![]() |
Biraz Ondan Biraz Bundan :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biraz Ondan Biraz Bundan :))*Hayallere dalıp gitmem ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Herzaman gül ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Başkasına kendinden fazla değer verme ![]() ![]() ![]() ![]() *Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili ![]() ![]() *Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz! *Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi ![]() ![]() *Her doğan birgün ölür ![]() ![]() ![]() *kIr kAlBiMi gÖnlÜn olSuN Al hERşEyİ GöZüN dOySuN ŞiMDi bAşKaLaRıNıN KoLLaRıNDaYIm bUdA SaNa kApAk olSuNnNN *yalnızlık insanın kaderiymiş bitmez dediğin aşkta bitermiş son kez bu kalp ne istemiş sadece sewmeni beklemiş *Maviler giyer bulut olurum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ ![]() ![]() *bu mesajı alırsan bana hayransın umrunda değilse beni seviyorsun cevap vermezsen bensiz yapamıyorsun cevap verirsen bana aşıksın bakalım şimdi ne yapacaksın |
![]() |
![]() |
|