|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çorbası, renkli, sebze, tarifirenkli, tavuk, yapılışı |
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası YapılışıRenkli Tavuk ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk ve Sebze Çorbası Yapılışı [U]Malzemeler:[/U] Haşlanmış tavuk eti (derisiz ve kemiksiz) 350 gr Soğan 150 gr Kereviz 100 gr Havuç 125 gr Bamya 150 gr Sirke Dondurulmuş bezelye 150 gr Konserve domates 850 gr Amerikan pirinci 150 gr Tavuk suyu 1 5 ltTuz Şeker Karabiber Yapılışı: Tavuğu lokma büyüklüğünde doğrayın Soğan kereviz ve havuçları doğrayın Bamyayı temizleyin ve sirkeli suda bütün olarak birkaç dakika ağartın ve sonra küçük parçalar halinde kesin Bir sos tavasına bezelyeler domates (suyuyla) pirinç tavuk suyu ve tavukla birlikte koyun Kaynatın ve tuz bir tutam şeker ve biber atın Pirinç ve sebzeler yumuşayana kadar orta ısıda pişirin
|
|
|
|