramasin sana ne huzun ne keder kalbim senden senden vazgecmeyecek korkma icimde askin hic bitmiyecek

Sevme kizim yanarsin Diye söylerdi annem Girme ask kapisindan Güler sana elalem Dinlemedim ah, Ah bu kafam ah O gün bu gündür Ask bana günah

dur dinle! karagozlum gitmeyapma bana kusme!ozluyorum deli gibi muhtacim sevgine!

Pisman olup birgun donerse geri yillar gecti unutmadim ihanetini ben affetsemde yalan gozlerini allahindan bul ben susuyorum!!

Sirrini arkadasina verme arkadasin arkadasida vardir

ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αηgι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη…вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη…

ѕυѕмα çσк ѕσяυ ѕσямα,α∂αмı вυηαℓтмα,нєѕαρѕız уєяє ѕσяυη уαяαтмα,∂ιηℓє αηℓα νє уαяgıℓαмα…!!!

:::тαηяıм вι кυℓυη∂αη ∂ανα¢ıуıм:::

єтιкєтє gєяєк уσк єѕкιℓєя тαηıя вιzι

вєηι вυ нαуαт ∂єğιℓ αмα ‘α¢є’ νє ‘αуşє тєуzє’ уıρяαтα¢αк

~~уα вιя уσℓ вυℓ, уα вιя уσℓ αç тα∂α уσℓ∂αη çєкιℓ~~

ιуιℓιк єтмє кüçüк göяüяℓєя кöтüℓüк єт gυяυя ∂υуαяℓαя

кα∂ıηℓαя кυѕυяѕυz ναяℓıкℓαя∂ıя αмα уιηє∂є вιя нαтαℓαяı ναя∂ıя σ∂α кєη∂ι ∂єğєяℓєяιηι вιℓмємєℓєяι∂ιя

öуℓє нσяσzℓαя ναя∂ıя кι güηєş ѕα∂є¢є σηℓαя öттüкℓєяι ιçιη ∂σğυуσя ѕαηıяℓαя!!!

ηєƒяєтє ѕєνgι∂єη ∂αнα çσк güνєηιяιм çüмкü;ηєƒяєтιη ѕαнтєѕι σℓмαz…

αн ∂ємєк özєℓ∂ιя…ναн ∂ємєк ιğяєηçтιя…

∂ση’т ƒσяgєт мє ηє σℓυя вєηι тєякєтмє

кαρıℓмα яüzgαяıмα ηєzℓє σℓυяѕυη

єѕкι∂єη кιвιяℓιу∂ιм; αятıк кυѕυяѕυzυм…

вιя єякєк єη çσк ѕєνgιℓιѕιηι, єη ιуι кαяıѕıηı, єη υzυη αηηєѕιηι ѕєνєямιş

єℓιηє αℓмιѕ вιя ¢ι¢єк ѕєνє¢єк ѕєνмєує¢єк αн, кσ¢α ѕєяѕєм ¢ι¢єк ηєя∂єη вιℓє¢єк

~~вєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη ~~

уüz мιℓуση ∂єƒα ѕöуℓє∂ιм ѕαηα αвαятмα∂αη кσηυş ∂ιує!

вιℓιуσямυѕυη ѕєη уüzмє вιℓмєѕєη νє ∂єηιzє gιяѕєη вιℓє вαтмαzѕıη çüηкü тιριη кαуıк

єѕкι∂єη тσz ρємвє нαуαℓℓєяιм ναя∂ı, тσzυ gιттι ρємвєѕι кαℓ

HAYATTA SEVME! SEVERSEN İHANET ETME İHANET EDENİNDE SUÇUNU ASLA AFFETME!!!

Senı Seven KaLbe Zulum Et Et Edebıldıgın KadaR butun yoLLar Senın Olsun Gıt gıde Bıldıgın KAdar

DUYDUM KI BENI UNUT DEMIŞSIN ACABA HIÇ DÜŞÜNDÜN MÜ SEVGILIM HATıRLANMAYA DEĞERMISIN

bir zamanlar seni herkesten esirgedim şimdi herkese bagışlıyorum

NASIL İNANIRIM SANA…BU YÜREK AĞIR BANA SEVGİN ÖYLE UZAKLARDA NEFES ALSANDA YANIMDA… BU AŞK FAZLA SANA!!!!

onumde dız coken daglar wraken gıdıpte kucuk tepelere yalwarmam…!!!!

YILDIRIM GİBİ DÜŞTÜ HASRETİN KUCAĞIMAYAKALANDIM SUÇÜSTÜKIYDIM GENÇLİK ÇAĞIMA!!!

вєη єη çσк уüяєğιмє кız∂ıм öƒкє вüуüтєη вαηα ιηαт, ѕєνgιℓιηιη ѕєѕιηι ∂υу∂υğυм∂α уєηιℓєη уüяєğιмє кız∂ıм

~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ “кαяşı” кσуαмαм~~~

ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм !!

Fransaa Fransaa saldır saldır Fransaaaa !!

αşкℓαяı ∂α ∂єνяαℓıя мı кαℓρ ηαкℓι уαρтıяαηℓαя ¿?¿

…Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!……

уσяυℓ∂υм кαçı$ℓαя∂αη, кαувσℓυ$тαη ѕıкıℓ∂ıм

ѕαкıη αякαηα вαкмα, кяαℓℓαя öη∂є gι∂єя

msn de ne? ne işe yarıyo

“ѕєηι ѕєνιуσяυм” ∂єякєη, αѕℓıη∂α öуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη

çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαктıм вιя уєяℓєя∂є, υηυттυм ѕєηι αşк нαтıяℓαт кєη∂ιηι вαηα !!

