![]() |
Gözlerine Sakladım Cenneti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerine Sakladım CennetiGözlerine sakladım CENNETi Sana geliyorum ![]() Yaralı uçurumları, Birer birer aşarak ![]() Fesleğen kokulu Saçlarına usulca yağıyorum ![]() Mayasız bulutları, Avuçlarımda kibritsiz yakarak ![]() Gece, karanlığı emzirirken Ben, bir avuç güneşle Islak kirpiklerini kuruluyorum ![]() Yıldızlar, semâya dizilirken Ben, ılık nefesine Taze baharları dolduruyorum ![]() Seni severken Bir an bile durmuyorum ![]() Alnıma kavgalarını alıp Yüreğimde acılarını eziyorum ![]() İplik iplik yağan Yağmura aldırmadan Gölgelerine " güneşi " giydiriyorum ![]() Ve her sabah sen uyanmadan Susuz dudaklarımla Gözyaşlarındaki tuzları emiyorum ![]() Cennet kokulu terini Silebilmek için Ilık nefesimi, Rüzgarla delicesine yarıştırıyorum ![]() Ayazlar tenini üşütmesin diye Yüreğinin ovalarına Taze baharları yapıştırıyorum ![]() Sen diye, Her sabah güneşe sarılıyorum ![]() Gözyaşların diye, Yağmurları delicesine öpüyorum ![]() Ve yüreğini dualarıma ekleyip Gözlerine sakladığım Cennette Sevdamızı soluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|