![]() |
Kuru Gidalarin Pisirilmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Gidalarin PisirilmesiMercimek dışında diğer kuru baklagiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Islatma suyuna konulacak bir miktar karbonat tanelerin daha kolay yumuşamasını sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() Pişirmede iyi kalite su kullanılmalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basınçlı tencerelerde ısı fazla olduğundan ![]() ![]() ![]() Yemeğin özelliğine göre baklagiller önceden haşlanacaksa haşlama suyu değerlendirilmeli ![]() ![]() Pişirme sırasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|