“ηє çσк уσяυℓ∂υк вüуüмєктєη ѕσℓυкℓαηαℓιм вιяαz

вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкα,тαηıмαуα вιя ѕααт,αηℓαмαуα вιя güη,ѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя öмüя уєтмєz…

нαнα ραмυктαη ρяєηѕєѕмι σℓυя σℓυм ρяєηѕєѕ ∂є∂ιğιη тαş gιвι σℓυя

вι αηℓαмαℓıк zєкαм ναя∂ı…αηℓα∂ıм…αηℓαмαz σℓαу∂ıм…

Sevdimde Ne Oldu Efes Zengin Oldu…!!!

DeLiKaNLı TeRKeTMeZ TeRKeDeNiDe aFFeTMeZ…!

Gıttın vefaSız bıttım saNıyOrsun Kımın yUreyındeNKimİ koVuyoRsUn…?

seven severr…sevmeyen yolll alırrr giderrr…benım dunyam her türlü döner…

Ask iki insani sevindirirücüncü kisiyi üzer

BU MESAJ OZEL BI FREKANSLA GONDERILMISTIRZEKILERDE HAFIZA KAYBI APTALLARDA KISA SURELI KORLUK LERDEDE BI ANLIK GULUMSEME YAPAR…

beni seviyormusun dedim seviyorum dedi ne kadar dedim ölesiye dedi ispatla dedim öldü enayi

evde kalmış kızlar müjde……… adınızı,yaşınızı,boyunuzu,kilo nuzu yazıp 2111’e gönderin aileniz yerine turşunuzu biz kuralım……… (dikkat…ilk 10’a girene turşu bidonu hediye……)

Kara Biber Kırmızı Biber Beni Unutursan Geber

birini sevdim kanser oldu, birini sevdim verem oldu, birini sevdim kamyon çarptı , kafamı bozma seni de severim haaaa

AşK YaSaK SeVgI YaSaK NeYmIş eFeNdIm yAşIm uFaK

AŞK NEDİR BİLİYORMUSUNUZ???KARŞINIZDAKİN İ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI ZANMANLA ENAYİ OLDUĞUNU ANLAMAN ARASINDA GEÇEN ZAMANDIR…

aşk ölmeyi kabullenmektir, ölmeyi kabul edenler enayidirrr…

Kopya bir sanattırYakalanmadığın sürece^^

SENİ SEVİYORUM DİYORSUN MADEMKİ SEVİYORSUN CEHENNEME BİLET ALDIM SÖYLE GELİYORMUSUN?

herşeyi bilme, haddini bil yeter

seni sewdiğim kadar dersleri sewseydim profösör olurdum

karar vermiştim sana dünyanın en güzel en şirin en nadide en göz alıcı hediyesini gönderecektim ama postacı amca ÇIK O PAKATİN İÇİNDEN dedi

kalbimde herkes engelli bitek sen onlinesin

Yerin kulağı var derler Benimde kulağım var Peki ben yermiyim Hayır yemem!

dünyada ınsanlar sevgisizlikten ölecekler bunada en çok hayvanlar gülecekler

matematik ustune tarih ustune fizik ustune gelmeyin ulen ustume ustume

erkeklerde yalan çok sevmeye gelince yürek yok

sakın sevme arkadas YASIYAMAZSIN öyle ağırki sevgi TASIYAMAZSIN

sen değil sevgime nefretime bile layık değilsin…

Hayat Yalansa Gercek Sen Ol…!!!

demeyin bana aşk da neymiş yaşayın görürsünüz

canım sıkılıyor canım yanımda yok diyecanımı düşünüorum beni düşünüormu diye?acaba canımında canı sıkılıormu canı yanında yok diye

*Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile … Ama yine de bir umut taşıyorum Belki seven sevilir diye

*Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum…

*Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yüreğin acıyorsa

*Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer Sen o suya yazı yazdınŞimdi güneşin doğmasını bekle

*Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak…

*Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var

*1 Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin yoksa sende sewer misin?

*Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce

*1 gün gelip “ben mi dünya mı” die soracaksın Ben dünya diyeceğim we sen çekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dünyam sensin

*Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler için terkettim o beniii bırakmıyor!!

*HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER

*Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever…BAŞKASINI!

*aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım

*Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

*Aşk Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever…

*Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla

* Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum Seni Çok ama Çok Seviyorum

*Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye

*Herkesi sevebilirdim sevmeye senden başlamasaydım

*Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, ömürlerin sonu hep karanlıksa, al dünya bu aşkı Sende kalsın!

*Bizim aşkımız istanbul kadar büyük, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar çekici, izmir kadar vazgeçilmez Aşk dediğin bizim gibi olmalı

*Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim Seninde benim gbi sevmeni isterdim!

*Ağlamak çocuklara affetmek Allah’a mahsustur Aldatırsan çocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem

*Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun Ve artık söylüyorum “SENİ SEVİYORUM”

*Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gökyüzüne bak Görebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş öpücüklerdir!

*1 gün 1 elimde gül 1 elimde silah yanına geleceğim Ya o gçülü alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun!

*Seni görmek su, senle yaşamak nefes olsun 3 gün susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla!

*Sevgini göstereceksin söylemek yetmez Sevgi gözlerinde olacak sözlerin yetmez Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez!

*Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

*Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sna

*Sen her gece yatağımda düşündüğüm, şiirlere konu die seçtiğim gönlümn tek yari Haydi bekletme beni Biraz olsn düşün senin için çarpan kalbimi

*Sana bir gül sundum kokla ama soldurma Sana ömrümü sundum yaşa ama harcama Sana kalbimi sundum sev ama parçalama

*Yalan bakışların sahte gülüşlerin arasında buldum seni Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni çünkü sen sahte deilsin!

*Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi

nasıl hecelersen hecele hep aynı biçimde yazıyo ayrılık

αşкı ѕєη öğяєттιη αğℓαмαуı∂α ∂єятℓєяιη üѕтüηє ∂єят кσумαуı∂α öğяєтѕєηє нα∂ι υηυтмαуı∂α

aşk sevipte ayrı kalmaksa sevgilerin sonu hep ayrılıksa ömürlerin sonu hep karanlıksa al bu aşkı sende kalsın

вυ ѕєη∂єη ѕση αяzυм ѕση ∂ιℓєğιм ηє σℓυя αşкıм кσℓℓαяıη∂α ¢αη νєяєуιм

ѕєνмє göηℓüм ѕєνмє αятıк вυ∂α ѕαηα вιя ∂єяѕ σℓѕυη вöуℓє вιя αşк вöуℓє вιя ѕєν∂α σℓмαz σℓѕυη ѕєηι ѕєν∂ιgιм güηє ℓαηєт σℓѕυη

кıя кαℓвιмι göηℓüη σℓѕυη αℓ нєя şєуι gözüη ∂σуѕυη şιм∂ι ßαşкα кσℓℓαя∂αуıм ßυ ∂α ѕαηα кαραк σℓѕυη!!!

[c=#F25575] °l||l° ஐ ๑∂عяча ๑ஐ °l||l° [/c]

УąģмµґĻµ کǿќàĶĻąŕđá HàЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм[[[[[[[°°°F€ñ€rßâ]-[¢£°°° ]]]]]

ѕσηυη∂α вιттι gαℓιвα göяüуσяυм ιçιм∂є ¢αη çєкιşℓєяιηι ∂υуυуσяυм ѕözℓєяιη çσк α¢ıтıуσя öℓüуσяυм ηαѕıℓѕα кσумαz ѕαηα вιℓισяυм

ѕєνмєкмι؟ нιç тαтмα∂ıм؟ уα güℓмєк؟ çσктαη υηυттυм؟ уαşαмαкмı؟ вσşνєя! αşк ηємι؟ вüуüк вιя уαℓαη! мυтѕυzℓυкмυ؟ ιşтє σ вєηιм ∂üηуαм

Sonunda bitti galiba

Görüyorum

İçimde can çekişlerini

Duyuyorum

Sözlerin çok acıtıyor

Ölüyorum

Nasılsa koymaz sana

Biliyorum

√[) ₤ Γ Y Д √

[c=#FB3960]Eger Son Nefesimi Vermeden Once Mutlu Olacagini ßilirsem Cehenneme ßile Gulerek Giderim[/c]

$20ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅d̲̅][̲̅є̲̅][̲̅я̲̅][̲̅y̲̅][̲̅a̲̅] ҳ̸Ҳ̸ҳ·47$:

[c=#95004A]·#·$4●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● [/c]

[c=#95004A]·#·$4 ¨°oO ●●[̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]●● Oo° [/c]

ஐ ๑ odAmısıN HayaLeTisiN SessizLiğinE AşığıM

gιт нα∂ι gιт вєηι тєяк є∂ιρ υzαкℓяα gιт ∂σğα¢к güηєş ѕαвαнℓяα нα∂ι gιт ηє ѕη ηє∂є уαяıηℓяıη уєтєя αятıq вιтѕιη яüуα нα∂ι gιт

Güzel Sözler 1

Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden

gözlerin gibi parlak,

senin gibi tatli olsun,

bir yildizda bana sec,

parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun!

Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarın sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek

Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın bütün gerceklerine değişmeye hazırım(kuçuğume)

Aşk insanın hem dostu hemde düşmanıdır İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta

Dünde bugünde yarında yüreginde yüregin kadar yanındayım kendini yalnız hissettiginde elini yüregine koy ben hep ordayım

Ay ışığının aydınlattığı bir kumsala küçük bir dal parçasıyla seni seviyorum yazmak isterdim ama sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum!!!

Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o aydınlık günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili!!

Buruk bir duygu yuklenirse yuregine, gøzlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulaklarin zamansiz deli gibi cinlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmissindir

Yildizlar gøkyuzunde kayarken, melekler ise oynasirken, sen ise dalip beni dusunurken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyecegim

Bir umut kusu ciz yuregime beyaz olsun tuyleri kalbin kadar temiz olsun Bır kanadı senın icin diger kanadıda sevdigin icin cırpsın

Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan EMEKTİR Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan YÜREKTİR

Deli bir yagmur olsam seni YAGDIGIM yerler kadar severdim Deli bir rüzgar olsam seni ESTİGİM yerler kadar severdim Ama ben sadece DELİYİM ve seni ALDIGIM HER NEFES KADAR ÇOK SEVİYORUM !!!!

Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur

Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanınreğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini!!!

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde,kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde

Güzel Sözler 7

ALLAHIN SANA VERECEGİ EN BÜYÜK CEZA MUTLULUK OLSUN AĞLAMAK İSTE FAKAT GÖZYAŞLARIN İÇİNE AKSIN

BİR ÖMÜRKİ ELLERİMİZDEN MASUMCA KAYIP GİDİYOR SEVDİKLERİMİZE BİLE YETMEDEN

Diyorlar ki çıkmazmış bu rüyasen kim,ben kimmişim güya"

Yüksek tepelerde hem kartala hem de yılana rastlanırama birisi oraya uçarak diğeri ise sürünerek gelmiştir

Yokluğunda büyüttüm bu sevdayı,bunu varlığına bağışlıyorum

Ya hiç gelmeseydin gelişinle zuhur etmeseydin içimde

ya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni de

Bugün üstüne bastığın çimenler, yarin toprağının üzerinde bitecek

Ey insan ! Edep nedir diye arar, sorarsan eğer;

Bil ki edep, ancak her edepsizin edepsizliğine sabır ve tahammül gösterebilmektir

Var olan her şeyin yok olandan gelmesi imkansızdır Size ne yapacağınızı söyleyebilirler, ama ne

düşüneceğinizi asla !

Göz sevdiğini, gördüğünü yitirebilir Can gözüyse gördüğünü daima görür

Yiğit dediğin, güreşte rakibini yenen kimse değildir; asil yiğit kızdığı zaman öfkesini yenen

kimsedir !

