Boşları Alacam |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Boşları AlacamKadının biri kocasını 3 erkekle aldatıyormuş hergünkocası evden gidince 3 adam ![]() ![]() eve gelir ve kadınla yatarmış Kadin yine böyle bir günün sonunda adamlardan birisine demiş ki - "Sen yarın gelirken bir tepsi dolma yaptırıp getir"; diğerine - "Sen de bir büyük kap ayran getir " demiş![]() Diğer adam çok fakir olduğu için ona - "Sen de ![]() ![]() Boşver sen hiç bir şey getirme" demis![]() Ertesi gün gelmiş fakat kadın bugünün günlerden Pazar olduğunu unutmuş eteği tutuşmaya başlamış![]() - "Eyvaah" diyerek kocasının yanına gitmiş ![]() - "Sen bugün kahveye filan gitmeyecek misin? Ben evde temizlik yapacağım" deyip kocasını zar zor da olsa evden yollamış Kocası gittiği gibi 3 adam da eve gelmiş![]() Kadın demiş ki - "Siz hemen gidin Kocam buralarda!"Tam bunu söylerken zil çalmış Kadın -"Eyvah" demiş "geldi galiba!"Adamları sağa sola saklamış ve kapıya bakmaya gitmiş ![]() Kocasını karşısında görünce "Ne oldu?" diye sormuş ![]() Adam da - "Yahu karnım çok acıktı Bana dolmayapsana canım çok istedi" demiş![]() Kadın - "Allah'ım bir tepsi dolma olsa da yesek!" demiş ![]() Elinde dolma tepsisi olan adam çıkıp yanlarına gelmiş ![]() Kadının kocası şaşırmış ![]() - "Sen kimsin yahu?!" diye sormuş Adamsakin bir şekilde - "Ben Allah tarafindan geliyorum Karınızdolma istedi " demiş Ve hemen çıkıp gitmiş kadının kocasıolayın şokunu atlatamadan ![]() ![]() - "Yaa tamam da ![]() " demiş bu sefer koca![]() - "Bu ayransız gitmez Sen bari bi ayran yap"Kadın büyük bir sevinçle - "Allah'ım bir damacana ayran olsa da içsek" demiş Ayranı getiren adam çıkıpgelmiş Kocası tabii çok şaşırmış![]() - "Sen de kimsin?" demiş ![]() Adam da diğeri gibi - "Ben Allah tarafindan gönderildim Karınız ayran istedi"diyerek çıkmış gitmiş ![]() Kocası hayretler içinde kendi kendine"Bizim karı ermiş mi oldu ki?" diye söylenmiş Kadınla kocası yemekleriyemişler ama 3 adam hâlâ saklanıyormuş![]() 1 saat geçmiş 2 saat geçmiş 3 saat derken![]() adam dayanamayıp çıkmış yerinden Kadının kocası bağırmış- "Ulan sen de kimsin?!!" Adamın ağzından şu laflar dökülmüş: - "Ben Allah tarafından geliyorum Boşlarıalacam ![]() Alıntı
|
|
|
|