Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aclik, psikolojin

Psikolojin Aclik Nedir?

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Psikolojin Aclik Nedir?

Araştırmalara göre olumsuz düşünceler yüzde yüz yemeğe yönlendiriyor Bu nedenle ilk olarak her mutsuz olduğunuzda yememek için kendinize dışarıdan bakın Beliniz ya da kalçalarınız giderek kalınlaşıyor mu? Bu sizi daha da mutsuz etmiyor mu? Burada yiyerek rahatlamayı bırakmak için beyin detoksuna ihtiyacınız olacak
ılk adımda negatif düşüncelerinizden kurtuldunuz ıkinci olarak yiyerek rahatlamanızın gerçek sebebini keşfedin 5 dakikanızı ayırarak hayatınızda sizi en çok üzen şeyin ne olduğunu keşfedin Ne olduğu kaç yaşında olduğunuz hiç önemli değil sadece en çok üzüldüğünüz anları yazın
Bugün gazetede okudum bu yazıyı ve paylaşmak istedim Kendi adıma hakikaten ruhsal açlığımı çoğu kez yiyerek ört bas etmeye çalıştığımı farkettim Çocukluğumdan itibaren beni üzen şeyleri alt alta yazmaya başladım;

-Annemle Babamın kavgaları
-Evde ki huzursuzluk
-Babamın tepkisizliği bizi korumaması
- Kendimi savunmasız ve yalnız hissetmem
Ve daha bir çok şey ama en eski ve köklüleri bunlar sanırım işe yarar mı bilmiyorum siz de sıralayın içinizde ki açlık sebeplerini belki böyle doyarız cokacimcoook

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com