![]() |
Fransız Generalin İtirafı |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Fransız Generalin İtirafıÇanakkale Harbi'nden sonra Fransa'ya dönene bir Fransız generali, bir basın toplantısı yaparak, gazetecilere açıklamalar yaptı ![]() "Biz Fransızlar ![]() ne kadar iftihar etsek ve övünsek azdır ![]() Bu sözler üzerine gazeteciler sordular: "Düşmanımızı neden böyle övüyorsunuz? Onlar bizim bir çok askerimizi öldürdüler ![]() General şöyle cevap verdi: "Çünkü Türkler gerçek asker gibi dövüşüyor ![]() ![]() sonunda, savaş alanını geziyordum ![]() ölü ve ağır yaralı vardı ![]() ![]() gelmişti ![]() ![]() aracılığı ile; 'Biraz önce savaştığın düşmanının, neden yarasını sarmaya çalışıyorsun?' diye sordum ![]() ![]() Öptü, kokladı ve anlamadığım birşeyler söyledi ![]() ![]() bekleyeni var ![]() ![]() ![]() Bunları duyunca gözyaşlarımı tutamadım ![]() ![]() Bu sırada emir subayım, Türk askerinin kan sızan göğüsünden ceketini açtı ![]() ![]() Göğüsünden aldığı yarasına ot tıkamıştı ![]() gömleğini yırtıp, yara sarmaya çalışan insana hayran oldum ![]() Az sonra bu Fransız ile Türk yiğidi öldüler ![]() herhalde anlatabildim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Fransız Generalin İtirafı |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Fransız Generalin İtirafıTüm bu olaylar enstantane babında onların gözünde yanıp sönen fener misali,Fransız'lar bugüne değin hiç büyük savaş kazanamamış bir millet,ama bugün dünya yönetiminde söz sahibi,bugün Fransa Ermeni soykırımı koca bir yalandır demeye cüret edenleri cezalandırıyor,ne çelişki! ![]() ![]() ![]() ![]() Ülke yönetiminde bulunan basiretsiz siyasetçilerin acizliği sayesinde Türk,tüm bu ihtişamına rağmen suçlu olmaktan kurtulamıyor ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|