Sultan Sarma Bonfile Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sultan Sarma Bonfile TarifiMALZEMELER 1 Adet Bonfile 1 Çorba Kaşığı Kıyma 10 Adet İç Antep Fıstığı 1 Tatlı Kaşığı Kıyılmış Pastırma 1/2 Çorba Kaşığı Tereyağı Kıyılmış Dereotu HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak bonfileyi iyice dövün İçine 1 çorba kaşığı kıyma ve 10 adet fıstığı koyup rulo haline getirin Daha sonra içe doğru sarın![]() Bir tavaya 1 tatlı kaşığı tereyağını alıp eritin İnce ince doğranmış 1 tatlı kaşığı pastırmayı ve kıyılmış dereotunu tavaya koyun Kaşıkla karıştırarak birkaç dakika tavada tutup çıkarın![]() Izgarada pişen bonfileyi alarak servis tabağına yerleştirin Üzerine tavada kızarttığınız pastırmayı koyun Dilediğiniz garnitürle birlikte servis yapın
|
|
|
|