![]() |
Kuru Üzümlü Karnabahar Salatası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Üzümlü Karnabahar Salatası TarifiMALZEMELER 1 Karnabahar ![]() 500 gr arpacık soğanı Tuz 225 ml beyaz şarap 125 ml su 5 yemek kaşığı zeytinyağı 2 yemek kaşığı sirke 3 domates ![]() 3 yemek kaşığı kuru üzüm 1 Çay kaşığı şeker 1/2 çay kaşığı kekik 1/2 çay kaşığı kişniş karabiber HAZIRLANIŞI İki ayrı tencere dolusu suyu bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan malzemeyi büyük bir tencereye koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sürenin sonunda soğan ve karnabaharı ekleyin ve ara sıra karıştırarak 10 dak ![]() ![]() Delikli bir servis kaşığı kullanan sebzeleri servis tabağına ![]() ![]() ![]() ![]() DİKKAT: Karnabahar çiçeklerini fazla pişirmemeye dikkat edin ![]() ![]() HAZIRLAMA: Soğanların başlarını kesip ![]() ![]() ![]() SERVİS ÖNERİLERİ: Bu başlangıç olarak iyi bir yemektir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|