...Sevdiğim... |
|
|
#1 |
|
|
...Sevdiğim...Bir damla gözyaşı uğruna bir yudum sevda ![]() ![]() Yine sensizim bu akşam odam soğuk,yüreğim ise buruk Dudaklarımda boş bir hayal, elimde ise o hayalin resmi var Sensizim diyorum ya geceleri dost, kaldırımları sırdaş edinmek istiyorum Ve hemen kumsaati misali damlayan yüreğimi,hesapsız zamana gömüp hayalin resmini aramaya koyuluyorum![]() Kaldırımlarda; geçmişin istenmeyen habercileri kurumuş yapraklar, ardımda umutsuz yarınların son bekçisi geceler, sevda uçurumunda ise kaldırımlara tutsak gecelere mahkum olan gözyaşım var ![]() Yalnızları tek perde oynarken gecelerde,yine aynı şarkı dolandı dilime; Gözyaşı sevda kirpiklerinde mezartaşı, Az önce geçti hayallerimin naşı ![]() Matem gecesinin yağmuru çınlatırken kulağımı, yüreğim sızladı Uzaklardan ta uzaklardan bir ses bütün bedenimi sarstı;- Sevdiğim, gel artık Seninle beraber fakat sensiz bir hayalin peşinde,bilinmez sokaklara daldım ve o sesi aradım Hani aşık maşukunu ararya, hani Leyla Mecnununa kavuşamazya, hani Ferhat Şirinine ulaşamazya o misal, gül dalında bülbül hayaliyle sokaklara daldım![]() Ne olurdu bir kere,bir kere daha duysaydım "Sevdiğim,gel artık" deyişini Hele o "Sevdiğim" deyişini Güller döksem yoluna, umutlar adasam yarınlarına, gözyaşı kıtsam uğruna bana yine "Sevdiğim" dermisin Söyle sevdiğim dermisin![]() Bir nakış gibi işledim seni içime,bir sır gibi sakladım seni yüreğimde Hasrettohumları ektim "Seni seviyorum" sözünden cesaretle gözlerime Ne olursevdiğim bir kere, bir kere daha ![]() Biliyorum söylemeyeceksin,söyleyemeyeceksin Ama olsun ben sana geliyorum, sevdiğim Hani bana demiştin ya;- Vuslatımız bir başka bahara kaldısevdiğim Ardımdan ağlama, sakın ağlama Gözyaşlarını sevdamızın baharına sakla![]() İşte sana avuçlarımda gözyaşlarımı getirdim Haydi uzat yüreğini uzat![]() Gözyaşlarım yüreğine sevdamızı eksin ![]()
|
|
|
|