![]() |
Gelin Bohçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelin BohçasıMALZEMELER 1 Kg Baklavalık Un 3 Adet Yumurta 1/2 Çorba Kaşığı Tuz 2 Su Bardağı Su 1/2 Kg Nişasta 400 gr Tereyağı 2 ![]() Kaymak Şerbeti İçin: 1 Kg Şeker 3 ![]() HAZIRLANIŞI Geniş bir kaba unu eleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dinlenen hamuru 12 eşit parçaya bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açtığınız 12 yufkanın dördünün düz bir zemine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eritmiş olduğunuz tereyağını tepsiye dökün ![]() ![]() ![]() Şerbet için sıcak su ile şekeri kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|