![]() |
Aklım..Aklım..Aklımdasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aklım..Aklım..AklımdasınAklım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmtihanlar bitsede seni düşünme payı için kendime ekstradan dakika ayırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ara sıra ve bilhassa otobüs yolculuklarında kulak çınlamalarımda aklıma geliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen de sinüzitim kuduruyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni düşünüp uykulara daldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevince işimi de sever oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alışverişe giderken bile senin zevkini önemsiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani arada bir de diyorlar ya bana bencilsin sen oğlum ![]() ![]() ![]() Onlar bilmiyorlar güzelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senle başlayan hiç bir şeyin bitmesini istemediğim gibi yazımı da bitirmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bu gece iyi mürekkep yaladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|