![]() |
Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )![]() Beni sevmesinler artık! Beceremiyorlar Sevdin mi acıyı emmelisin Yanmalı genzin! Onlar Şeker emiyorlar Haykırmak istersin sesin kısılır,Yalvarırsın ama kimse seni istemez…İşte o zaman hayatın anlamını anlayacaksın…Ve o günün gelmesi için diz çökeceksin…Sen de gölge olacak bir bedene saplanacaksın,Ve kabus olacak her saniyen…Tıpkı benim sen senin de ben olman gibi… ”…Şimdi Günahlarım Yıkıyor Bedenimi…”
![]() |
Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı ) |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )yüreğine sağlık arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )paylaşım için teşekkürler abi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )saol abm paylasm içn bnide sewmesnler artk:( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ASUD€
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )güzel paylaşımdı tşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )çok qüzel bi paylaşım teşekkürler ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : Beni Sevmesinler Artık! (Anlamlı )Gözyaşı ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|