Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gece

Gece..

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gece..

Herkesin uyuduğu saatleri seçiyorum ben uyanmak için

Amaç,gayesiz,hedefsiz bomboş yollarda umarsızca köklüyorum gaz pedalınıİbrem içimde kopan kıyametin nirvanasını gösteriyorBir çığlık var kulağımda son sesEşlik ediyorum tütünden çatlamış sesimle

Kafamda biriken yüzlerce soruun cevabını ararken,sürekli kendimi kandırdığımı farkediyorumHiç utanmıyorum kendimden Hiç korkmuyorum kendimi kaybetmektenUmarsızca kocaman kocaman yalanlar söylüyorum kendimeKendimi aldatıyorum kendimleNe o ayıp mı?

Kesinlikle değil

Ömrümün istasyonuna uğramış onca hatrı sayılır "dost, arkadaş,akraba" bana bunu yaparken sesim çıkmadıda şimdi mi çıkacak? Çok rahatım benAcıyla besleniyorumKendimi kanatıyorum sapıkça bir hırslaDişlerimin arasında kendi etim,yiyip yiyip bitiriyorum kendimi Mutlu ediyor beni ağzımdaki kan tadı

Gecenin karanlığını seviyorumSinsi sinsi üzerime çöken gri bulutları,havadaki pusu seviyorumHep yağmur yağsın,fırtına,kasırga olsunÇamur olsun her yanGece olsun ki ben kendi içimdeki kadınla yüzleşeyim Kendimle kavgamı kimse görmesin,bilmesinler kendimi karşıma alıp küfrederken nasıl sessizce dinleyip sustuğumuSabah olduğunda yağmur temizlemiş olsun cinayet mahalini

O yüzden geceyi seçiyorumO yüzden uyumuyorumHer gece bekliyorum ağır ağır sabaha dönen şafağın ilk saatleriniÇünkü sende öyle bir gecede,öyle imkansız bir saatte gitmiştinİşte o yüzden kendimden nefret eder gibi görünsemde,sarıp sarmalıyorum senden kalan tek tük yürek parçacıklarını

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com