Kaynana Fikralari |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaynana FikralariTemel bir gün kahveye girmiş Üstü başı yırtıkmış Ne oldu diyesormuşlar Temel :"Kaynanamı gömdük "Kahvedekiler: "İyi de bu halin ne?" "Biraz direndi de "Adamın birinin evinde yangın çıkmış Komşuları yardıma koşmayıp olayıseyretmeye başlayınca iş başa düşmüş ![]() İlk önce oğlunu yangınıniçerisinden çıkarıp dışarıda beklemesini söylemiş Dalmış tekrar dumanve ateşin içerisine kızını çıkartmış dışarıya Sonra karısını sonraköpeği ve kedisini Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere dahaiçeri girmiş çıkmış Onu seyreden komşularından biri sormuş: "Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye - "Kayınvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!"Dağ başında bir kulübede yaşayan 2 tane adam ve her gün yamaçtan tarlalarına ekine giden gelin-kaynana varmış ![]() Bu iki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler ![]() Bunlari alip kaldıralım diye düşünmeye başlamışlar ![]() Bir gün gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bir ağlama duymuşlar dinlemişler ki kulübeden geliyor ![]() Çıkalım bi bakalimdemişler ![]() Gidip kapıyı çalmışlar adamlardan biri açmış Kaynana hayırdır demiş ne oldu ? Adam demiş ki cenazemiz var ![]() ![]() Buyrun içeri ![]() ![]() Gelin kaynana içeri girmisler ![]() ![]() Giriş o giriş ![]() ![]() !!!! Adamlar işlerini halletmişler ![]() Neyse ![]() Gelin kaynana evden çikmışlar ![]() Gelin sormuş: -Ana be naapcaz şimdi ? Kaynana cevap vermiş -Valla gelin seni bilmem ama ben yedisine de gelicem kırkına da ![]() Bir kaynana varmış onunda 2 damadı varmış kaynana oğullarını denemek istemiş 1 damadı ile deniz kıyısında yürürken kendini denize atmış damadı hemen onu kurtarmış sabah kapısının önünde son model araba duruyormuş üstünde beni kurtardığın için teşekkürler kaynanan yazıyomuş 2 damadı ile çıktığında damadı onu kurtaramamış ve kaynana boğulup ölmüş oda sabah kapısının önünde son model araba görmüş üstünde beni kaynanandan kurtardığın için saol kayınbaban yazıyormuş |
|
|
|