Hatay'dan Pisik Umacı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatay'dan Pisik Umacı TarifiHATAY'DAN PİSİK UMACI TARİFİ ![]() MALZEMELER: 1 adet bayat ekmek 500 gr lorbir bağ taze sogan bir bağ maydanoz bir bag taze sarımsak toz biber kimyon karabiber tuz zeytinyağı HAZIRLANIŞI: Bayat ekmeğinizi suyla iyice ıslatıp suyunu sıkın ![]() daha sonra içine loru katın üzerine doğranmışsoğanmaydanoz ve sarımsakları ekleyin üzerine zeytinyağı tuz ve baharatları da ekleyip köfte gibi yoğurup çiğ köfte şeklinde sıkın marulyapraklarının üzerinde maydanoz ve limon dilimleri ile servis yapın bayat ekmekleri değerlendirmek için güzel bir alternatif ![]() ![]()
|
|
|
|