Tenini besleyip geliştirmeye bakma, çünkü o sonunda toprağa verilecek bir kurbandır

Sen gönlünü beslemeye bak! Yücelere gidecek, şereflenecek odur

Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir

İnsan sahte para yapar ama daha çok para sahte insan yapar

Bulunduğun Kıyıdan Ayrılmazsan Okyanusun Ötesindeki Adalara Asla Ulaşamazsın

Her hatırlayış evvelinde unutmayı saklar bilir misin?Ve bilir misin ben seni bir dem olsun UNUTMADIM!(

Özünde soyluluk yoksa insanın taç da giyse soysuzdur !!!

Soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşi içime süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu arasıra bilmiyorsun

Bana dünümü geri getirin, ben size yarınlarımı vereyim

Aşık Olmak Bana Okyanusları HatırlatırdıBenim Aşık Olmam,Benliğimin Beni Acıtan Bütün Sırlarını Bir okyanusta Eritmek Anl Gelirdi

TANRININ BANA VERDIGI EN KUTSAL HEDIYE SEVGI DOLU BIR KALP;YALNIZ, BUNUN BANA ACI VERECEGINI HIC HESABA KATMAMIS OLSA GEREK

Sevmek bir bakıma zamanını vermektir, zaman aralarını doldurmak değil, sabahları birlikte uyanmaktır ve yelin sessizliğini gecenin gizemini bakışa bakışa duyumsamaktır sonra birbirinin damarlarında bir kavurgan kan gibi dolanmaktır

EGER BİRGÜN BULUSACAĞIMIZ YERE GELEMEZSEMDÜNYANIN BÜTÜN RENKLERİNDEN OLUŞAN BİR DEMET ÇİÇEK YAPTIRÇÜNKÜ BENİ SENDEN AYIRACAK OLAN TEK KUVVET ÖLÜM BENİ YAKALAMIŞ DEMEKTİR

Sevmek Seni Seviyorum Demek Değil Seni Seviyorum Derken Titremektir

SENİ BENİM KADAR SEVENLER SANA BENİM KADAR HASRET KALSIN!!!

BIR DÜSMANI AFFETMEK,BIR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR

ÖLÜMDEN DEĞİLDE ÖLÜMLERDEN KORKARIM,ÇÜNKÜ İLKİNDE BEN VARIM,İKİNCİSİNDE SEVDİKLERİM

Bilir misin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense

İNSANLAR AYA BENZER ÇÜNKÜ KİMSEYE GÖSTERMEDİKLERİ BİR KARANLIK YÜZLERİ DAHA VARDIR

BUGÜN SENİN İÇİN BİR BAŞKASINI TERKEDEN YARIN BİR BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDER

EĞER BİR FİKRE YETERİNCE BAĞLI KALIRSANIZ O FİKİR ARTIK SAYGIDEĞER HALE GELMİŞ DEMEKTİR

Güzel Sözler 5

KUYRUKLU YILDIZLAR VARDIR, DÜNYAYA YETMİŞ YILDA BİR GELİRLER, İNSANLAR ONU HAYATLARI BOYUNCA YA BİRKEZ YADA HİÇ GÖRMEZLERBEN GÖRDÜM O DA SENSİN BİRTANEM

AŞKIM VAR DAĞLAR BİLEMEZ, SEVGİM VAR KİMSENİN AKLI ALAMAZ, BİRDE SEN VARSIN YA BİTANEM DÜNYADA KİMSE BÖYLE SEVEMEZ

EN GÜZEL DENİZ GİDİLMEMİŞ OLANDIR EN GÜZEL ÇOCUK DAHA BÜYÜMEDİ, EN GÜZEL GÜNLERİM SENİNLEDİR VE SANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİM EN GÜZEL SÖZ DAHA SÖYLENMEMİŞ OLANDIR SENİ SEVİYORUM!

BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN ÖLÜM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM BUGÜNÜ YAŞIYORSAM EĞER, GELECEK GÜZEL GÜNLERİN SENİ GETİRECEĞİNE İNANDIĞIM İÇİNDİR

BEN SENDE İMKANSIZLIKLARINI SEVDİM FAKAT ASLA UMUTSUZLUKLARINI DEĞİL BİRGÜN BİRİ ÇIKIPTA BİR ÇIRPIDA GÜNEŞE ADINI BUZLA YAZARSA BİLKİ O SENİ BENDEN DAHA ÇOK SEVİYORDUR

ETKİLEME SANATI Erkek: "Sesi sen de duydun mu? " " Ne sesi? Ben birsey duymadım! " " Kalbim kirildi " " Baban hırsız mıydı? " " Hayır ! Ne Alaka?!? " " Gözlerinin yerine konulan elmasları kim, nerden çaldı o zaman? "

" Bana yolu tarif edebilir misiniz? " Kiz: " Ne yolu? Nereye? " " Kalbine"

" Benim dördüncü kız arkadaşıma çok benziyorsun " " Kaç tane kız arkadaşın oldu senin? " " Üç"

" Sırtına dokunup: "Aman Allah' ım gerçekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım! " " Baban uzaylı mıydı? O da nerden çıktı? Senin gibi birşey yeryüzünde yok çünkü!

" Telefon numaramı unutmuşum, seninkini ödünç alabilir miyim? "

"Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim? "

Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt

Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir

Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam

Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de

Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üzerine tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla

KAC ZAMANDIR AGLAYAMADIM SANA AFFET BENI , HER CAGRISINDA BASKA SESLER ÖRTTÜ SESINI KALBIM SENINLE ÖZLEMIM SENINLE AH BIR KAVUSSAM SANA DOLDURSAM ICIMI SENINLE SENI COK SEVIYORUM

Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!

Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin

KARANLIK GECEDE ÖNEMLİ DEĞİLDİR YILDIZLARI GÖRMEK,

GÜNDÜZLERİ YILDIZLARI GÖREBİLMEK MARİFET,

AŞIK OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL, BİR ÖMÜR BOYU SEVEBİLMEK MARİFET

Seni yıldızlara benzetiyorum yıldızlar kadar parlak,yıldızlar kadar ulaşılması zorsun ama yıldızlar milyonlarca sen bitanesin!

İSKELEMİN AYAGINDAKI BALIKLAR GETIRDI HABERINI, DEDILER KI 'BIR DENIZ KIZI HABER UCURDU SANA' INANAMADIM,GOKYUZUNE BAKTIM ; MARTILAR GULUMSEDI BANA! "UMUT YAZIYORUM BIR KIR CICEGININ TAC YAPRAGINA NICE SOGUKLARA DAYANIYORDA BIR SOZUNLE KIRILIVERIR DIYE KORKUYORUM (CADILARIN EN TATLISINA)

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi , ürkek bakışlarımda sensizlik , ıskalanmış hayallerimde gençliğim ,eremediğim vuslatlarda ümidin

Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam

Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuştüyü vadiler Bulutlara öyle baktım Ama şimdi yalnıca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasalar yoluma

Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır

Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir "insan olma" cesaretini bile gösteremedin

Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim…Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?ACI VE HÜZÜN BIR YILDIZ KADAR UZAK,MUTLULUK GOZBEBEGIN KADAR YAKIN OLSUNUMUTLARIN GERCEK,GERÇEKLERIN MUTLULUK,MUTLULUKLARIN SONSUZ OLSUNBirgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim…

Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kirmizilar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun

Sevgi deger vermesini bilmektirSevgi sevdiğini özlemektirSevgi birliktelikten sevinç duymaktırSevgi onu kalbimde hissetmektirSeni çok özledim Aşkım

SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM…

Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaçlara kazdım Ben senin adını gece gündüz kalbimde yaşattım”AŞKIM”

Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım Sana bin defa seni seviyorum yazdım Aptalsın inandın Çünkü ben seni sevmedim sana “TAPTIM”

Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığım sana!

Sil baştan yaşama şansım olsaydı eğer kusursuz olmaya çalışmaz rahat bırakırdım yüreğimi korkmazdım daha çok riske girip sana aşık olmaktan!!!

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

Yatağını gül yapraklarıyla, rüyalarını papatyalarla süsledim Üzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ki en tatlı rüyaları göresindiye AŞKIM !!

Ben Senin Beni Seve Bilme ihtimalini Seviyordum Aşkım…

Seni ne kadar sevdiğimi mera ediyorsan bir sağanak yağmurda dışarı çık ve ellerini aç Tutabildiğin yağmur taneleri senin bana olan sevgin, tutamadıkların ise benim sana olan sevgimdir Bitanem…

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş Yok be aşkım asıl ölmek “Sensizlikmiş”

Bu gün bir çiçekçinin önünden geçerken içeride bir çiçek gördüm, Sanki dünyanın en güzeli benim der gibiydi o gülü sana yollamak isterdim ki yanıldığını anlasın <<<< AŞKIM >>>>

Ağırdır sevmelerim, her yürek kaldıramaz, büyüktür umutlarım her omuz taşıyamaz, her şey olur da şu kalbim bir tek sensiz olamaz…

Seni sen olduğun için değil, benim olduğun için seviyorum…

Eey mezarcı; bir mezar kaz ki iki kişilik olsun, etrafında renk renk çiçekler olsun, ben yatayım yanımda sevdiğim olsun , istersen tüm varlığım senin olsun…

Uçurumun kenarında tutunduğum son dal sen olsan bile seni kırmaktansa kendimi uçurumdan aşağı bırakmayı tercih ederim…

Başını cama yaslama öyle, düşünme derin derin, aşk bu; mahfeder insanı mesutken bak ben ağlıyormuyum her şeyimi kaybetmişken

Gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir bana seni düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen

Umudum bitince umudum olurmusun? Sevgim yetmediği anda sevgime destek olurmusun? Seni kaybettiğim anda yine benim olurmusun? Sonsuz aşkım

Nereden bilecektin seni sevdiğimi Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı

Bir deniz düşün ’susuz’, bir gece düşün ‘uykusuz’, bir insan düşün ’sevgisiz’, bir bahar düşün ‘çiçeksiz’, bir de beni düşün ’sensiz’…

Yar ben kendimi bildim bileli hep sana aşığım hep sana deli…

Son defa bebeğim gözlerinde öleyim Son defa birtanem yüreğinde kalayım Son defa meleğim kollarında öleyim! Son defa Son defa

Gül nedir ki ? Solup gider Gün nedir ki ? Gelip geçer Ateş nedir ki ? Söner biter Sana olan sevgim sonsuzdur ancak mezarda biter…

Tatlı Biri Vardır Sevilmeye Değer, Güzel Biri Vardır Görülmeye Değer, Dostlar Vardır özlenmeye Değer ama Biri Vardır Can Vermeye Değer; Mesajımı Okuyorsa Eger…

Eğer geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı dünya güneş’e hasret kalırdı…

Bir deniz düşün suzu, bir gece düşün uykusuz, bir insan düşün sevgisiz, bir bahar düşün çiçeksiz, birden beni düşün sensiz…

Güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin Sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin…

Bir gün gözlerin bir noktaya dalarsa, bilki o gün seni düşündüğüm gündür Bir gece yarısı tireyerek uyanırsa, bilki o gün resmini öptüğüm gündür

Hayatta umudun hep gülmek olsun, birgün ağlarsan oda mutluluktan olsun, yaşayan bir kez ölür ölen bir kez gömülür benim sana olan sevdam ne ölür nede gömülür

Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden, hangi gönülde yandın böyle bir yangınla sen ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören yada sevgimdir seni yücelten:-)

Mavi giyer deniz olursun, pembe giyer rüya olursun, yeşil giyer bahar olursun En güzeliyse beyaz giyer benim olursun

Kalbimde üç çiçek yetiştirdim Sevmek, sevilmek ve beklemek Sen bunlardan ikisini kopardın Bana kalan Beklemek Beklemek Beklemek

Hani kardelen çiçeği göğe uzanıpta çıkarırya gövdesini karın altından… Zemheri yüreğim derki, yüreğinde kardelen kadar cesaretin yoksa, kış günü aşık olma…

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım

Yüreğin öylesine güzelki onu inciltmelerine sakın izin verme Ne sıcaklığını yitir, nede sevginiTek korkun unutulmak olsun Seni unutanada yazıklar AŞKIM!!!

