![]() |
Ara Öğünlerde Sağlıklı Beslenme Sırları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ara Öğünlerde Sağlıklı Beslenme SırlarıAra Öğünlerde Sağlıklı Beslenme Sırları Sabah için - Yoğurt ![]() ![]() ![]() - Çay: Son zamanlardakafein içerdiğinden dolayı zararlı olduğu söylense de yeşil çay ya da çeşitli çeşitli bitki çayları tüketebilirsiniz ![]() ![]() - Muz: En etkili meyvelerden biri ![]() ![]() ![]() - Krem peynir ile çıtır gevrek: En klasik ara öğün ![]() ![]() ![]() - Fındık: Ancak kesinlikle tuzlu ve kavrulmuş olanlardan uzak durmalı; tükettiğiniz miktara dikkatli etmelsiniz ![]() ![]() Akşam için - Yarım sandviç: Öğlen yemekleri için kendinize sandviç aldığınızda yarıaını akaşmüzeri ara öğün olarak yemek için saklayabilirsiniz ![]() ![]() - Capuccino: Orta boy sütlü bir latte'nin kalorisi 200'den fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Yarım simit ile peynir: Oldukça keyifli ama sakın tamamını yemeyin ![]() ![]() - Ay çekirdeği: Aslında kararında tüketildiği zaman yararlı olduğu kaçınılmaz bir gerçek ![]() ![]() - Bitter çikolata: Eğer vücudunuz çikolata aşeriyorsa ![]() ![]() ![]() "MASA BAŞI İŞİ YAPMAYA BAŞLADIĞIMDAN BU YANA KABIZLIK SORUNU YAŞIYORUM ![]() Ne yapmalı: Lifli besin ve su tüketimi artırılmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "DÜZENLİ SPOR YAPMAK VE SAĞLIKLI BESLENMEK İÇİN FAZLA STRESLİYİM ![]() Ne yapmalı: Günümüzde kadınla yoğun bir şekilde çalışıyor bir de üzerine ailevi sorumluklar eklendiğinde sağlıklı beslenmek ve spora gitmek ne yazık ki öncelikleri arasına giremiyor ![]() ![]() ![]() ![]() "EVDE ÇALIŞIYORUM ![]() ![]() Ne yapmalı: Ofisteyken bazen istediğiniz zbur cuburları bulmakrta zorluk çekerken ![]() ![]() ![]() "İŞ DAVETLERİNDE SAYIYIZ APERATİF TÜKETİYORUM ![]() Ne yapmalı: Davetlerde elinizde bir maden suyu bulundurmaya çalışın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|