[*] 3 demet roka[*] 1 yemek kaşığı tereyağı[*] 2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne[*] ½ çay bardağı zeytinyağı[*] 2 yemek kaşığı sirke[*] 1 adet limon suyu[*] 50 gr rende kaşar peyniri[*] yeteri kadar tuz ve biber[/list]Hazırlanışı
Karidesler ayıklanır ve tereyağı ile kavrulur Tuz karabiber ile tatlandırılır ve soğumaya bırakılır Rokalar ayıklanır ve bol su ile birkaç kez yıkanır Roka yaprakları el ile ikiye üçe bölünerek parçalara ayrılır Derin bir salata kasesine alınır ve limon suyu ile tatlandırılır Mutfak robotunda vişne zeytinyağı sirke ve tuz ezilerek karıştırılır ve bir sos elde edilir Sos roka yapraklarının üzerine dökülür ve sosun üzerine de karideslere konur Rende kaşar peyniri serpilerek servis edilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.