Şimdi sana uzağım bellimi olur belki sıcak bir gülüşle gelirim aklına, ılık bir yağmurla yağarım şehrine, belki deli bir rüzgarla eserim yüreğine

Uçabilirmiydi yıldızlar gökyüzü olmasa Hiç doğarmiydiki güneş sabah olmasa Açarmıydı çiçekler yağmur yağmasa Yaşarmıydım bu dünyada sevgin olmasa

Hastayım sana ölümü bekleyen hastalar gibi Yastayım hala beni daha dün bırakmışsın gibi Suçluyum sanma sevgini hapsettiysem mahkumlar gibi Unuttum sanma seni daha dün sevmişim gibi

Ben seni sevmeyi seviyorum Ben seni severken sende böyle karşımda dururken, seni özlemeyi seviyorum ve böylece ölüp gitmeyi seviyorum Bu sevgiyle tanıştırdığın için seni seviyorum

Varmı daha ağır yük zamanı çekmek kadar yaşama sebebimsin dünyada su kadar ekmek kadar ayrılığın, özlemin herşeyin bir hazzı var seni anmakta güzel seni beklemek kadar…

Sensiz gelen gelen güne küsüm, sensiz doğan güneş, batsın bu dünyada tek gayemsin, yalanım yok kanım aksın…

Sana güneş desem akşam görünmezsin, sana yıldız desem sabah kaybolursun, sana rüzgar desem birgün bitersin, sen en iyisi nefesim ol bittiğinde benide bitiresin

Yedi ayrı diyardan yedi ayrı arı gelse ve yedi arı yedi çiçekten bel yapsa yinede senin kadar tatlı olamaz Aşkım

Bulutların göz yaşları pencerene düşerken düşlere daldıgın gecede hangi hayaller sana uyamayı unutturuyorsa allah sana ilerde onları yaşatsın birtanem

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin…

Gözlerinin güzelliyi güzel gözlu güzellerin gözünden de güzeldir güzelim,!

Yıldızlar göz kırparken yanlız sandığın limanlara, maviye boya geceyi, işte o zaman yüreğinde büyüttüğün aşk tohumu çatladığında, sende öğrenirsin sevmeyi

Bir damla gözyaşı olmak isterdim; gözlerinde doğmak, yanaklarından süzülmek ve dudaklarında ölmek için…

Senin icin ağlayan şu gözlerimi gelip silecekmisin? Her gece seni düşünen beni birgün sevecekmisin? Seni bir ömür beklesem birgün bana gelecekmisin? Gel ne olur sevdigim sev ne olur benim seni sevdigim gibi

İçim o kadar seninle dolu ki gözlerimde seni görürler diye kimseye bakamaz oldum… Aşkım

Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma! Sevmek daima beraber olmak değil,sen yokken bile seninle olabilmektir

Sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte yaralı kalbimizle sevmesini biliriz

Seni Sevdim Gönülden Anlamadın Dilimden Allah Senin Yolunu Açık Etsin Seni Çok Ama çok sevdim

Gecemidir beni hüzünlendiren yoksa ben miyim hüzünlenmek için geceyi bekleyen Gecemidir seni bana düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen

* Bir telefon bekliyorum, sevgilim diye başlayan, seni seviyorum diye biten Bir telefon bekliyorum, dün gelmesi gereken ve bugün hala gelmeyen…

* Hayatta üç şeyi sevdim Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…

* Hayatta iki kör tanıyorum; 1’si senden başkasını görmeyen ben, 2’si beni göremeyen sen…

* Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana, seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inanki bir tanem her gün yağmur yağardı…

* Eğer geceler seni düşündüğüm kadar uzun olsaydı asla sabah olmazdı…

* Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim…

* Gülmek için mutlu olmayı bekleme, belki mutluluk gülüşünde saklıdır, sakın ağlayayım deme! Belki bir yerlerde senin bir tek gülüşün için yaşayan biri vardır…

* Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bir tanem…

* Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen yere düşen yağmur damlalarını tutmaya çalış, tutabildiklerin senin sevgin tutamadıklarınsa benim sana olan sevgimdir…

* Ağlayışımm terk edip gidişine değil Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin…

* Aramızdaki mesafeler ne kadar uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın…

* İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar…

* Sonbahara inat ağaç hala yeşermekte, geceye inat gün hala ağarmakta, ben ise kadere inat hala seni sevmekteyim İnat bu ya, mahşere kadar “seni seveceğim”…

* Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

* Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir…

* Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir…

* Gayem zat-ı alinizi taciz etmek değil, efkar-ı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı müspetiniz kalb-i hazalimi tamir-i temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim…

* Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mı bilmem ki nesin…

* Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım…

* Allah’ım canımı bir sonbahar günü al ki, o vefasız getirecek bir gül bile bulamasın…

* İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim…

* Dünyada 2 renk gül olsun, biri kırmızı diğeri beyaz Sen beni unutursan kırmızılar solsun, ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun…

* Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki…

* Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur…

* Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak, ölsem de ruhum seninle kalacak, kapanırsa gözlerim senden önce bu hayata, inan ki son sözüm seni seviyorum olacak…

* Tek başıma değilim, ben ve ümitsiz aşkım var…

* Ayrılık küçük sevgileri öldürür, ama büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp, yangını körüklediği gibi…

* Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana…

* Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin…

* Dün çiçekcinin önünde bir gül gördüm, dünyanın en güze lgünü benim diye haykırıyordu… O gülü aldım, ama en güzel gül olduğu için değil… Seni görüp utansın diye!

