Enginar Çanağında Fasulye Salatası Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Enginar Çanağında Fasulye Salatası TarifiMALZEMELER 7 adet enginar 25 su bardağı kuru fasulye 1 dal defne yaprağı 1 çay bardağı zeytinyağı HAZIRLANIŞI Öncelikle yedi adet enginarı zeytinyağı limon ve tuzlu suda 20 dakika pişirelim Daha sonra kuru fasulyeyi çok az sıvıyağı ilavesiyle içine 2 adet defne yaprağı atarak haşlayalım ve süzelim Defne yaprağını atalım Şimdi enginar çanaklarımızın üzerine 2-3 yemek kaşığı süzdürülmüş kuru fasulyeyi koyalım En üste sosumuzu döküp taze nane yapraklarını ince kıyılmış haliyle süsleyelim Servise sunalım![]() SOSUN TARİFİ Derin bir sos kabında malzemelerimizi sırayla koyup bir güzel karıştıralım
|
|
|
|