![]() |
Et Pisirmenin İncelikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Et Pisirmenin İncelikleriİnsanoğlu sığır ya da danayı ilk kez pişirdiğinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırında pişirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizden önceki kuşaklar boyunca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günümüzdeyse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıyma da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin içerdiği yağlı maddelerdeki bu azalmanın yolaçtığı kuruluk da ![]() ![]() ![]() ![]() Dana etinin yağsız etinin kurumasıysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|