* ARAMIZDA ALEVDEN BIR DENIZ OLSA BANADA MUMDAN BIR KAYIK VERSELER HIC DUSUNMEDEN OLUMU O MUMDAN KAYIGA BINER GELIRIM SANA

* seni yyldyzlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranyzda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin

* ÖNCE DÜSTÜGÜMDE KALKMAYİ ÖGRENDİM SONRA ALEVE DOKUNDUGUMDA ACİYİ SEVMEYİ ÖGRENDİM SEVİLMEYİ SONRA TERKEDİLİP BEKLEMEYİ SAYENDE UNUTULMAYİDA ÖGRENDİM HERSEYİ ÖGRENDİMDE YALNİZ UNUTMAYİ ÖGRENEMEDİM

* insanlar kirmizi güllerin pesinde kosarken ayaklari altinda ezilen papatyalarin farkina bile varmazlar

* SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL…SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN…

* Öyle mutlu ol ki; güzellikler bile seni kyskansyn Gözya?laryn yana?ynda nem de?il dadaklarynda kahkaha olsun Mutluluklar hep senin olsun

* Sen en mükkemmel sevgiyi hak edicek kadar güzel fakat herkezin seni sevmeyi hak etmiyeceği kadar özelsin…

* Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun…

* Seni Seviyorum” derken asla yalan söylemedim Yalan söylerken de asla “Seni Seviyorum ” demedim

* Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

* OYLE BIR TUTKI ELIMI KIMSE BIZI AYIRMASIN OYLE DELICESINE SEVKI BENIM GIBI TUM YUREGINLE HERKES ASKIMISI KISKANSIN VE OYLE BAKKI TUM SEVGINLE SENSIZ YASAMAK BANA HARAM OLSUN GOZLERIN KALBIME ASKI KAZISIN

* ELIMDE DENIZDEN ÇIKARDIĞIM BIR MIDYE KABUĞU VARDENIZDEN O KADAR UZAKKI TIBKI BENIM SANA UZAK KALDIĞIM GIBI

* Karanlık gecelerde tek beyazım Bunaltıcı sıcaklarda sevda ayazım ol Göğe martı kadar yaraşmaz ki başka kuş Gönlüme senden başkası yaraşsın Sen kanat çırp ki gök kubbemde Sevda gülüm hicabımla kızarsın

* Hayatta iki kişi tanıdımBirisi rüyalar kadar uzak sen, diğeri sevgililer kadar yakın benHayatta iki kişi tanıdım Birisi asla benim olmayacak sen, diğeri senden başkası olmayacak sen

* Bir sıcak yüz aradım şu tenha sokaklarda sanki herkes yabancı herkes darılmış banane derdimi soran var ne tanıdık bir çehrene tarafa uzansam ellerim boş kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor

* bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini

* Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandım sana taptım…

* Ayrılık kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir Tıpkı ruzgarın mumu sondurup yangını guclendirdigi gibi… Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclenecek sevgilim Nice gunlere birlikte olmak dilegiyle…

* Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana aksam ayazında titrersen güneşi getiririm sana eğer gönlün sevgi ararsa kalbimi söker getiririm sana KIRÇIÇEGIM

* SENI ICIMDEN ATIYORUM HERGUN BIRAZ BIRAZ, AYRILIGA DA ALISILIR UNUTMAINSANIZ NELER GORECEGIZ DAHA, SENIN SEVGIN NEDIR KI KOCA DUNYADA!

* sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen varya sen,özlemlerin içinde en çok özlenensin!!

* SENİ SEVİYORUM SEN SEVMESEN BİLE,SENİ ÖZLÜYORUM SEN ÖZLEMESEN BİLE,HERGÜN KENDİME DİYORUM ARTIK SEVMİYORUM SENİ GÖRÜNCE ANLIYORUM Kİ HALA SEVİYORUM

* VUR HANÇERİ KALBİME BIRAK HEP KANASIN FAZLA DERİNE İNME ÇÜNKÜ ORDA SEN VARSIN SENİ HALA ÇOK SEVİYORUM AŞKIM

* Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!

* Sen güllere özenme güller sana özensin Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N

* SEN SON CUMLE, BEN NOKTAYIM BITME BENSIZ BITME SAKIN BANA BENDEN UZAKTAYIM, SANA SENDEN FAZLA YAKIN SEN KOR EBE, BEN YOKTAYIM AZLIGINI BILDIM COK’UN HEM KARADA HEM AYAKTAYIM GOZSUZ GORUP, ELSIZ DOKUN,

* En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum

* DÜNDE,BUGÜNDE,YARINDA, YÜREGIN KADAR YANINDAYIM KENDINI YALNIZ HİSSETTIGINDE ELINI KALBINE KOY;BEN HEP ORDAYIM

* Aşk hiç ummadığın biranda kapını çalıyorsa, için ürperiyor, nefesin kesiliyor, kalp atışların hızlanıyorsa; sakın korkma! unutma ki ansızın gelen aşklar büyük mutluluklar getirir!

