![]() |
Stromboli İtalyan Durumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Stromboli İtalyan Durumu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stromboli hazırlanması son derece kolay ![]() ![]() Malzemeler: • 250 gram sosis (küp küp doğranmış) • 1 fincan dilimlenmiş soğan • 1/2 fincan dilimlenmiş kırmızıbiber • 1/2 fincan ince dilimlenmiş yeşilbiber (çarliston) • 2 yemek kaşığı ezilmiş sarımsak • 1 çay kaşığı İtalyan baharatı (bunun yerine kekik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • 250 gr ![]() • 125 gram ince kıyılmış salam • 1/2 fincan dilimlenmiş siyah zeytin • 2 fincan rendelenmiş provolone peyniri (bunun yerine eski kaşar peyniri kullanabilirsiniz) • 2 fincan rendelenmiş mozzarella peyniri • 1 büyük yumurta • 1 fincan rendelenmiş parmesan peyniri • Ekmek hamuru (fırınlardan hazır olarak da satın alabilirsiniz) Hazırlanışı: Fırını önceden 180 derece sıcaklıkta ısıtın ![]() ![]() Büyük bir tavada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öte yandan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek Hamurunu Evde Hazırlamak İçin; 1 bardak sıcak su 1 paket kuru maya 1 çay kaşığı şeker 2 ![]() 3 bardak elenmiş un 1 çay kaşığı tuz Hazırlanışı: Büyük bir kabın içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artan zeytinyağı ile büyük bir karıştırma kabını yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|