![]() |
hayat ne garip |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() hayat ne garipHayat ne garip değil mi ? Ya da ne kadar sıradan ![]() ![]() ![]() Ne kadar boş ya da ne kadar dolu ![]() ![]() ![]() Hayat gözlerimde yaş bir zaman Yüzümde bir gülücük ![]() ![]() ![]() Dudağımda bir sözcük bakışlarımda bir anlam ![]() ![]() ![]() Hayat uyuduğumda bir rüya uyandığımda bir gerçek ![]() ![]() ![]() MasaLLar AnLatılır ve Gün Biter ![]() ![]() ![]() Tuhaf bir umuttum sadece Her gece yastık aLtı ağLayan ![]() ![]() ![]() Masum bir buLuttum öyLece Şehrin pisLiğinde maviLiğini beyazLığını unutan ![]() ![]() Suskun bir sorundum sadece Beyazın her tonunu siyahLara boyayan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : hayat ne garip |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : hayat ne garipHayat uyuduğumda bir rüya uyandığımda bir gerçek ![]() ![]() ![]() MasaLLar AnLatılır ve Gün Biter ![]() ![]() ![]() Tuhaf bir umuttum sadece Her gece yastık aLtı ağLayan ![]() ![]() ![]() evet katılıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
selin789
|
![]() Cevap : hayat ne garippaylaşım için saol cnm
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kim O
|
![]() Cevap : hayat ne garippaylaşım için sağol hayat bence yaşam ile ölüm arasında ince bir çizgidir o çizgide yürümeyi bilmelisin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ReBeL
|
![]() Cevap : hayat ne garipsagol xD
|