|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağlayacağım, boğazımda, dokunsalar, düğümlenen, hıçkırıklar |
![]() |
Boğazımda Düğümlenen Hıçkırıklar Dokunsalar Ağlayacağım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Boğazımda Düğümlenen Hıçkırıklar Dokunsalar AğlayacağımDokunsalar ağlayacağım ![]() İyi demek adettendir ya iyiyim dedim değilim ![]() Gidiyormusun diye sorma bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O dünyaki sevgi ve mutluluk üzerine kurulmuştu nasılda güzeldi ama bunu sen yıkan kişi oldun nasıl ikna edebilirim seni ![]() ![]() ![]() Nasıl değiştirmişim seni oysa hiç böyle düşünmemiştim kimseye zarar vermek istemem ben kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek istemem ![]() Demekki gitmemin zamanı geldi işte gidişim yürekten değil zorunluluktan sanma bu sevgiyi başka kimliklere taşırım sanmaki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım ![]() Senide götürürüm yüreğimde yokluğunu taşırım ![]() Bulup bulup kaybettim seni ![]() ![]() ![]() Şimdi iyi olan ne varsa üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört bir yanımı ve ben iyi olmanın eşiğinde korkulara kapılıyorum ![]() Ben kendimi görmüyorum duymuyorum ve bilmiyorum ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu ve değseler hüznüme döküleceğim parça parça ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|