![]() |
Seninle Yürekten Sevmeyi Öğrendim Ben.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seninle Yürekten Sevmeyi Öğrendim Ben..![]() Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine ![]() Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda ![]() Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine ![]() Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda ![]() Sen ve ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma ![]() Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben ![]() Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum ![]() Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Olsun ben yine de seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi ![]() ![]() Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum ![]() Oysa ellerini hiç tutmadım ki ! ![]() ![]() Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben ![]() Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben ![]() Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğun u hissedilebiliyormuş sevdiğinin ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle yürekten sevmeyi öğrendim ben ![]() ![]() Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma ![]() Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben ![]() Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum ![]() Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() Olsun ben yine de seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi ![]() ![]() Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü;saçlarımı ıslatan bir yağmur damlası kadar berrak olduğunu biliyorum bu sevginin ![]() ![]() Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum ![]() Oysa ellerini hiç tutmadım ki ! ![]() ![]() Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben ![]() Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben ![]() Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğun u hissedilebiliyormuş sevdiğinin ![]() ![]() ![]() ![]() Seninle yürekten sevmeyi öğrendim ben ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|