Bir Köpeğin 10 Ricası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Köpeğin 10 Ricası![]() 1 Benim hayatım 10-15 yıl sürer Senden ayrılığım bana acı verir Beni almadan önce bunu düşün![]() 2 Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver ![]() 3 Benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım ![]() 4 Bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var Benim hayatımda ise sadece sen varsın![]() 5 Arada sırada benimle konuş Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım![]() 6 Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil Ben hiç bir zaman unutmam![]() 7 Beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün ![]() 8 Beni “isteksiz, tembel ve inatçı” diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır ![]() 9 Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın ![]() 10 Her zor anımda yanımda ol, “benim içim kaldırmaz” veya “ben görmeden olsun” deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay |
|
|
|