* BAZAN KAR NASIL HAZIN YAGAR BILIRSIN KURSUNI BIR GOKYUZUNDEN AGLAMAKLI ISTE OYLEYIM, KAPKARAYIM BU GUN GEL EN HUZUNLU SESINLE, EN DOKUNAKLI

* BIR SABAH UYANDIGINDA GÜNESY GÖREMEZSEN YANINDA SAKIN GÖZLERINI KAPATMA YILDIZLARIDA KAYBEDERSIN SONRA

* Bulutların gözyaşları pencereye vururken düşlere daldığın bir gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa gelecek sana onları yaşatsın

* Nasılki yıldızlar imkansız gelir ya insana imkansız olduğun için tutkunum sana, hani en güzel aşk imkansız gelir ya insana imkansız olsanda aşığım ben sana

* Yedi ayrı iklimden yedi çesit arı getirseler yedi çesit arı yedi ayrı çiçeği dolaşsa yedi ayrı çiçekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz…

* YUREK VERMEZ YUREKLIYE DARILDIM KUSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM BIR GUVERCIN KANADININ UCUNA DENIZLERDE TUZ KOYMADIM YARAMA BASTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SESIMIN IBRESI AZ KONUS DEDI

* bir soluk kadar yakin yildiz kadar uzak derler sevgi icin uzanirsin yetisemezsin yetisirsin dokunamazsin dokunursun vazgecemezsin vazgecersin ama unutamazsin!!

* SEN DELİ BİR YAĞMURSUN VE BEN O DELİ YAĞMURU BEKLEYEN BİR AVUC TOPRAK

* BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM…!

* Buruk Bir Duygu Yüklenirse Yüreğine, Gözlerin Zamansız Dalıverirse Uzaklara, Hele Kulakların Deli Gibi Çınlarsa Bilki Bir Yerlerde Özlenmişsindir

* Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım

* BELKI YUZUM GULECEK DONECEGIM SASKINA BELKI MAHKUM OLACAK OMUR BOYU ASKINA BU KARARI VERIRKEN SAKIN BANA DEME TOY SENSIZ BEN YASAYAMAM ELINI KALBIME KOY…

* bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yalın okyanus kadar derin kelimelere sıgmayacak kadar büyük bir sevgimiz oldugunu sakın unutma !

* KÜL OLMUS ATES YANARMI?BUZ TUTMUS SU AKARMI?BU GÖZLER SENI SEVDI BASKASINA BAKARMI

* Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan sevgilim bilki ben, Gözlerinin daldigi yerdeyim…

* Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, seni sensiz yaşamak içime sinmiyor

* DALGALARCA DALGALANDIM RUZGARCA ESTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SEN CAN ISTEMISSIN CANDAN DA OTE DOSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM

* seni nekadar sevdi?imi birbilsen sende uzayy gören insanlardan biri olurdun…

* şafak vakti yağan bir çiğ tanesi kadar masumgün batımında denizlerden esen rüzgar kadarçılgın ve okyonusun derinliklerindeki bir inci tanesi kadar özelsin

* Hayatta üç şeyi sevdim; Seni, kalbimi, ümit etmeyi…Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye…

* Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamıyorum

* DALGALARCA DALGALANDIM RUZGARCA ESTIM YUREGIMI SANA GETIRDIM SEN CAN ISTEMISSIN CANDAN DA OTE DOSTUM YUREGIMI SANA GETIRDIM

* bir tabbancam olsaydi eğer kaybetmeyi sirtindan yanlizliği kalbinden sensizliği anlinin tam ortasindan vururdum

* Yastigimla uykumu basbasa biraktim,sirf seninle yanliz kalabilmek için!Bu da yetmedi kendimide bir kenara bıraktım simdi burda yanliz sen varsin!!!

* Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce

* Hadi çık gel bu gece düşlerime Yıldızlar salınarak yağsın üzerimize Ay ışığı örtüp gizlesin ikimizi Sana söz olsun ki ertelerdim doğacak olan güneşi Sensiz başka günlerime

* yasamin kaynagi sevgi ise eger, sevgi bir tutku amac birseyleri paylasmaksa, paylasmak dostluk dostluk hatirlamaksa eger, hep aklimdasyn!!!

* Ya hiç gelmeseydingelişinle zuhur etmeseydin içimde ya gitmeseydin yada giderken götürseydin içimdeki seni de

* Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim

* Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler… Ne kadar doğru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklım başımdan gitti… Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim…

* Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin …yarın ellere…

* BAZAN KAR NASIL HAZIN YAGAR BILIRSIN KURSUNI BIR GOKYUZUNDEN AGLAMAKLI ISTE OYLEYIM, KAPKARAYIM BU GUN GEL EN HUZUNLU SESINLE, EN DOKUNAKLI,

* bir yudum mutluluk, pesinden kosuyorum, ne olacak halim bilmiyorum, sevmisim seni bir kere, doyamadan gidiyorum …

* Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın ölüm oldugunu göstereyim…

* Hasretin öldürdü beni! Şimdi geceler çaresiz Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz

* Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

* SEN SON CUMLE, BEN NOKTAYIM BITME BENSIZ BITME SAKIN BANA BENDEN UZAKTAYIM, SANA SENDEN FAZLA YAKIN SEN KOR EBE, BEN YOKTAYIM AZLIGINI BILDIM COK’UN HEM KARADA HEM AYAKTAYIM GOZSUZ GORUP, ELSIZ DOKUN,

* birgün bir kar yağarsa semtine sakin üşüme bilki sevdiğin çok uzaklardan, erimiştir yüreğine…

* Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Ölümüne Sevdiler Ben Sevdim Baskasina Verdiler Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meğer

* Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini

* Ben aşkı gül yaprağına yazdımSonbaharda kurusun bir daha kapımda açmasın diyeAma nerden bilirdim ki baharda yeniden açacağını ve aşkı yüreğime tekrar atacağını

* Gülü birgün, Seni hergün, Gülü soluncaya kadar, Seni ölünceye kadar sevecegim…

* Ayriligin adini hasret koymuslar, Ben olum koydum, Seni sevmeyi ogenmeye baslayinca oldum, Askimiz mezarima cicek oldu

* dostluk deniz kenarında taş toplamaya benzer önce birer birer toplarsın sonra teker teker atarsın fakat bazılarını atmaya kıyamazsın işte SEN o kıyamadığımsın!!!!!!!!

* Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

* Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com