Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bıraktın, düşündümdeyüreğimde, koskocaman

Düşündümde...Yüreğimde Bir İz Bıraktın Koskocaman

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşündümde...Yüreğimde Bir İz Bıraktın Koskocaman

Yüreğindeymiş O Zindan

Yüreğimin Titrediği Her Akşam * Nefesimi Kana Kana İçime Çektiğim Her Akşam * Ruhumun Bambaşka Diyarlara Götürüldüğü Her Akşam

-Seni Hissediyorum Koskocaman

Hissetmek Ne Kelime * Yetmiyor Cümlelerim Seni Öyle Bir Yaşıyorum Ki İçimde Ömrümün Baharları Bir Bir Açıyor

-Seni Düşünüyorum

Beyinim* Aklım Sana HapsolmuşZindandayım Sanki Yüreğimin Kıpır Kıpır Ettiği Bir Zindan Düşündümde

Yüreğindeymiş O Zindan

Ellerimin elini aradığı * her sokakta bıraktım ayak izlerimi Nefesimi bıraktım kaldırım köşelerde Geçersen hissedersin Ruhumuda bıraktım köşe başlarına * cesedim ise kayıp Bedenim kaynoldu ararken seni Ne el * ne ayak nede yürek Benden Sen kaldı öldüremediğim ve Ayak izlerim *nefesim / parmak izim Hepsi sokaklarda * köşe başlarında ve gözlerinin daldığı yerde Dalarsa o beni vuran keskin nişancı gözlerin * işte sevgili o daldığı yerdeyim

-Yüreğimde bir iz bıraktın Koskocaman

ona iz de denemez aslında Sadece senin faili oldugu bir cinayet Bu sokaklardan bir kez olsun geç Sonrada izlerini yok et * ki yoksa Ortaya çıkacak katilim oldugun Bütün duvarlara yazmıştım ismini Silersin artık sevgiil

-Seni Düşünürken yazmıştım ismini kaldırımlara * duvarlara

O duvarlar arasında sıkışıp kalmış bir mahkum gibiydim ey sevgili * Aşkına

Zindan da gibiydim * ama demir parmaklığı olmayan Mavi hayallerin ardındaydım Ve ellerimle sımsıkı yapışmıştım o parmaklığa * yüzümüde yaslamıştım Akan gözyaşlarım ise değersizdi * oda aktı gitti kaldırmın kıyısından * akıntıya karışıp amlaların Kıpır Kıpır Ettiği bir akıntı Bakmışsın bakmamışsın ne anlamı var ! Sen o kaldırımdan umursamaz şekilde geçtiiiin gittin sevgili * Sağolasın arada akıntıya ayaklarınla basmayı da ihmal etmedin

Düşündümde

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com