![]() |
ĐυDαĞınα Öρ´ кαLα DυRdυ ZαмαN ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ĐυDαĞınα Öρ´ кαLα DυRdυ ZαмαN ...Đυdαğınα öρ´ кαlα dυrdυ zαмαn ![]() ![]() ![]() Aşk ![]() ![]() ![]() incitir (sebebi(m) sensin ![]() ![]() ![]() Yok yok sen değilsin acıt(y)an bizzat benim! Kendi halim bir başımalığım ve ben! Yalnızca ben ![]() ![]() ![]() (Sevmem zamansızdı! Acımak tam da zamanını buldu!) Gülüşlerim öksüz yetim ![]() ![]() ![]() Kimsesiz işte ![]() ![]() ![]() (herşeyim(miy)din)? Oysa kendime yeterdim ben eskiden ![]() ![]() ![]() Tek başıma yapardım kahvaltımı çıkardım dışarı gez-dolaş ![]() ![]() ![]() Yalnız uyurdum geceleri yatak dar bile gelirdi ![]() ![]() ![]() Hep tektim! Hep bendim! Ya şimdi? (tammışım gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biletsiz yolcuydun içimdeki seferde ![]() ![]() ![]() Ve ben sevmezdim eksiği olanları! Eksiği bir bilet dahi olsa! İşte her şey Aşk kitabına uyuyordu ![]() ![]() ![]() Zamansızdı bir andaydı eksiği-fazlası önemsizdi! Tek gereken sevgiydi ![]() ![]() ![]() Bir kadın ve bir adam ![]() ![]() ![]() Kadın mağrurdu adam güvenilir(mi?) Kadın korkaktı adam alabildiğine cesur! Ve kadın kan(a)dı ![]() ![]() ![]() Adam kadının gözyaşına takılı kaldı ![]() ![]() ![]() İlelebet! Acı dile geldi sustu(m)! Yetmedi kan kustu(m)! Oysa kadın yemin etmişti bir daha sevmeyecekti! Sırf Aşk kitabı doğrulansın diye ![]() ![]() ![]() Yolcu biletsiz olsa bile! Eksik bir sevdayı yalnızlığa tercih etti(m)! Ve Aşk incitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|