![]() |
Seni Ben Çokkkkkkkkkk Özledimmmmmm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Ben Çokkkkkkkkkk Özledimmmmmmözledim sevdiğim, kokunu özledim, sana o kadar uzağımki, yanında nefes almayı özledim, biliyorum yoktu umut, her şeye vardı bize yoktu, o kadar kızıyorumki kendime, bu kadar sevgi neden diye, ama elimde değil sevdiğim, özlüyorum seni, kaçırdığın gözlerini özlüyorum, tel tel saçlarını, her şeyini özlüyorum sevdiğim, nefretinin izlerini bile, keşke hep benden nefret etsen, ama yanımda olabilsen, benden kaçmanı özledim sevdiğim, gizli bakışlarını, içimi yakışlarını, hayatıma saplanışını, beni küçük düşürmeni bile özledim sevdiğim, nasıl hiç saydığını, özledim sevdiğim özledim, hayalini baş ucumdan silemedim, böyle severken nasıl silebilirdim, eski günlerimizi özledim, dokuz taşlı koşmaları, yakalamaçlı yorulmaları, saklanmaçlı bulmaları, fakir bakkalımızın karşı kaldırımında durmaları, seni uzaktan izlemeyi özledim, ben çocukluğumdaki seni özledim sevdiğim, bir dakikalık küslükleri özledim, sonra barışıp tekrar koşuşturmayı, ben bendeki seni çok özledim sevdiğim, o günlere dönünce mutlu hissediyorum kendimi, hep temiz duygular yalan dolan yok, aldatma kandırma yok, her şey temiz ve içten, keşke büyümeseydik be sevdiğim, hep ufacık kalsaydık, aşk tan haberdar olmasaydık, nefretten,özlemden, çocukluğumuza gidebilseydik, ben çocuk olmayı çok özledim sevdiğim, çok özledim !! |
![]() |
![]() |
|