![]() |
Bilinmeyen Tadlar_Saffron Buns |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilinmeyen Tadlar_Saffron BunsSaffron buns ![]() ![]() ![]() hazırlama: 30 dakika dinlenme: 40+20 dakika pişirme: 8-9 dakika 1 kg ![]() 50 gr ![]() 150 gr ![]() 1/2 litre süt 1 su bardağı toz şeker 1/2 tatlı kaşığı safran 1/2 su bardağı kuş üzümü 1 yumurta 1/2 çay kaşığı tuz Küçük bir tencerede sütü ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şekilde tüm hamurdan küçük safranlı ekmeklerinizi elde ettikten sonra ![]() ![]() ![]() Daha sonra bir yumurtayı çırpın ![]() ![]() ![]() Önceden sıcak olarak 200 derecede kızdırılmış fırında 8-9 dakika kadar pişirin ![]() Fırından çıkarınca bir tabağa alarak çay saatinizde yanında reçelle servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|