![]() |
Roladen (Fileto Et Sarma) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roladen (Fileto Et Sarma) TarifiRoladen (Fileto Et Sarma) Tarifi Roladen (Fileto Et Sarma) Tarifi Resimli Roladen (Fileto Et Sarma) Tarifi Roladen (Fileto Et Sarma) Nasıl Yapılır Malzemeler hardal 4 silme çay kaşığı un 3 kaşık tereyağı karabiber (taze çekilmiş) domuz pastırmasi 4 ince dilim pırasa (doğranmış) 1 adet iç yağı 25 gr ![]() taze kereviz yaprağı 2 sap havuç (doğranmış) 1 adet salatalık (turşuluk) 2 adet tuz soğan (küçük ![]() et suyu 3 bardak sığır eti (sırt kısmından) 700 gr Hazırlanışı Sığır etini 4 ince dilim halinde kestirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etlerin yağını süzerek tavadan çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri çıkartarak bir servis tabağına yerleştirin ve sıcak olarak saklayın ![]() ![]() ![]() Başka bir tavada yağı eritin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız bu sosu etlerin üzerine dökerek sıcak sıcak servis yapın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|