![]() |
Yaban Mersinli Tart Tarifi - Yaban Mersinli Tart Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yaban Mersinli Tart Tarifi - Yaban Mersinli Tart YapılışıYaban Mersinli Tart Tarifi - Yaban Mersinli Tart Yapılışı - Yaban Mersinli Tart Nasıl Yapılır? Malzemeler: 100 gr ![]() 90 gr ![]() 1 paket şekerli vanilin 1 yumurta sarısı 150 gr ![]() nohut 250 gr ![]() 200 gr ![]() 1 tatlı kaşığı tarçın 250 gr ![]() 40 ml ![]() 2 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 2 adet yumurta pudra şekeri tuz Hazırlanışı: Tereyağı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru hafif unlu tezgahta 32x32 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kompostoyu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru fırından çıkarın ![]() ![]() ![]() Tartı aynı ısıda 15-20 dakika daha pişirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|