Hindistan Cevizli Bonfile Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindistan Cevizli Bonfile TarifiHindistan Cevizli Bonfile Tarifi ResimliHindistan Cevizli Bonfile Tarifi Hindistan Cevizli Bonfile nasıl yapılır Malzemeler 4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr) Köri Tuz 120 gr Un 2 Adet Yumurta 120 gr Hindistan Cevizi Kızartmak İçin Yağ Süslemek İçin Limon Dilimleri ![]() Yemeğin Tarifi Tavuk etini soğuk suyla yıkayın kagıt havlu ile kurulayın ortadan 2?ye kesin![]() Parçaları köri ile oyun tuzlayın İlk önce ona sonra çırpılmış yumurtaya en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın![]() Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın
|
|
|
|