![]() |
Sütlü Balık Tarifi - Sütlü Balık Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Balık Tarifi - Sütlü Balık YapılışıSütlü Balık Tarifi - Sütlü Balık Yapılışı - Sütlü Balık Nasıl Yapılır? Malzemeler: 1kg Levrek ![]() 400 gram süt ![]() 120 garm tereyağ ![]() 150 gram mantar ![]() 10-15 iç midye ![]() 50-60 gram rendelenmiş kaşar ![]() 2 dolu çorba kaşığı un ![]() Yeteri kadar tuz ![]() 2 adet yumurta ![]() Yapılışı: İzmir İşi Sütlü Balık uygun bir çukur kapta üzerini kapatacak kadar su ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|