![]() |
Peynirli Kayısılı Tart Tarifi - Peynirli Kayısılı Tart Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peynirli Kayısılı Tart Tarifi - Peynirli Kayısılı Tart YapılışıPeynirli Kayısılı Tart Tarifi - Peynirli Kayısılı Tart Yapılışı - Peynirli Kayısılı Tart Nasıl Yapılır? Malzemeler: 300 gr ![]() 120 gr ![]() 100 ml ![]() 50 ml ![]() nohut 400 gr ![]() 5 adet yumurta (4 tanesinin sarısı 1 tatlı kaşığı portakal kabuğu rendesi 1 paket şekerli vanilin 70 gr ![]() 100 gr ![]() tuz Ricotta yerine lor peyniri de kullanabilirsiniz ![]() Hazırlanışı: Milföy hamurlarını yan yana koyup çözülmesini bekleyin ![]() ![]() ![]() ![]() 200 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalan hamuru unlu tezgahta ince açın ve 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 yumurta beyazını bir tutam tuz ile katı olana kadar çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marmelatı ve likörlü portakal suyunu 1/2 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|